پیش از آغاز داستان درمان خانگی انگل روده، بدانید که انگل های جای گرفته درون شکم، عموما از دسته کرم هایی چون آسکاریس، کرمک، شلاقی، نواری و فلوکس بوده که به سطح دیواره روده چسبیده اند. این انگل ها با جست و خیز سازی، احساس ناراحتی بسیاری را در بدن شخص ایجاد می کنند و با تغذیه از گوشت خام، تضعیف سیستم ایمنی، نوشیدن آب آلوده و عدم رعایت بهداشت ایجاد می شوند.
اما حال انگل چیست؟ انگل یک موجود زنده است که اغلب درون یک میزبان زنده نمو پیدا می کند و با تغذیه از میزان خوراکی صرف شده شروع به تکثیر و رشد خود می کند.
سه دسته مهم که موجب آشکار شدگی بیماری در انسان می شود:
انگل های آغازین یا تک سلولی
کرم روده
انگل خارجی
اگر در هر وهله از زندگی متوجه ابتلا به بیماری های انگلی درون خود شدید، اصلا نگران نباشید و با روش های متنوع طب سنتی شروع به خود درمانی کنید، اگر افاقه نداشت مراجعه به پزشک را اولویت داشته باشید.
برای آغاز درمان خانگی انگل روده، با نشانه های آن آشنا شوید
- کاهش اشتها
- درد شکم
- اسهال، تهوع و استفراغ
- نفخ
- درد معده
- سرفه های مداوم و پر تکرر
- ضعف
- خستگی
- کاهش وزن
چرا انگل روده به بدن برای تکثیر سازی نفوذ پیدا می کند و چگونه این کار انجام می پذیرد؟
با زندگی و انتقال مکانی به محیط های آلوده از انگل های شناخته شده
تضعیف سیستم ایمنی بدن
عدم برقراری شرایط بهداشت کافی
سن چون کودکان و سالمندان بیشتر در معرض ابتلا هستند.
ابتلا به ویروس ایدز
برای درمان انگل چه نوع از مواد غذایی را در رژیم خود جای دهید؟
با تعادل سازی و تغییر دهی رژیم غذایی، فرآیند درمان تسریع پذیر تر شده و به آسانی به بهبودی می توان رسید. از جمله مواد غذایی باارزش:
تغذیه از مواد غذایی ضد انگل:
از جمله دسته مواد غذایی ای که خاصیت ضد انگلی را دارا می باشند می توان به سیر، پیاز، هویج، سبزیجات تازه، سبزی های تازه، نعناع، آناناس، پاپایا اشاره داشت.
تغذیه از مواد غذایی ضد التهابی:
از جمله مواد غذایی که خاصیت ضد التهابی دارند شامل موز، زنجبیل، چای سبز، مرکبات و ماست می شوند که می توانند در کاهش دهی التهابات روده اثر گذار باشند.
تغذیه از مواد غذایی سرشار از فیبر:
تغذیه از میوه ها، سبزیجات، حبوبات، میوه های خشک روده را پاکسازی کرده و روند درمانی را تسریع پذیر تر می کند.
تغذیه از مواد غذایی سرشار از پروبیوتیک:
تغذیه از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک چون ماست، دوغ، کره و جوانه گندم در تعادل سازی میکروب های روده کمک کننده بوده و سلامت روده ها را بهبود می بخشد.
تغذیه از آب کافی:
آب با کمک رسانی پر فایده می تواند به بهبود دفع انگل ها منجر شود، پس نیاز است که روزانه درصد قابل توجهی آب مصرف کنید.
بهبود دفع انگل روده در طب سنتی چگونه امکان پذیر است؟
پاپایای نارس:
برای بهبود سازی دفع انگل روده با پاپای نارس کافی است دستور استفاده گفته شده را به کار بگیرید.
یک قاشق غذا خوری پاپایای نارس، یک قاشق چای خوری عسل را به یک لیوان شیر اضافه کنید و به مدت گذر یک هفته با حالت خالی معده آن را نوش جان کنید.
زردچوبه:
زردچوبه با خاصیت ضد میکروبی خود تمامی انگل های روده را ضد عفونی کرده، تنها کافی است یک قاشق چای خوری از آن را درون نوشیدنی شیر بریزید و هر روز میل کنید.
تخم کدو:
تخم کدو با دارا پذیری ترکیبی به نام کوکوربیتاسین، انگل ها را بی حس و فلج کرده تا به این حالت آن ها را از بدن خارج سازد. برای این دستور یک قاشق غذاخوری تخم کدو برشته شده را با نیمی از فنجان آب و نیمی از فنجان شیر نارگیل ترکیب کنید و هر روز صبح با معده خالی به مدت یک هفته از آن بنوشید.
برگ درخت چریش:
برای نابود سازی انگل های موجود در روده بهتر است چند عدد برگ درخت چریش یا زیتون تلخ را بسابید تا خمیر حالت شود، آنگاه نیمی از قاشق چای خوری خمیر را با یک لیوان شیر اضافه کرده و هر روز صبح ناشتا میل کنید.
سیر:
هر روز صبح به مدت گذر یک هفته سیر خام را بجویید یا به حالت دم نوشی بنوشید تا با خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری خود تمامی انگل ها را از میان ببرد.
نارگیل:
موثر ترین راهکار خانگی، نارگیل بوده و بهتر است هر صبح یک قاشق غذا خوری از آن تغذیه شود. پس از گذر سه ساعت، یک لیوان آب مخلوط شده با دو قاشق غذا خوری روغن کرچک افزوده شده را نیز میل کنید.
یک هفته روند درمانی را تکرار کنید تا از تمامی انگل های موجود در روده خلاصی پیدا کنید.
میخک:
دو تا سه عدد میخک را همراه یک فنجان آب درون ظرف به مدت زمان پنج دقیقه به جوش آورید و سپس ترکیب را از توری صاف کنید. برای به کارگیری قابلیت ضد عفونی و ضد انگلی میخک محلول را روزی سه تا چهار بار از هفته بنوشید.
هویج:
هویج با سرشار پذیری از بتاکاروتن، روده را از انگل های موجود پاکسازی می کند. پس بهتر است هر روز صبح با معده خالی از آن تغذیه شود.
- چند توصیه دیگر به عنوان درمان خانگی انگل روده:
یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین A، سلنیوم، زینک می تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های انگلی تقویت سازد.
اسید معده به تنهایی می تواند در دفع انگل های غذایی تاثیر گذار باشد پس سیر، هویج، سیب زمینی شیرین و کدو حلوایی را روزانه در رژیم غذایی برنامه داشته باشید.
برای تعادل سازی باکتری های روده، از غذا های پروبیوتیک دار چون ماست تغذیه کنید.
در رژیم غذایی، ویتامین های B و C را اولویت داشته باشید.
کدامیک از تنوعات مواد غذایی را از رژیم غذایی باید حذف کرد؟
تغذیه ار مواد شیرین:
انگل از شکر، شیر، شیرینی، شکلات، بیسکوئیت و نوشیدنی های شیرین تغذیه می کند، پس بهتر است مصرف آن را محدود کنید یا به مرحله حذف رسانید.
تغذیه از غذا های آماده:
غذا های آماده چون فست فود، تنقلات و غذا های پالایش شده سرشار از مواد افزودنی و نگهدارنده بوده که در شکل دهی رشد انگل ها کمک کننده است در نتیجه بهتر است از غذا های سالم تغذیه داشته باشید.
تغذیه از مواد غذایی چرب:
تشدید پذیری رشد انگل ها ناشی از افزودگی بالای مواد چربی در روغن ها، ماست، محصولات لبنی و غذا های متنوع بوده، در نتیجه بهتر است به مصرف منابع پروتئینی سالم چون ماهی، مرغ بی پوست و سبزیجات روی آورید.
تغذیه از مواد غذایی سنگین:
تعریف از مواد غذایی سنگین چیست؟
مواد غذایی سنگین و سخت چون گوشت قرمز سرخ شده، غذا های چرب، پیتزا و پر ادویه تشدید پذیری رشد انگل ها را به افراط رسانده، پس بهتر است به جای آن روی به مصرف غذا های سبک و زود هضم آورید.
چه زمان باید برای درمان انگل به پزشک مراجعه کرد؟
در حالت مشاهده کرم یا تخم آن در مدفوع یا لباس زیر
در حالت مشاهده خارش شدید مقعد
در حالت مشاهده وجود خون یا چرک در مدفوع
در حالت مشاهده استفراغ های پی در پی
در حالت مشاهده تشنگی و خستگی های افراطی
برای کسب دانش بیشتر لینک های درمان گیاهی التهاب روده، علائم کولیت روده و علت مدفوع چرب چیست کلیک کنید و به مطالعه بپردازید.
منبع : آرگا