دسته ها
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳

کدام پماد زخم بستر برای بیمار شما مناسب تر است؟

  • شقایق ایران دوست
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
  • ۰

آشنایی با پماد زخم بستر به شما کمک می کند تا بتوانید در زمان مناسب از این مشکل پیشگیری نمایید می توانید از بروز بسیاری از مشکلات جدی تر نیز پیشگیری کرده و میزان عفونت ها را به شدت کاهش دهید.

زخم بستر یکی از بدترین نوع مشکلاتی می باشد که می تواند برای افراد ایجاد شده و در نتیجه منجر به ایجاد عفونت در سایر نقاط بدن شود پماد زخم بستر یکی از روش های درمانی برای درمان زخم ها می باشد که در ادامه پماد های مناسب برای این کار را برایتان بیان می کنیم و شما می توانید اطلاعات خوبی در مورد پماد زخم بستر بدست آورید.

داروی موضعی زخم بستر

مناسب ترین پماد برای زخم بستر

زخم بستر ها دارای درجات مختلفی می باشند و از یک الی چهار دسته بندی می شوند. زخم بستر نوع یک تنها منجر به قرمز شدن ناحیه خاصی از بدن خواهد شد و زمانی که شما آن ناحیه را لمس می کنید گرمی آن را متوجه خواهید شد. زخم بستر نوع دو آسیب شدیدتری به فرد وارد می کند و ممکن است منجر به ایجاد خراش و یا تاول در بدن فرد شود و معمولا فرد از درد بسیار زیاد شکایت خواهد کرد.

زخم بستر درجه سه زخمی همانند زخمی شبیه زخم سوراخ شده می باشد و آسیب به لایه های زیرین پوست رسیده است. البته در زخم بستر درجه ۴ فرد میزان آسیب دیدگی بالاتری را تجربه خواهد کرد و این زخم ها می تواند منجر به ایجاد زخم های گسترده در بدن شده و به ماهیچه ها و تاندون ها آسیب های زیادی وارد نماید. در ادامه یک سری از پماد های مناسب برای درمان این مشکلات را به شما معرفی خواهیم کرد.

دارو های موضعی زخم بستر

پماد سیلور سولفادیازین

یکی از پماد هایی که برای پیشگیری یا درمان عفونت های باکتریایی پوست مورد استفاده قرار می گیرد پماد سیلور سولفادیازین می باشد. این پماد به باکتری ها حمله می کند و منجر به کاهش عفونت های پوستی می شود. این پماد مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد ولی باید از نظر برخی از شرایط مانند بارداری و شیردهی و حساسیت های دارویی مورد بررسی قرار بگیرید.

نحوه استفاده

برای اینکه از این پماد استفاده کنید اجازه نیاز است تا بروشور آن را مشاهده کرده و بر اساس آن چیزی که پزشک برایتان تجویز کرده است از این دارو استفاده کنید.

برای استفاده از این پماد نیاز است تا دستکش استریل کوشید تا بتوانید خطر عفونت را کاهش دهید.

مشکلات بعد از استفاده

همانطور که می دانید استفاده از این پماد برای زخم بستر می باشد و می تواند مشکلاتی مانند خارش و سوزش و همچنین برجستگی های قرمز روی پوست ایجاد کند و در برخی از نتایج آزمایش ها نیز تغییراتی را به وجود بیاورد بنابراین قبل از اینکه آزمایش بدهید بهتر است این مورد را با پزشک خود در میان بگذارید.

روش های درمان زخم ها با پماد

پماد موپیروسین

پماد موپیروسین نیز یکی از کرم های موضعی می باشد و برای درمان عفونت های بسیار جزئی پوست به کار می رود و شما نمی توانید تمامی زخم بستر ها را با استفاده از این پماد درمان کنید زیرا در بسیاری از موارد نیاز به مراجعه به پزشک و درمان های گسترده تری خواهید داشت.

بهتر است استفاده از این پماد زیر نظر متخصص باشد و اگر مشکلات کبدی دارید حتماً با پزشک خود در مورد استفاده از این دارو و یا استفاده نکردن از آن مشورت کنید.

پماد فوسیدیک اسید

این پماد دارای مواد ضد باکتری های بسیار قوی می باشد و اگر عفونت شما در ناحیه بسیار کوچک باشد معمولا نمی تواند آن را به طور کامل درمان کند ولی اگر عفونت گسترده تر باشد اگر از شما به قرص های آنتی بیوتیک زیادی احتیاج پیدا نمایید.

اگر راهی زخم دچار التهاب شده باشید ممکن است پزشک همراه این پماد برای تان یک عامل ضد التهابی مانند هیدروکورتیزون یا بتامتازون تجویز نماید و از او بخواهد که این دارو ها را به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار دهید.

پماد زخم بستر

درمان های جدی تر

زخم بستر یکی از مشکلات بسیار جدی می باشد که ممکن است در هر فرد ایجاد با این حال نیاز است تا گزینه های درمانی را برای آن در نظر داشته باشید و تنها به استفاده از پماد زخم بستر اکتفا نکنید.

  • اولین و ابتدایی ترین کاری که باید انجام دهید این است که پوست دردناک را از محل زخم بردارید و این کار کمی دشوار است و باید حتما زیر نظر متخصص انجام شود.
  • اولین و مهمترین اقدام در این زمینه از بین بردن فشار در روی ناحیه دردناک می باشد و سعی کنید با استفاده از پوشش های مخصوص این کار زخم خود مراقبت کنید.
  • در بسیاری از موارد استفاده از دارو هایی مانند آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت به فرد توصیه می شود.
  • باید بدانید که برداشتن بافت آسیب دیده می تواند بهبود بیمار کمک شایانی بکند.

 روش های درمانی زخم بستر

زخم بستر  یکی از شایع ترین بیماری های می باشد که برای بسیاری از بیماران ایجاد خواهد شد بنابراین اگر نتوانید آن را درمان کنید ممکن است برای فرد خطرناک باشد. حال که با پماد های زخم بستر و نحوه استفاده از آن ها آشنا شدید در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های داده شده اطلاعاتی در مورد پماد تولنفتات و پماد دالاواگ نیز آشنا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *