گوشی آنر ۹۰ لایت در زمینه کیفیت دوربین حرف های خوبی برای گفتن دارد و بین رقبای خود در این زمینه یکی از بهترین ها محسوب می شود. در این مطلب به بررسی گوشی آنر ۹۰ لایت می پردازیم تا ببینیم چه قابلیت های جذاب دیگری دارد. با آرگا همراه باشید.
آشنایی و بررسی گوشی آنر ۹۰ لایت
خرید گوشی میان رده با امکانات و سخت افزارهای مدرن انتخاب خیلی خوبی در طولانی مدت محسوب شده و فشار زیادی به تراشه وارد نمی شود ولی ممکن است همه بودجه کافی برای گوشی با امکانات خیلی خوب را نداشته باشند از این رو میان رده های اقتصادی مانند آنر ۹۰ لایت راهی بازار شده اند تا عملکردی نزدیک به گوشی های گران قیمت ولی در رنج اقتصادی را ارائه دهند.
آنر ۹۰ لایت که در سال ۲۰۲۳ معرفی و عرضه شده این وعده را به کار می دهد که با قیمتی حدود ۱۵ میلیون تومان (بهمن ماه ۱۴۰۳) امکانات خوبی را در اختیار بگذارد. نقطه قوت این گوشی نیز دوربین های آن می باشد. اگر به عکاسی موبایلی علاقمند هستید می توانید روی این گوشی حساب کنید. در ادامه مطلب به بررسی گوشی آنر ۹۰ لایت می پردازیم.
همچنین در صورت تمایل می توانید بررسی آنر ۳۰ لایت و بررسی گوشی آنر ۲۰ لایت را نیز مطالعه نمایید.
محتویات جعبه گوشی آنر ۹۰ لایت
مشابه سایر گوشی های این برند، در جعبه گوشی به جز خود دستگاه، کاور ژله ای، شارژر، تبدیل یو اس بی سی به جک هدفون و هدفون سیمی قرار دارد. در حالی که شرکت های اپل، سامسونگ و … این موارد را ارائه نمی دهند.
طراحی گوشی آنر ۹۰ لایت
بررسی ها نشان می دهد گوشی آنر ۹۰ لایت طراحی نزدیک به دیگر اعضای سری آنر ۹۰ دارد. یک طراحی مینیمال و ساده که به طور کاملا تخت و جمع و جور صورت گرفته است. از طراحی خمیده نمایشگر خبری نیست و پنل جلو گوشی به شکل تخت طراحی شده است.
جنس بدنه کاملا پلاستیکی بوده و پنل پشتی با ساختار خاصش در دست حس جالبی انتقال می دهد. به خاطر این ساختار این پنل به راحتی کثیف نمی شود. البته با قاب ژله ای تعبیه شده در جعبه می توان هم از گوشی محافظت کرد و هم ظاهر گوشی خراب نشود.
گوشی آنر ۹۰ لایت در سه رنگ مشکی مات، آبی و نقره ای براق ارائه می شود. این دو رنگ با انعکاس نور جلوه خاصی به گوشی می بخشند. کیفیت متریال به کار رفته در گوشی آنر ۹۰ لایت مناسب بوده و حس ارزان قیمت بودن گوشی را منتقل نمی کند.
این گوشی با ضخامت ۷.۵ میلی متر و وزن ۱۷۹ گرم در کنار نوع طراحی بدنه با این که نمایشگر تقریبا بزرگی دارد به گوشی خوش دست و خوش استایلی تبدیل می شود. به این ترتیب تماشای ویدیو، وب گردی و … در طولانی مدت با گوشی آنر ۹۰ لایت خسته کننده نیست.
جزیره دوربین کمی با گوشی های سری آنر ۹۰ متفاوت بوده و از دو دایره مجزا و برجسته خبری نیست. لنز اصلی در دایره بالایی و دو لنز دیگر در دایره پایینی قرار گرفته اند. فلش ال ای دی و نوشته ها نیز در کنار جزیره دوربین دیده می شود.
فریم گوشی به طور کاملا تخت و کمی تیز ساخته شده و ظاهر ماتی دارد. در لبه سمت راست کلیدهای پاور و ولوم تعبیه شده و حسگر اثر انگشت با کلید پاور ادغام شده است. این سنسور دقت و سرعت مناسبی در قفل گشایی گوشی دارد.
به طور کلی طراحی گوشی یک موضوع سلیقه ای بوده ولی می توان گفت گوشی آنر ۹۰ لایت طراحی خیلی خوبی دارد به ویژه طراحی جالب ماژول دوربین بیشتر جلب توجه می کند. با گوشی بسیار سبکی روبرو هستیم و اسپیکر گوشی هم استریو نیست.
در حالی که در این رنج قیمتی گوشی های دیگر اسپیکر استریو دارند. البته کیفیت صدای این اسپیکر مونو خوب است.
نمایشگر گوشی آنر ۹۰ لایت
نمایشگر گوشی آنر ۹۰ لایت حاشیه های بسیار باریکی دارد و به لطف این طراحی ۹۰ درصد پنل جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است. البته از پنل IPS بهره می برد در حالی که در این رنج قیمتی تقریبا همه گوشی ها به نمایشگر اولد مجهز هستند.
ولی این نمایشگر کیفیت خوبی داشته و رزولوشن فول اچ دی پلاس را به همراه نرخ نوسازی ۹۰ هرتز ارائه می دهد. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۵۰۰ نیت می رسد که در محیط های باز چندان خوب نیست. به لطف ابعاد ۶.۷ اینچی نمایشگر گوشی آنر ۹۰ لایت نمایش محتوا بسیار خوب است.
ضمنا باریک بودن حاشیه های نمایشگر و دقیق بودن رنگ ها جذابیت فیلم و سریال را بالا می برد. این نمایشگر حالت دینامیک نیز دارد که می توان بین نرخ نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز سوییچ کرد. البته بزرگترین برگ برنده آن حاشیه کم به همراه سایز ۶.۷ اینچی است که تجربه بهتر تماشای ویدیو و وب گردی را به همراه دارد.
در مجموع نمایشگر گوشی آنر ۹۰ لایت عملکرد خیلی خفن و جذابی ندارد و در پله پایین تر نسبت به رقبا قرار می گیرد.
سخت افزار و نرم افزار گوشی آنر ۹۰ لایت
گوشی آنر ۹۰ لایت از تراشه دایمنسیتی ۶۰۲۰ بهره می برد که در این بازه قیمتی، یکی از بهترین ها به شمار می رود. این تراشه برای کارهای روزمره در کنار نمایشگر ۹۰ هرتزی و رم ۸ گیگابایت عملکرد روانی را به نمایش می گذارد.
ضمنا با این تراشه بازی کال آف دیوتی با گرافیک متوسط به بهترین نحو انجام می شود. به این ترتیب از نظر عملکردی در گوشی آنر ۹۰ لایت با مشکی روبرو نیستیم. از نظر نرم افزاری نیز این اسمارتفون به سیستم عامل مبتنی بر اندروید ۱۳ و رابط کاربری Magic UI 7.1 مجهز شده است.
این رابط کاربری شبیه گوشی های هواوی بوده با این تفاوت که از سرویس های گوگل برخوردار است. به گفته شرکت سازنده گوشی آنر ۹۰ لایت تا یک سال آپدیت اصلی دریافت می کند. در حالی که در این بازه قیمتی گلکسی a24 به مدت چهار سال آپدیت اصلی را دریافت می کند.
دوربین گوشی آنر ۹۰ لایت
به بخش جذاب گوشی آنر ۹۰ لایت رسیدیم. این اسمارتفون به دوربین های سه گانه شامل دوربین اصلی ۱۰۰ مگاپیکسل، اولتراواید ۵ مگاپیکسل و لنز ماکرو ۲ مگاپیکسل مجهز شده است. دوربین اصلی گستره دینامیکی بسیار خوبی داشته و از همه مهمتر رنگ ها را خیلی دقیق به ثبت می رساند.
بنابراین اگر به عکاسی موبایلی علاقمند هستید این گوشی انتخاب خوبی خواهد بود. البته ضعف دوربین نبود لرزشگیر اپتیکال است. این ضعف هنگام عکسبرداری در محیط های کم نور و فیلمبرداری خود را نشان می دهد. دوربین اولتراواید عملکرد قابل قبولی داشته و کار راه انداز است.
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل واید گوشی نیز کیفیت خوبی داشته و جزئیات بالایی را در اختیار قرار می دهد. ناگفته نماند با دوربین های گوشی آنر ۹۰ لایت می توان ویدیوهایی با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل ضبط کرد.
باتری و شارژر
گوشی آنر ۹۰ لایت به باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز است که یعنی نسبت به اکثر رقبای خود از باتری کوچکتری بهره می برد. ولی این باتری برای استفاده های معمولی یک روز کامل دوام می آورد. گوشی آنر ۹۰ لایت با باتری ۲۲.۵ وات راهی بازار شده و برای شارژ کامل یک ساعت زمان نیاز دارد.
سخن پایانی
در مجموع گوشی آنر ۹۰ لایت برای کاربرانی مناسب است که در این بازه قیمتی دوربین اصلی بسیار خوبی را مدنظر قرار دارند. از طرفی حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و حافظه رم ۸ گیگابایت به همراه پشتیبانی از نسل پنجم شبکه در این محدوده قیمتی در کمتر گوشی مشاهده می شود.
ولی نبود لرزشگیر دوربین، آپدیت کم و اسپیکر مونو از نقطه ضعف های آن محسوب می شود. به این ترتیب با توجه به اولویت ها و بودجه ای که در اختیار دارید می توانید دست به انتخاب گوشی مورد نظرتان بزنید.
منبع : آرگا