دسته ها
پنج شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳

راه های تقویت حرف شنوی در کودکان

  • شقایق ایران دوست
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳
  • ۰

حرف شنوی کودکان و یا عدم آن می تواند دلایلی داشته باشد که در ادامه برای شما عزیزان و همراهان بررسی می کنیم و شما می توانید راهی برای حرف شنو شدن کودک خود بیابید. برای دریافت اطلاعاتی بیش تر این مطلب را از دست ندهید.

یکی از چالش هایی که والدین هر روز با آن روبرو هستند حرف شنوی کودکان می باشد و باید بدانید که کودکان معمولاً در برابر خواسته های والدین خود به شدت مقاومت و مخالفت دارند. زیرا دوست ندارند کاری که والدین از آن ها می خواهند را به خوبی انجام دهند.
این مخالفت ها می تواند دلایل موجه و یا دلایل غیر واقعی داشته باشد و باید بدانید که والدین در این زمینه اهمیت زیادی دارد. اگر کودک در خانه دارید بهتر از با علت عدم حرف شنوی کودکان و راهکار هایی برای حرف شنو شدن کودکان آشنا شوید.

دلایل حرف شنو نبودن کودکان

اگر کودک در خانه دارید باید این مورد را در نظر داشته باشید که امکان دارد کودک شما بی توجهی خاصی به حرف های شما داشته باشد. بنابراین ممکن است صحبت های شما را نادیده گرفته و یا انجام ندادن خواسته های شما توسط کودک منجر به کلافگی شما شود. در نظر داشته باشید که این کار ها می تواند منجر به خستگی و یا عصبانیت شما شود بنابراین در ادامه دلایلی که منجر به این مورد می شود را در ادامه برایتان مورد بررسی قرار می دهیم.

   راه هایی برای داشتن کودک حرف شنو

استفاده از جملات طولانی

اگر شما در حین صحبت کردن با کودک خودت جملاتی بسیار طولانی استفاده می کنید باید در نظر داشته باشید که ممکن است کودک شما حرف شنوی کامل از شما نداشته باشد. بهتر است سعی کنید در حین حرف زدن با کودک خود از کلمات کوتاه و جملات ساده استفاده کنید زیرا استفاده از کلمات سخت و جملات بلند هیچ تاثیری بر حرف شنو بودن یا نبودن کودک شما ندارد.

پرت بودن حواس

یکی از دلایلی که باعث می شود تا کودک شما به حرف شما توجه نکند این است که کودک حواسش به فیلم، کارتون و یا بازی پرت می باشد. بنابراین در این زمان ها شما نباید انتظار داشته باشید که کودک شما به حرف های شما توجه کند.

باید سعی کنید به این موضوع از دید مثبت نگاه کنید و در نظر داشته باشید که کودک شما در حال تمرین تمرکز است. بنابراین زمانی را انتخاب کنید تا با کودک خود حرف بزنید که با او ارتباط چشمی داشته باشید و زمان کافی داشته باشید تا از او بخواهید فعالیتش را کنار گذاشته و خواسته شما را انجام دهد.

رفتار های خاص در حرف شنو شدن کودکان

در واقع شما نیز اگر مشغول انجام دادن یک کار دیگر هستید و از کودک خود می خواهید و کاری را برایتان انجام دهد باید در نظر داشته باشید که در این صورت کودک شما توجهی به شما و کار تان نخواهد داشت. ارتباط چشمی یا چهره به چهره باعث می شود تا کودک توجه بیش تری به شما نشان دهد و حرف های شما را انجام دهد.

انتقاد کردن مداوم

اگر کودک شما حرف شنوی ندارد ممکن است به دلیل انتقاد کردن مداوم شما از او باشد. شما نیز به عنوان یک فرد بزرگسال نیاز دارید تا دیگران مدام از شما انتقاد نکنند. بنابراین اگر از فرزند خود انتقاد می کنید و او را جلوی دیگران کوچک می کنید باید این را به یاد داشته باشید که او نیز ممکن است با بی توجهی خود شما را تحت کنترل بگیرد.

دستور دادن

دستور دادن از دیگر دلایلی می باشد که کودکان دوست ندارند از شما پیروی کنید و باید این مورد را با لحن بهتری بیان کنید. در غیر این صورت کودکان از شما حرف شنوی ندارند. بنابراین بهتر است از روش های محترمانه در این زمینه استفاده کنید.

حرف شنوی کودکان

روش های تقویت حرف شنوی کودکان

برای این که کودک شما حرف شنوی داشته باشد می توانید از روش های زیادی برای ین کار استفاده کنید و می توانید به زور هم متوسل شوید ولی باید بدانید که این روش ها اشتباه می باشد و می تواند مشکلات بی شماری را برایتان به همراه داشته باشد. برای دریافت اطلاعاتی بیش تر برای اجرای کار های خلاقانه حرف شنو شدن کودکان  ادامه این مطلب را از دست ندهید و همراه ما باشید.

داشتن صبر و حوصله

از بهترین مواردی که می توانید در این زمینه داشته باشید صبور بودن می باشد. در واقع والدین صبور می توانند فرزندان خوب و بهتری را تربیت نمایند و باید این مورد را در نظر بگیرید که در این میان باید به رفتار های کودک خود نیز اهمیت دهید. سعی کنید از رفتار های کودک خود حمایت کرده و کار هابی خوب ان ها را با بازخورد مثبت حمایت نمایید. این روش به شما کمک می کند تا کودک خودتان را تربیت کرده و راه درستی برای حرف شنو شدنش در پیش بگیرید.

راهنمایی کردن

سعی کنید رفتار های فرزند خود را با اخلاقی درست و لحنی متناسب با سن و سال آن ها هدایت نمایید. در نظر داشته باشید که با این کر می توانید به آن ها یاد دهید که چه کاری درست است و چه کاری اشتباه می باشد. راهنمایی کردن شما نباید لحنی جدی و انتقادی داشته باشد زیرا کودکان متوجه این مورد می شوند و دوست ندارند که این مورد برایشان ایجاد شود.

چرا کودک حرف شنو نیست؟

از بین نبردن اعتماد به نفس کودک

از دیگر کار های که باید در این زمینه داشته باشید این است که نباید اعتماد به نفس کودک خود را به هیچ عنوان از بین ببرید. در نظر داشته باشید که اگر جنین کاری را انجام دهید سال های بعدی زندگی فرزند خود را خراب می کنید و او دیگر نمی تواند کار های خود را به تنهایی انجام دهد و در نهایت از فرزند خود یک فرد وابسته می سازید.

همراه شدن با رشد کودک

رشد کودک دارای مراحل متفاوتی می باشد از این رو اگر می خواهید از والدینت موفقی باشید باید سعی کنید با رشد او همراهی کنید و همراه با او بار دیگر بزرگ شوید و سعی کنید دنیا را از دید آن ها ببینید.  در واقع رشد کودک شما در کار های روزمره شما می باشد. کودک شما به تدریج یاد می گیرد تا کفش های خودش را بپوشد و یا به تنهایی حمام نماید بنابراین شما آن الگویی هستید  که فرزند شما از آن یاد می گیرد تا کار های خودش را انجام دهد.

یاد آوری کردن

سعی کند برای کودک خود برخی از مسائل را یادآوری نمایید. این مورد را در نظر داشته باشید که کودک شما می تواند به راحتی هر چیزی را فراموش کند بنابراین تذکر مجدد دادن به آن ها با لحنی درست بسیار خوب می باشد و می تواند به شما در این میان کمک کند تا کودک خود را با روشی درست تر و بهتر تربیت نمایید.

حرف شنو شدن کودکان

امیدواریم که این مطلب به شما کمک کرده باشد تا بتوانید اطلاعاتی خوب و مفید در این مورد بدست آورید و در ادامه شما می توانید اطلاعاتی دیگر در رابطه با برخورد با کودک بد غذا و برخورد با کودک بد دهان نیز کسب کنید و در نهایت آگاهی خود را در این زمینه ها نیز بالا تر ببرید و برای این کار می توانید از لینک های داده شده کمک بگرید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *