دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی گوشی لنوو z6 pro پرچمدار واقعی و تمام عیار

  • شیوا فهیمی
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۱
  • ۰

گوشی لنوو z6 pro یک اسمارتفون همه چیز تمام است که در آوریل ۲۰۱۹ به بازار عرضه شد. این محصول پرچمدار هر قابلیتی را در بهترین حالتش با خود همراه کرده است. با بررسی گوشی لنوو z6 pro همراه ما باشید.

گوشی پرچمدار لنوو z6 pro با توجه به زمان عرضه خود یک محصول تمام عیار محسوب می شود که هر قابلیتی را در بهترین حالت با خود همراه کرده است از جمله تراشه قوی، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و ۱۲ گیگابایت حافظه رم. این مطلب به بررسی گوشی لنوو z6 pro می پردازد.

             

بررسی گوشی لنوو z6 pro

گوشی لنوو z6 pro در آوریل ۲۰۱۹ بعد از رونمایی و ورود گوشی میان رده K9 NOTE به بازار معرفی و عرضه شد. کارشناسان با بررسی و اطمینان از قابلیت های زیاد این اسمارتفون، به این نتیجه رسیدند که می توان گوشی لنوو z6 pro را به عنوان یکی از بهترین گوشی های بازار در میان سایر برندها در زمان عرضه اش محسوب کرد.

این اسمارتفون از طراحی بی نظیر، پردازنده منحصر به فرد و دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با کیفیت بهره می برد و ضمنا نمایشگری بی حاشیه و ۱۲ گیگابایت حافظه رم آن را همراهی می کند. قابل ذکر است نمایشگر و دوربین های چهارتایی گوشی لنوو z6 pro از اولین نکاتی هستند که در اولین نگاه به گوشی جلب توجه می کنند.

گوشی لنوو z6 pro از معدود گوشی هایی است که با نمایشگر اینفینیتی U به بازار روانه شده است. لنوو سال ۲۰۱۹ را با تنوع بخشیدن به سری Z گوشی هایش آغاز کرد. این سری از تولیدات لنوو دارای نمایشگر بسیار با کیفیت، دوربین های باکیفیت و سخت افزار بسیار پیشرفته هستند.

مشخصات این گوشی کاملا بالارده و خوب بوده و ناگفته نماند که لنوو z6 pro با قیمت بسیار مناسبی نیز (۵۰۰ یورو زمان عرضه) روانه بازار شده است. در ادامه به بررسی قابلیت های گوشی لنوو z6 pro می پردازیم با ما همراه باشید. در یک کلام این گوشی تمام عیار بوده و هر آنچه باید یک محصول پرچمدار ارائه دهد با خود همراه نموده است.

طراحی زیبا و جذاب

بررسی طراحی ظاهر گوشی لنوو z6 pro را از بسته بندی جعبه آن شروع می کنیم که به زیبایی تمام و بسیار شیک طراحی شده و از همان اول کاربر را به دیدن محتویات درون خود ترغیب می کند. طراحی بدنه گوشی نیز کاملا استاندارد است و یک چارچوب فلزی همراه با پنل های پشتی و جلویی شیشه ای به آن نمای یک پرچمدار واقعی بخشیده است.

یافته ها حاکی از آن است که لنوو همواره ریسک و نوآوری را در گوشی های خود به کار می گیرد. همانند بسیاری از اسمارتفون های بالارده امروزی، قاب پشتی گوشی لنوو z6 pro نیز به نحوی طراحی شده که در زیر نور و مطابق با زاویه تابش در رنگ های مختلفی دیده می شود.

امروزه بدنه شیشه ای با فریم آلومینومی یک متریال عالی برای پرچمداران خوش ساخت بازار به حساب می آید. گوشی لنوو z6 pro از این قاعده مستثنی نبوده و برش ۳D دولبه این اسمارتفون ارگونومی و راحتی بالایی را به همراه دارد و به راحتی در دستان کاربر قرار می گیرد.

به طور کلی ظاهر این گوشی آنقدر زیباست که جایی برای انتقاد باقی نمی گذارد. در نمای روبرو نمایشگری بزرگ با وضوح فول اچ دی پلاس خودنمایی می کند که یک بریدگی کوچک و قطره ای شکل را نیز در بالای خود به همراه دارد. این بریدگی جایگاه دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی می باشد.

با نگاهی به قاب پشتی نیز شاهد چهار دوربین در گوشه بالای سمت چپ هستیم که با آرایشی عمودی حضور به هم رسانده اند. در سمت راست ماژول دوربین ها نیز یک فلاش ال ای دی به همراه حسگر مدت پرواز ToF دیده می شود که برای تشخیص عمق و افکت بوکه استفاده می شود. قابل ذکر است گوشی لنوو z6 pro از جک هدفون ۳.۵ میلی متری و اسپیکر با صدای دالبی اتموس بهره می برد و رادیو ندارد.

در مجموع می توان گفت راحتی و امنیت دو چندان را با بدنه خوش نقش و جذاب گوشی لنوو z6 pro تجربه نمایید. شرکت لنوو با بکارگرفتن بدنه شیشه ای زیبا و شکیل برای آن؛ ظاهر متمایزی به گوشی بخشیده و محصول خود را در رنگ های قرمز، سبز و آبی ارائه می دهد.

سخت افزار قوی و نرم افزار روان

در بررسی سخت افزاری گوشی لنوو z6 pro مشخص شد که این اسمارتفون به تراشه قوی اسنپدراگون ۸۵۵ با معماری ۷ نانومتری مجهز شده است. این تراشه دقیقا مشابه تراشه بکار گرفته شده در گوشی وان پلاس ۷ پرو می باشد که در چند مدل با رم های ۶/۸/۱۲ گیگابایت توسط این برند به بازار ارائه شده است.

این تراشه ۸ هسته ای شامل سه هسته پردازشی با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز، یک هسته قدرتمند با فرکانس کاری ۲.۸ گیگاهرتز و ۴ هسته پردازشی کم مصرف با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز  برای افزایش عمر باتری می باشد و کارایی عالی را ارائه می دهد.

گوشی لنوو z6 pro با این پردازنده به راحتی می تواند بازی های سنگین و دارای دیتا را اجرا کند و بدون لگ و تاخیری برنامه های سنگین را انجام دهد. از این جهت می توان گوشی لنوو z6 pro را یک محصول مناسب برای علاقمندان به گیمینگ دانست. پردازش گرافیکی در این اسمارتفون توسط پردازنده آدرنو ۶۴۰ صورت می گیرد.

این تراسه به همراه پردازشگر گرافیکی مذکور با سرعت بالایی که دارند از پس اجرای کارهای بسیار سنگین و کاربردی هم بر می آیند.

برای حافظه های رم ۶/۸/۱۲ حافظه های داخلی ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت در نظر گرفته شده است و به نظر می رسد با حافظه رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت مشکلی از بابت فضای ذخیره سازی نداشته باشید. این میزان حافظه فوق العاده بالا ارزیابی می شود. در منابع اشاره شده که عملکرد سی پی یو ۴۵ درصد قوی تر شده و کارایی پردازنده گرافیکی نیز ۲۰ درصد بهینه تر شده است.

با توجه به عملکرد بسیار خوب گوشی لنوو z6 pro در بخش سخت افزاری می توان گفت این اسمارتفون برای بازی ساخته شده است. در ضمن بهره گیری آن از گرافیک وولکان ۱.۱ سبب می شود تصاویر بازی با شخصیت ها و محیط هایی واقع بینانه تر بهبود یابد. می توانید ساعت های طولانی بازی اجرا کنید زیرا این گوشی به یک سیستم خنک کننده مایع قوی نیز مجهز است.

در ادامه به بررسی نرم افزار گوشی لنوو z6 pro می پردازیم. سیستم عامل این اسمارتفون بر مبنای اندروید ۹.۰ پای عرضه شده است. ضمنا رابط کاربری ZUI 11 آن را همراهی می کند که امکانات زیادی را جهت افزایش قدرت گوشی در حالت بازی ارائه می دهد. نا گفته نماند لنوو انبوهی از امکانات نرم افزاری را برای دوربین در نظر گرفته که می توان به سوپر ماکرو، سوپر واید انجل اشاره کرد.

در مجموع می توان گفت رابط کاربری زیبا و ساده گوشی لنوو z6 pro با استفاده از اندروید ۹ به یک بلوغ نسبت به قبل دست پیدا کرده و قابلیت های زیادی را به همراه قدرت پردازشی بالای این پرچمدار دلنشین ارائه می دهد.

دوربین ۵ تایی باکیفیت

با توجه به بررسی ها می توان گفت به بخش جذاب و نقطه قوت گوشی  لنوو z6 pro یعنی دوربین ها رسیدیم. این اسمارتفون در پنل پشتی به ۴ لنز دوربین با ساختار عمودی مجهز است که به ترتیب شامل لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F/1.8 ، لنز ۱۶ مگاپیکسل فوق عریض با دریچه دیافراگم F/2.2، لنز ۸ مگاپیکسل تله فوتو با دیافراگم F/2.4 و یک لنز ۲ مگاپیکسلی عمق سنج مجهز به OIS  با دریچه دیافراگم F/1.8 می باشد. که به صورت جداگانه در زیر سایر لنزها قرار گرفته است.

این لنز یک لنز ضبط ویدیوی اختصاصی است که باکیفیت ترین و واضح ترین حالت ممکن را برای عکاسی به همراه می آورد. همچنین تاثیر لنز مذکور زمانی مشخص می شود که بخواهید تصاویر با پس زمینه های محو و هنری به ثبت برسانید. ناگفته نماند در سمت راست ماژول دوربین ها نیز یک فلش ال ای دی و سنسور دوربین ToF تعبیه شده که برای تشخیص عمق و اعمال افکت بوکه مورد استفاده قرار می گیرد.

لنووز بر قابلیت و کیفیت دوربین محصول خود تاکید زیادی داشته و بر روی کاغذ نیز به نظر می رسد با یکی از بهترین دوربین ها روبرو باشیم. البته با این مشخصات می توان عملکرد هر پنج لنز دوربین ها را مطلوب و باکیفیت ارزیابی کرد.

نمایشگر بزرگ و حسگر اثرانگشت سریع

گوشی لنوو z6 pro از نمایشگر بزرگ ۶.۳۹ اینچی با رزولوشن ۲۳۴۰*۱۰۸۰ پیکسل بهره می برد و تراکم پیکسلی ۴۰۳ پیکسل در هر اینچ را ارئه می دهد. نمایشگر مذکور حدود ۸۵.۳ درصد نمای روبروی گوشی را به خود اختصاص می دهد. نکته قابل توجه این نمایشگر سازنده آن می باشد که شرکت معتبر و شناخته شده سامسونگ بوده و توسط پوشش گوریلاگلس هم محافظت می شود.

قابل ذکر است سنسور اثر انگشت نیز در گوشی لنوو z6 pro زیر نمایشگر تعبیه شده است. با نگاهی به پرچمداران سال ۲۰۱۹ مانند شیائومی می ۹ می توانید دریابید که این قابلیت را به کار گرفته اند. این سنسور سرعت بالایی داشته و در رده بهترین های بازار در زمان عرضه اش قرار می گیرد. به عبارتی با این سنسور اثرانگشت اپتیکالی که در زیر نمایشگر تعبیه شده با سرعت و امنیت بالایی عمل قفل گشایی صورت گرفته تا بدون نیاز به پین و کد به محتوای موبایل خود دسترسی پیدا کنید.

باتری با قابلیت شارژ سریع ۱۸ واتی

بررسی ها نشان می دهد گوشی لنوو z6 pro برای تامین انرژی خود به یک باتری لیتیوم پلیمری غیر قابل تعویض با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت متکی است. ضمنا از قابلیت شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی نموده که در تایم کوتاهی آن را شارژ می کند.

قابل ذکر است داخل جعبه گوشی لنوو z6 pro شاهد حضور یک شارژر معمولی ۲۷ واتی از نوع سی و یک کابل نوع C به C هستیم.

در صورت تمایل برای آشنایی با دیگر گوشی های سری Z برند لنوو مانند گوشی لنوو Z6، و گوشی لنوو Z5S روی لینک ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *