دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ و طراحی جذاب آن

  • شیوا فهیمی
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
  • ۰

لکسوس  LC500 در مدل ۲۰۲۱ طراحی ظاهری خیره کننده ای دارد و متریال کابین آن نیز در نوع خود عالی هستند. این مطلب به بررسی لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ می پردازد.

لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ یکی از زیباترین خودروهای این شرکت در کلاس کانور تیبل می باشد. این خودرو با مجموعه ای از ویژگی های عالی یکی از موفق ترین محصولات لکسوس در سال های اخیر می باشد. در ادامه مطلب به بررسی لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ می پردازیم.

بررسی لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱

یکی از زیباترین خودروهای اسپرت که در سال ۲۰۲۱ توسط شرکت لکسوس در کلاس کانور تیبل  یا سقف باز (جمع شونده) معرفی شد، خودروی لکسوس  LC500 می باشد. این محصول مجموعه ای ویژگی های عالی را با برچسب قیمتی ۱۰۱ هزار دلار با خود همراه کرده بود. جدا از سبک بدنه ال سی لکسوس  LC500 خیلی زیباتر شده و طراحی آن در نمای روبرو و پشت خیره کننده است. در ادامه به بررسی بیشتر لکسوس  LC500 می پردازیم.

طراحی ظاهری بسیار زیبا

در بررسی طراحی ظاهری لکسوس  LC500 باید گفت با یکی از موفق ترین محصولات این شرکت در سال های اخیر مواجه هستیم. کیفیت مونتاژ جزئیات به حدی بالاست که نگاه هر بیننده ای را دقایقی به خود مجذوب می کند. به این خودرو در نقدهای خودرویی رسانه سطح یک دنیا لقب زیباترین کانورتیبل ژاپنی ۲۰۲۱ داده شده است.

در قسمت دماغه لکسوس  LC500، چراغ های اصلی با گرافیک بسیار زیبا، مه شکن عمودی در قابی با رنگ متمایز، ورودی هوای کناره سپر، جلو پنجره بزرگ با بافت کرومی و نشان لکسوس در مجموع منظره ای اختصاصی و چشم نواز به خودرو بخشیده اند. ضمنا درپوش موتور دارای دو موج برجسته به سمت جلوپنجره است که ویژگی های اسپرت دماغه را کامل کرده است.

با حرکت به طرف نمای جانبی مواردی مانند راهنمای خطی در لبه گلگیر، رینگ های کرومی آینه ای ۲۱ اینچ و برآمدگی روی رکاب که به یک ورودی هوا در گلگیر عقب منتهی می شود، نظر را به خود جلب می کنند.

در بررسی نمای عقب نیز مشخص شد طراحان لکسوس  LC500 هنرمندی خود را با چراغ های اصلی نشان داده اند.

این چراغ ها طراحی بی نظیری داشته و جزو خلاقانه ترین نمونه های ارائه شده در سال های اخیر می باشند. در پایین ترین بخش سپر عقب دیفیوز با خروجی های کرومی جای گرفته که این خروجی ها تنها قاب بوده و سر لوله اگزوز پشت آن جای گرفته است. البته برای یک خودرو اسپرت در این کلاس شاید جذاب تر این بود که خروجی اگزوز مستقیما به دیفیوز وارد می شد.

در مجموع می توان گفت طراحی ظاهری لکسوس  LC500 سقف باز چیزی از نسخه کوپه اش کم ندارد. این نوع طراحی جذابیت خودرو را دو چندان کرده و سقف ماشین از پارچه جدید چهار لایه تولید شده که ضد چروک و ترک می باشد. ضمنا گزارش شده سقف کانور تیبل برای تغییر حالت به ۱۵ ثانیه زمان نیاز دارد.

همچنین در حال حرکت خودرو و سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت هم سقف مذکور مکانیزم تغییر حالت را به خوبی انجام می دهد.

طراحی داخلی فوق العاده

بررسی ها نشان می دهد کیفیت متریال به کار رفته و طراحی فضای کابین لکسوس  LC500 در بالاترین سطح ممکن است. این فضای لوکس با نمایشگر دیجیتال آمپر، صفحه نمایش لمسی ۱۰.۳ اینچی مخصوص تنظیمات سیستم سرگرمی، یک ساعت آنالوگ گرد به شیوه خودروهای اشرافی و ۱۳ بلندگو از برند حرفه ای مارک لوینسن در نوع خود برای یک سقف باز اسپرت صاحب سبک می باشد.

طراحی کابین این خودرو واقعا فوق العاده بوده و همه المان ها در آن از طراحی صندلی گرفته تا تکنولوژی های استفاده شده جزو بهترین ها هستند. در حالی که ممکن است برخی به طراحی ارگونومیک کابین لکسوس  LC500 انتقاد کنند ولی از نگاه بسیاری افراد کابین این خودرو در مدل ۲۰۲۱ یک پله بالاتر از رقبا قرار دارد.

لکسوس  LC500 شبیه تویوتا پریوس به یک دسته دنده الکترونیکی جذاب تجهیز شده است. ضمنا صندوق عقب چندان جادار نیست و صندلی های عقب فاقد قابلیت خواباندن هستند. از این رو فضای بار لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ راضی کننده نیست. در مجموع لکسوس  LC500 از نظر طراحی بدون تردید یک سرو گردن بالاتر از رقبا می باشد. ضمنا ظرفیت خودرو ۴ سرنشین است که صندلی های ردیف عقب برای افراد بالغ خیلی مناسب نمی باشد.

ایمنی خودرو

برای ایمنی این خودرو ۸ عدد ایربگ مختلف درنظر گرفته شده است و از سیستم های ایمنی که به طور استاندارد در خودرو به کار رفته عبارتند از:

  • سیستم هشدار تصادف شاخ به شاخ با ترمز اضطراری اتومات
  • سیستم هشدار خروج از لاین با کمکی حفظ مسیر
  • کروز کنترل هوشمند با هشدار نقطه کور

پیشرانه و مصرف سوخت

در این قسمت به بررسی پیشرانه و مصرف سوخت لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ می پردازیم. برای این خودرو پیشرانه هشت سیلندر ۵ لیتری با ۴۷۱ اسب بخار قدرت و حداکثر گشتاور ۳۹۸ نیوتن متر در نظر گرفته شده است. نیروی تولیدی این مجموعه با گیربکس ۱۰ سرعته اتومات به محور عقب منتقل می شود.

لکسوس  LC500 در عرض ۴.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می رسد. حداکثر سرعت خودرو هم برابر ۲۷۰ کیلومتر بر ساعت برآورد شده است. آمار مصرف سوخت نیز برای لکسوس  LC500 با وزن ۲۰۵۹ کیلوگرم در هر صد کیلومتر حدود ۱۵.۶ لیتر در جاده شهری ، ۹.۴ لیتر در بزرگراه و ۱۳ لیتر در حالت ترکیبی گزارش شده است.

پیشرانه دیگر در نظر گرفته شده برای لکسوس  LC500 مدل هیبریدی یک موتور شش سیلندر خورجینی ۳.۵ لیتری و دو جفت پیشرانه الکتریکی است که مجموعا ۳۵۴ اسب بخار قدرت تولید می نمایند. این پیشرانه به بارتی لیتیوم یونی ۱.۱ کیلووات ساعت هم مجهز است و دارای یک گیربکس سی وی تی می باشد.

تکان های بدنه لکسوس  LC500 در مدل ۲۰۲۱ خیلی کم است و هندلینگ بسیار خوبی دارد. به لطف رینگ های ۲۱ اینچی نیز کیفیت سواری خودرو فوق العاده ارزیابی می شود. سیستم ترمز لکسوس  LC500 نیز فوق العاده بوده و نگرانی از این بابت ایجاد نمی شود.

به طور کلی لکسوس  LC500 چند صد کیلوگرم از رقبایش سنگین تر است و از این رو مصرف سوخت بسیار خوبی ندارد. البته در مدل هیبریدی به ویژه در سیکل شهری سوخت کمتری مصرف می کند. به طوری که در هر صد کیلمتر ۷.۸ لیتر بنزین مصرف کرد. همچنین اگرچه لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ ظاهر بسیار جذابی دارد اما تجربه سواری آن شبیه یک نسخه لوکس است تا مدل اسپرت.

گفتنی است مدل دو درب این خودرو در مقابل رقبایی مانند بی ام و سری ۸ و پورشه ۹۱۱ از نظر سواری اسپرت حرف زیادی در مقابل این خودروها برای گفتن ندارد. در مجموع لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ در دو نوع پیشرانه تنفس طبیعی ۸ سیلندر خورجینی یا هیبریدی ۶ سیلندر خورجینی قابل سفارش بود. همچنین گزارش ها حاکی از آن است که این خودرو یک سواری نرم و راحت را با هر دو پیشرانه ارائه می دهد.

تغییرات، مزایا و معایب لکسوس  LC500

تغییر بزرگ روی داده در لکسوس  LC500 برای مدل ۲۰۲۱ اضافه شدن کانورتیبل می باشد و از سایر تغییرات جزئی می توان به سیستم تعلیق جدید اشاره نمود که به گفته لکسوس سبب نرم تر شدن سواری خودرو شده است. درون کابین هم امکانات جدیدی از جمله اندروید اتو و اپل کارپلی، روکش چرم طبیعی جدید و …. می باشیم.

از مزایای لکسوس  LC500 مدل ۲۰۲۱ می توان به طراحی ظاهری عالی، کابین مجلل، موتور هشت سیلندر، سیستم تعلیق جاذب و سواری نرم اشاره کرد و صندلی عقب کوچک، فضای بار کم، سرعت کمتر از رقبا و استفاده سخت از سیستم اطلاعات و سرگرمی جزو معایب خودرو محسوب می شود.

همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با خودروهای دیگر شرکت لکسوس از جمله لکسوس nx و لکسوس nx 200t روی لینک ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *