دسته ها
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳

لیزر موهای زائد در دوران شیردهی

  • مهتاب علی پناه
  • ۱ آبان ۱۴۰۳
  • ۰

همانطور که می‌دانید یکی از راه‌های کم عوارض  همچنین بی‌خطر به منظور از بین بردن موهای زائد لیزر می‌باشد. که در مورد این موضوع باید اطلاعات کافی داشته باشید که در این مقاله شما را با لیزر موهای زائد در شیردهی آشنا می‌کنیم.

لیز درمانی برای خانم های شیرده معمولاً به خاطر آسیب های احتمالی که برای نوزاد ایجاد می کند توصیه نمی شود. زیرا، پرتو های نور شدیدی تولید کرده و با اعمال بر روی پوست نور جذب شده و تبدیل به گرما می شود که این گرما سبب آسیب رساندن به غدد پستانی شده و در نتیجه بر تولید شیر تاثیر می گذارد. و سبب کاهش تولید شیر و توقف آن می شود و همچنین عوارض دیگری نیز دارد. بنابراین، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد لیزر موهای زائد در شیردهی هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

آشنایی با لیزر موهای زائد در شیردهی

آشنایی با لیزر موهای زائد در شیردهی

اکثر خانم ها تمایل به انجام لیزر به منظور از بین بردن موهای زائد خود دارند که در دوران شیردهی بهتر است از لیزر استفاده نکنند. زیرا، علاوه بر کاهش تولید شیر و یا توقف آن، مواد شیمیایی که در لیزر مورد استفاده قرار گرفته می شود مضراتی را برای نوزاد به وجود می آورد. از این رو،  بهتر از خانم های شیرده از لیزر اجتناب کنند. اما در صورت ضروری بودن لیزر درمانی بهتر است با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی و یا متخصص لیزر درمانی مشورت نمایید تا در مورد خطرات و مزایای آن با شما صحبت کند و تصمیم بگیرید که در این دوران لیزر کنید یا خیز؟

چه زمانی بعد از زایمان می توان لیزر کرد؟

بعد از زایمان بسته به شرایط فردی بیمار زمان انجام لیزر درمانی متفاوت می باشد. اما به طور کلی می توان گفت بهتر است پیش از انجام هرگونه لیزر درمانی حداقل ۶ هفته بعد از زایمان صبر نمایید زیرا، بدن به منظور بهبودی از استرس های دوران زایمان به زمان نیاز دارد. زیرا تغییرات هورمونی در این دوران بر حساسیت و پاسخ درمانی پوست تاثیرگذار می باشد. از این رو، بهتر است خانم های باردار به منظور پیشگیری از آسیب های احتمالی لیزر نوزاد از انجام لیزر درمانی خودداری نماید.

تاثیر لیزر پس از شیردهی

اگرچه به منظور تاثیر لیزر موهای زائد برای شیردهی شواهدی وجود ندارد اما برخی از خانم ها امکان دارند. بعد از انجام لیزر مو های زائد یا خالکوبی در این دوران شیردهی احساس درد یا ناراحتی کنند. از این رو، پیش از انجام هر نوع خدمات لیزر با پزشک مشورت نمایید و به طور کلی می توان گفت لیزر مو های زائد تا زمانی که ناحیه درمان به سینه نزدیک نباشد بی خطر می باشد. و انرژی لیزر توسط فولیکول های مو در لایه های عمیق از پوست وجود دارند. جذب می شود و هیچ مدارکی به منظور انتقال آن به شیر مادر وجود ندارد اما اگر نگران هستید با پزشک تان مشورت نمایید.

تاثیر لیزر پس از شیردهی

نحوه کار کردن لیزر موهای زائد

لیزر مو های زائد با آسیب رساندن به فولیکول مو سبب اختلال در توانایی آن ها برای رشد مجدد می شود که در واقع پرتو لیزر به طرف  ناحیه درمان نشانه می رود و پالس متمرکزی از نور پخش می کند. که توسط فولیکول های مو جذب می شود و در واقع پوست اطراف تحت تاثیر قرار گرفته نمی شوند. زیرا، هدف لیزر رنگدانه های مو می باشند و به منظور کاهش رشد مو های ناخواسته لیزر یک روش ایمن و موثر است.

آیا لیزر برای زنان مضر است؟

لیزر مو های زائد در ناحیه زنان هنگامی که با تجهیزات مناسب و زیر نظر یک متخصص حرفه ای انجام شود ایمنی می باشد با این حال باید توجه داشته باشید که این ناحیه نسبت به دیگر قسمت های حساس تر می باشد و خطر ایجاد تحریک پوست، تاول و تغییر رنگ افزایش می یابد که با انتخاب یک کلینیک معتبر می توانید این مشکلات را به حداقل برسانید و همچنین بهتر است بعد از درمان به منظور پیشگیری از سوزش از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و همچنین پوشیدن لباس های تنگ پرهیز نمایید. و در موارد نادر برخی از افراد امکان دارد عوارض جانبی جدی تری از جمله جای زخم یا عفونت را تجربه نمایند که بسیار نادر می باشد.

امیدوریم مطلب گفته شده برای شما دوستان مفید و سودمند بوده باشد در پایان به شما پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی عفونت قارچی در نوزادان و مثبت کاذب تست بارداری در مورد این موضوعات اطلاعات کافی به دست آورید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *