بر اساس آخرین نظرسنجی کانسومر ریپورتس در ایالات متحده آمریکا ۱۰ خودروی رضایت بخش رتبه بندی شده که با خودروی تمام الکتریکی تسلا مدل S آغاز میشود و خودروسازان ژاپنی بیشترین سهم را در رضایتمندی مشتریان آمریکایی داشتهاند.
1.تسلا مدل S
خودروی تمام الکتریکی چهار درب تسلا مدل S، پنج صندلی در حالت استاندارد و هفت صندلی در نسخه های آپشن دارد. باتری آن ۷۵ کیلو وات ساعت است. تسلا میتواند مسافت ۳۸۰ کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند. میتوان این خودرو را در حدود ۶ ساعت با اتصال اختصاصی یا به صورت رایگان در سوپرشارژرهای عمومی شارژ کرد. شتابگیری آرام و هیجانانگیز و رانندگی راحت از خصوصیات فوق العاده تسلا مدل S می باشد.
2.پورشه 911
در این خودرو مدل پایه با ۶ سیلندر و ۳۷۰ اسب بخار و مدل کاررا ۶ سیلندر با ۴۲۰ اسب بخار عرضه میشوند و هر دو پیشرانه به جعبه دنده هفت سرعته دستی متصل شده اند. کابین کج شده به سمت پایین باعث کاهش دسترسی و راحتی سرنشین در مسیرهای طولانی میشود.
3.شورلت کوروت
شورولت کورت با لبههای تیز و قدرت فراوان پیشرانه هشت سیلندر خورجینی ۴۵۵ اسب بخاری و حجم ۶.۲ لیتری و طراحی داخلی ارزش بسیار بالایی دارد. ساخت تمام بدنه خودرو از آلومینیوم به صرفه جویی در انرژی و قدرت کمک شایانی میکند. شورولت کوروت میتواند رقیب قدرتمندی برای خودروهای مسابقه ای باشد. نسخه ۴۶۰ اسب بخاری گرند اسپرت شورولت کوروت، تعدادی از اجزای آیرودینامیکی Z06 را نیز به خودرو اضافه میکند.
4.لینکلن کنتیننتال
استفاده از پیشرانه ۲.۷ لیتری بی توربو خورجینی ۶ سیلندر، قدرت بسیار زیادی برای لینکلن کنتیننتال فراهم میکند. امکان استفاده از پیشرانه قدرتمند خورجینی ۶ سیلندر ۴۰۰ اسب بخاری ۳.۰ لیتری توین توربو نیز فراهم است. از لحاظ قیمتگذاری، لینکلن کنتیننتال قابل رقابت با خودروهای سدان لوکس سایز متوسط است.
5.فورد F-350
مدل جدید طراحی شده در سال ۲۰۱۷ نسبت به مدل قبلی با کاهش وزن کلی وانت و پیشرفت در طراحی و فناوری همراه است. در میان تمامی وانت های سنگین که اخیرا مورد آزمایش قرار گرفتند، فورد F-250 توانسته یکی از محبوب ترین خودروها باشد.
6.مزدا میاتا MX-5
۱۵۵ اسب بخار قدرت از پیشرانه چهار سیلندر ۲.۰ لیتری دارد. مزدا MX5 میاتا خودروی سریعی است و در عین حال مصرف سوخت پایینی دارد. جعبه دنده ۶ سرعته دستی حالت استاندارد است، در حالی که با آپشن جعبه دنده اتوماتیک نیز عرضه میشود. سروصدای زیاد، صندلیهای نازک و بدون روکش در مسافرتهای طولانی خستهکننده میشوند. باز و بسته کردن سقف خودروی روباز مزدا میاتا بسیار راحت و آسان است.
7.تویوتا پریوس
خودروی تویوتا پریوس با ۲۲ کیلومتر بر لیتر مصرف سوخت دارد. صفحه نمایش لمسی سیستم سرگرمی و اطلاعاتی نسبتا ساده و سرراست به نظر می رسد. خودرو میتواند تا حدود سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت به تنهایی روی حالت برقی کار کند، پیشرانه در این حالت خاموش است. سر و صدای تایر قابل توجه است، و دسترسی کابین به دلیل پایین بودن سقف خودرو به اندازه کافی آسان نیست.
8.تسلا مدل X
درهای عقب رو به بالا باز میشوند و باعث دسترسی آسان به صندلی های عقب میشوند، اما استفاده از چنین درهای بزرگی باعث طولانی شدن باز و بستن دربها خواهد شد. ردیف دوم قابل تغییر نیست و نمیتوان صندلی های آن را جابجا کرد.نسخه ۹۰ کیلو وات ساعت که در آزمایشهای CR شرکت کرده، محدوده رانندگی حدود ۳۷۰ کیلومتر داشت.
9.هوندا اودیسه
این خودرو با مصرف سوخت کمتر و سیستم سرگرمی و اطلاعاتی پیشرفته عرضه شده است. قابلیت لغزاندن صندلی های عقب در ردیف دوم به سمت جلو ارائه میشود. پیشرانه ۲۸۰ اسب بخار ۳.۵ لیتری خورجینی ۶ سیلندر از قدرت بالایی برخوردار است و با یک جعبه دنده اتوماتیک ۹ سرعته هماهنگ میشود. اهرم انتخاب دنده فشاری دکمهای است که هنگام استفاده از حالت پارکینگ سروصدا ایجاد میکند. صفحه نمایش لمسی سیستم سرگرمی و اطلاعاتی ۸ اینچی دارد.
10.دوج چلنجر
پکیج های عملکردی این خودرو در مدل هل کت از پیشرانه ۴۸۵ اسب بخاری ۶.۴ لیتری خورجینی هشت سیلندر و نسخه سوپرشارژ ۶.۲ لیتری هشت سیلندر با ۷۰۷ اسب بخار بهره میبرد. جعبه دندههای شش سرعته معمولی و اتوماتیک هشت سرعته نیز برای این پیشرانهها در دسترس هستند. فناوریهای ایمنی این هیولای آمریکایی شامل هشدار نقاط کور راننده، هشدار عبور ترافیکی عقب و هشدار برخورد از جلو امی باشد.
امیدوارم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات کافی در اختیار شما دوستان بگذاریم. سپاس که ما را همراهی کردید.
منبع : آرگا