دسته ها
یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳

نحوه استفاده و کاربرد پرایمر ناخن و آشنایی با فواید و مضرات آن

  • محدثه خاکشور
  • ۴ دی ۱۴۰۱
  • ۰

پرایمر ناخن چیست؟ چه انواعی دارد؟کاربرد پرایمر ناخن و نحوه استفاده از آن چطور است؟ چه فواید و عوارضی دارد؟ ما در این مطلب به صورت مختصر و مفید به تمامی این سوال ها پاسخ می دهیم.

پرایمر ناخن یک ماده جهت زیرسازی می باشد که از آن در آرایش صورت، حتی ساختمان و نیز کاشت ناخن استفاده می شود. این محصول موجب بهتر جسبیدن مواد به سطح مورد ننظر می گردند که در واقع تضمین کننده کیفیت و زیبایی کار در نهایت هستند. در رابطه با ناخن نیز همین موضوع صدق می کند. پرایمرها به صورت کلی به ۳ دسته تقسیم می شوند که هر اندازه اسید آن زیادتر باشد، میزان سوزش دست نیز افزایش می یابد و چسبندگی بیشتری را ایجاد می کند. پرایمر ناخن تنها جهت به کارگیری بر روی ناخن طبیعی به کار گرفته می شود، پس از بکارگیری آن بر روی دیگر محصول ها مانند تیپ و یا مواد جدا اجتناب نمایید. در این مطلب می خواهیم به پرایمر ناخن و کاربرد پرایمر ناخن بپردازیم.

موارد استفاده و نحوه استفاده پرایمر ناخن

تعریف پرایمر ناخن و معرفی انواع آن

در تعریف ساده و کلی پرایمر ناخن می توان گفت که این مواد به عنوان زیرساز آرایش ناخن مورد استفاده می گردد که سطح ناخن را چسبان، صاف و صیقلی نموده و در نتیجه موجب می شود مواد کاشت ناخن به شکلی مطلوب و بهتر بر روی صدف ناخن بنشینند و جدا نگردند. مزیت این مواد و این کار این می باشد که مواد خوبتر به ناخن می چسبد و به بیانی هوا نمی افتد، به طور کلی زیبایی و ماندگاری را ایجاد می کند.

پرایمرها سه دسته اند: دسته اول پرایمر ناخن اسیدی که نخستین نوع پرایمرهای ناخن می باشند. این نوع پرایمرها قدرت اسیدی زیادی دارند که موجب می گردند روزنه های کوچکی بر روی ناخن به وجود بیاید، و مواد به کار گرفته شده در مانیکور به این روزنه ها نفوذ نموده و در درون بافت ناخن ریشه دوانده و در ناخن سفت شوند. این پرایمرها در پوست های نازک و یا صدف ناخن نازک باعث سوزش می گردند. در بعضی موارد پرایمر اسیدی موجب تغییر رنگ ناخن می گردند. نکته ای که باید توجه کنید این است که نباید زیادتر از یک لایه بر روی سطح ناخن بهره ببرید، زیرا انکان دارد در ناخن حفره هایی عمق دار را به وجود آورده و نفوذ به لایه زیری و وارد شدن به سیستم گردش خون گردد. مگر کمپانی سازنده آن بر روی آن این استفاده را مجاز کرده باشد.

پرایمر ناخن نیمه اسیدی: پرایمر نیمه اسیدی شامل ۷۰% اسید می باشد که نسبت به پرایمرهای اسیدی کمتر است. استفاده زیادتر این محصول برای کسانی به کار می رود که دارای پوست حساس هستند.  و اما پرایمر ناخن غیر اسیدی جدیدترین نسل پرایمرهای ناخن به شمار می رود که به دلیل تغییر رنک ندادن لاک و ناخن و نیز دارای عوارض پایین تر از محبوبیت بالایی برخوردار است. مانیکورها به صورت پیش فرض از این نوع پرایمر بهره می برند، تنها در مواقعی که شخص مشکل هورمونی، تعریق زیاده از حد و یا به طور کلی ناخن های مشکل دار باشد، از پرایمر ناخن اسیدی بهره می برند.

آشنایی با کاربرد پرایمر ناخن

شیوه استفاده و کاربرد پرایمر ناخن

پرایمر ناخن تنها در کاشت ناخن مورد ساتفاده قرار نمی گیرد، پرایمر در آرایش و نیز در ساختمان سازی هم به کار گرفته می گردد. موقع کاشن ناخن به ویژه وقتی که پودر لیکوئید اکریلیک به کار گرفته می شود، پرایمر از الزامی ترین مواد کاربردی محسوب می شود که اغلب ۱  لایه از این محصول مورد استفاده قرار میگیرد، مگر اینکه کمپانی سازنده دولایه را مجاز کرده باشد. روش استفاده آن به این صورت است که اول بر روی ناخنی که تمیز است؛ به وسیله ی برس مخصوص لایه ای از پرایمر را بزنید و منتظر بمانید تا خشک گردد. بعد لایه دیگری از مواد یا لاکژل را بر روی سطح ناخن بزنید. دقت داشته باشید که پیش از اینکه پرایمر بزنید لازم است که ناخن را از هر نوع مواد چربی پاک کرده باشید تا زیرسازی خوبی را ایجاد کنید. از دشوارترین ناخن ها می توان به ناخن های براق اشاره داشت, اول ناخن را مات نموده، بعد سوهان بکشید و سپس با برس و یا پد مایه ضد قارچ را به آن می زنید. در نهایت از پرایمر بهره می برید. در صورت انجام همه ی این مرحله ها به نحو صحیح، کاشت و یا اکستنشن بادوام تری را رقم می زنید.

افرادی که ناخن آنها مشکل ساز می باشد، به این صورت که در زمانی کم پس از به کارگیری پرایمر غیر اسیدی ناخن بیفتد، از پرایمرهای اسیدی بهره می بریم. اما چنانچه پس از این نیز ناخن بیفتد، به این معنی است که در مرحله های دیگر کاشت ناخن مشکل وجود دارد. از لوازم ایمنی کاربردی برای کاشت ناخن می توان به ماسک، عینک و دستکش و همچنین سیستم تهویه هوا اشاره داشت.

آشنایی با کاربرد پرایمر ناخن

موارد استفاده از پرایمر

در خدماتی همچون لاک ناخن، ژل لاک، فایبرگلاس و ابریشم اغلب به پرایمر نیاز نیست, L&P عادی بی پرایمر به ناخن ها تواننایی چسبیدن دارد, ولی به خوبی نمی چسبد. مونومرهای زیادی و نیز ژل های پایه خاصیت مبتنی به پرایمر دارند، پس معمولا پرایمر کمتری لازم می باشد.

پرایمر ناخن چیست و چه فواید و عوارضی دارد؟

فواید و عوارض پرایمر ناخن

پرایمر ناخن فایده های زیادی دارد که از جمله ی آن می توان به به به کارگیری پد الکلی پیش از پرایمر به منظور تمیز کردن اشاره داشت که بر روی سطح ناخن میکروب کشی انجام یم دهد. استون نیز موجب می گردد گرد و خاک و رسوب های چرب را در خودش حل نماید و مواد اضافه و به بیانی آشغال روی ناخن را از بین ببرد.

عوارض به کارگیری پرایمر اغلب از به کارگیری زیاده از حد پرایمرهای ناخن اسیدی و نیمه اسیدی به وجود می آید، پرایمرهای غیر اسیدی دارای عوارض خیلی کمتری هستند. به کارگیری زیاده از حد پرایمر ناخن قادر به ایجااد سوزش پوست زیر ناخن می گردد، در کمتر موارد بهره گیری از پریامرناخن موجب می گردد پرایمر به زیر ناخن نفوذ نموده و ناخن از پوست جدا گردد. بهره بردن غیر صحیح پرایمر در انشگت های دست سوزش به وجود آورده و درصد واکنش حساسیتی را افزایش می دهد.

تعریف پرایمر ناخن و انواع و دیگر موارد

در مطلبی که به پایان رسید، به معرفی پرایمر ناخن و کاربرد پرایمر ناخن پرداختیم. با توجه به این که کاشت ناخن و دیزاین آن از محبوبیت بالایی برخوردار است، این مطلب را برای آشناسازی شما به رشته تحریر درآوردیم. همچنین برای آشنایی با ۵۰ طراحی ناخن ۲۰۲۳، برای کاشت ناخن به چه ابزاری نیاز داریم ، آموزش زیر سازی برای کاشت ناخن و اصول آن می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *