دسته ها
یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳

بررسی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو و قابلیت های آن

  • شیوا فهیمی
  • ۲ تیر ۱۴۰۱
  • ۰

گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو با قیمت اقتصادی امکانات جالبی همچون نمایشگر بزرگ و باکیفیت ، تراشه قدرتمند و باتری بادوام را با خود همراه کرده است. این مطلب به بررسی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو می پردازد.

در اکتبر ۲۰۲۱ گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو معرفی و در ماه نوامبر روانه بازار شد. این محصول اقتصادی و زیبا امکانات جالبی را با خود همراه کرده و تجربه کاربری نسبتا روانی را ارائه می دهد. با بررسی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو همراه این مطلب از آرگا باشید.

بررسی گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو

با گسترش محبوبیت برندهایی همچون شیائومی و وان پلاس؛ برجسته شدن برند اینفینیکس نیز از کشور چین دور از انتظار نبود. برندی که محصولات مختلفی را به بازار چین ارائه نموده تا در بازار کشورهای دیگر نیز جایگاه ویژه ای به دست آورد. یکی از محصولات اخیر این شرکت گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو می باشد که با امکانات جالبی همراه شده و با توجه به سخت افزاری که به کار گرفته در دسته محصولات میان رده جای می گیرد.

این گوشی با طراحی زیبا و قیمت اقتصادی در اکتبر ۲۰۲۱ معرفی و در ماه نوامبر به بازار عرضه شد. در صورتی که علاقمند هستید تا از این گوشی بیشتر بدانید در ادامه به بررسی کامل امکانات و قابلیت های اینفینیکس نوت ۱۱ پرو می پردازیم.

طراحی و کیفیت ساخت

در بررسی طراحی ظاهری اینفینیکس نوت ۱۱ پرو قابل ذکر است که گوشی از طراحی شیک و زیبایی برخوردار بوده و دارای ارگونومی مناسبی است. به نحوی که می توان گفت با محصولی خوش دست روبرو هستیم. پنل پشتی دستگاه نیز جاذب اثر انگشت نیست.

اگرچه اینفینیکس نوت ۱۱ پرو تا حدودی سایز بزرگی داشته ولی ارگونومی مناسب آن کار با دستگاه را لذت بخش می کند. در نمای روبرو نمایشگر ۶.۹۵ اینچی تعبیه شده و ابعاد گوشی ۸.۷*۷۸.۴*۱۷۳.۱ میلی متر است. بهره مندی از این ابعاد به طراحان اجازه داده تا از میزان ضخامت به حد قابل توجهی بکاهند.

در کنار سایز نسبتا بزرگ، چالش مهم برای طراحان گوشی رسیدن به ارگونومی مناسب بوده که بهره گیری از دستگاه را لذت بخش نماید و می توان گفت تاحدودی موفق شده اند. اگرچه پنل پشتی و فریم از جنس پلاستیک می باشد ولی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو حس یک محصول پریمیوم را منتقل می کند.

در ابتدای بررسی نیز اشاره شد با این که اینفینیکس نوت ۱۱ پرو ابعاد نسبتا بزرگی داشته و وزن آن ۲۰۹ گرم است ولی گوشی خوش دستی بوده و تجربه کاربری لذت بخشی به همراه دارد. به نظر می رسد اینفینیکس برای نمایشگر محافظی را در نظر نگرفته از این رو هنگام خرید گوشی، حتما از گلس محافظ نمایشگر در برابر خط و خراش احتمالی استفاده کنید.

البته محتوای داخل جعبه به گلس ختم نشده و به همراه گوشی شارژر، هندزفری، کابل شارژر و قاب محافظ نیز در دسترس خواهد بود. در حقیقت یک پکیج کامل ارائه می شود تا به خرید لوازم جانبی به صورت جداگانه نیاز پیدا نکنید. همانطور که اشاره شد در پنل روبرو نمایشگری بزرگ تعبیه شده که نوار خیلی باریکی از حاشیه سراسر آن دیده می شود.

در بالای نمایشگر، حفره ای میزبان دوربین سلفی بوده و اندکی بالاتر از آن هم نوار خیلی باریکی دیده می شود که جایگاه اسپیکر مکالمه می باشد. البته در بررسی ها مشخص شد اینفینیکس نوت ۱۱ پرو از اسپیکر استریو بهره می برد. به این نحو که اسپیکری در انتهای گوشی تعبیه شده که با بلندگوی مکالمه هماهنگ بوده و هنگام پخش موسیقی از اسپیکر مکالمه نیز جهت  پخش صدای استریو کمک گرفته می شود.

به همراه دوربین سلفی ، یک فلش تعبیه شده که کمک می کند در محیط های با نور کم بتوانید سلفی های با کیفیت تری به ثبت برسانید. در حاشیه سمت چپ گوشی، پورت اتصال سیم کارت و کارت حافظه جانبی تعبیه شده که به طور همزمان یک سیم کارت و یک کارت میکرو اس دی را پشتیبانی می کند.

در سمت راست نیز علاوه بر کلیدهای ولوم ، کلید پاور نیز با سنسور اثر انگشت ادغام شده است. در بالای گوشی المان خاصی مشاهده نمی شود ولی در لبه پایین، جک هدفون ۳.۵ میلی متری، پورت یو اس بی سی،میکروفون و اسپیکر تعبیه شده است. درباره پنل پشتی باید گفت طراحان گوشی به خوبی آن را اجرا کرده اند و این بخش از نکات مثبت طراحی ظاهری اینفینیکس نوت ۱۱ پرو محسوب می شود.

در پنل پشتی، ماژول دوربین سه گانه جای دارد که شامل پنج حفره می باشد. این ماژول نسبت به سطح بدنه برجستگی خفیفی داشته و سه حفره آن به دوربین های اصلی، تله فوتو و سنجش عمق مربوط است و دو حفره دیگر به حسگر هوش مصنوعی و ۴ عدد فلش ال ای دی اختصاص دارد.

به همراه ماژول دوربین، آرم اینفینیکس هم در پنل پشتی تعبیه شده است. این گوشی در سه رنگ خاکستری، سبز و آبی به بازار عرضه شده است. در رنگ بندی خاکستری پنل پشتی طوری طراحی شده که پوشش ماتی داشته و کمتر جاذب اثر انگشت باشد.

لبه ها هم انحنای جزئی دارند تا گوشی ارگونومی بهتری داشته و کار با اینفینیکس نوت ۱۱ پرو راحت تر صورت گیرد. این میزان انحنا از حاشیه های کناری پنل پشتی شروع شده و فریم هم آن را همراهی می کند. البته لبه های نمایشگر انحنای خیلی کمی دارند و اصولا به این سبک طراحی، نمایشگر ۲.۵ بعدی اطلاق می شود.

در مجموع با توجه به بررسی ها می توان گفت طراحی و کیفیت ساخت اینفینیکس نوت ۱۱ پرو جزو نقاط قوت گوشی محسوب می شود . به طوری که هم ارزش خرید گوشی را بالا می برد و هم کار با آن را لذت بخش می نماید. تنها نکته قابل انتقاد عدم استفاده از محافظ نمایشگر می باشد.

نمایشگر بزرگ

بررسی ها حاکی از آن است که اینفینیکس نوت ۱۱ پرو به نمایشگر ۶.۹۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۶۰ پیکسل مجهز شده و پنل آن از نوع ال سی دی می باشد. این نمایشگر ۸۴.۵ درصد نمای جلوی دستگاه را به خود اختصاص داده و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می کند.

چنین نرخ نوسازی سبب می شود تجربه نرم و روان تری در محیط کاربری ایجاد شده و بازی های اندرویدی با فریم ریت بالاتری اجرا شود. در حقیقت نرخ نوسازی اثر مستقیمی در تجربه کار با بازی ها و اپلیکیشن های گوشی داشته و هر اندازه پنل نمایشگر بتواند نرخ نوسازی بالاتری ارائه دهد و اپلیکیشن مورد نظر نیز از این نرخ نوسازی پشتیبانی نماید، تجربه نرم و روان تری به همراه دارد.

شایان ذکر است تراکم پیکسلی نمایشگر اینفینیکس نوت ۱۱ پرو حدود ۳۸۷ پیکسل در هر اینچ می باشد. این نرخ سبب می شود محتوای در حال نمایش جزئیات زیادی داشته باشد و در حقیقت تماشای محتوای ویدیویی یا تجربه بازی های اندرویدی در نمایشگری بزرگ جذاب تر باشد.

این امکان وجود دارد در بخش تنظیمات، نرخ نوسازی را تنظیم نمود. به این نحو که سه حالت ۶۰/۱۲۰ هرتز و خودکار در اختیار گذاشته می شود. طبیعتا در حالت ۶۰ هرتزی انرژی کمتری مصرف می شود ولی نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز برای رابط کاربری واپلیکیشن هایی که از این نرخ پشتیبانی می کنند، تجربه روان تری ارائه می دهد.

می توان از دو حالت دارک مود یا تیره و حالت محافظ چشم نیز بهره بگیرید. حالت محافظ چشم با حذف نور آبی میزان فشار وارده بر چشم ها را در زمان مطالعه تا حدممکن می کاهد. در حالت تیره نیز با تغییر نورهای پس زمینه سفید به مشکی، هم چشم ها محافظت می شود و هم مصرف باتری کاهش می یابد.

به این ترتیب با توجه به نیاز خود حالات مذکور را می توانید فعال یا غیرفعال نمایید و حتی برای حالت تیره زمان بندی کنید که در ساعات خاصی از شبانه روز، فعال شود. به طور کلی نمایشگر اینفینیکس نوت ۱۱ پرو عملکرد مطلوبی داشته و قابلیت های آن ارزش خرید گوشی را افزایش می دهند.

سخت افزار و نرم افزار

در این بخش ابتدا به بررسی سخت افزاری گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو می پردازیم. این اسمارتفون از تراشه هلیو G96 با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری بهره می برد که ساخت شرکت مدیاتک می باشد. تراشه مذکور هشت هسته ای بوده و پردازنده گرافیکی مالی G57 MC2 آن را همراهی می کند. هسته های تراشه فرکانس کاری ۲ و ۲.۰۵ گیگاهرتز را ارائه می دهند.

این تراشه امکان اجرای بازی های سنگین اندرویدی با بالاترین تنظیمات گرافیکی را فراهم می کند. اینفینیکس محصولش را با دو ظرفیت حافظه رم ۴/۸ گیگابایت با حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت به بازار عرضه نموده است. البته به لطف حافظه جانبی میکرواس دی امکان ارتقای حافظه داخلی نیز وجود دارد.

در ادامه به بررسی نرم افزاری اینفینیکس نوت ۱۱ پرو می پردازیم. سیستم عامل این گوشی بر مبنای اندروید ۱۱ و رابط کاربری XOS 10 بنا شده است. از لحاظ پایداری هنگام استفاده از گوشی، فریز یا هنگ کردن دستگاه مشاهده نشد. ولی ایرادات جزئی موقع کار با گوشی دیده شد.

یکی از انتقادات وارد به رابط کاربری انیمیشن ها هستند که به طور نرم و روان اجرا نمی شوند. البته این ایرادات با انتشار آپدیت های نرم افزاری برطرف می شود. از لحاظ شخصی سازی محیط کاربری، این رابط کاربری امکانات جالبی در اختیار می گذارد تا بر حسب سلیقه خود ظاهر آن را شخصی سازی نمایید.

در بخش شخصی سازی ویجت های مختلفی در صفحه خانه در دسترس قرار می گیرد و در ضمن امکان تغییر ظاهر آیکون ها، سایز و رنگ ها وجود دارد. در ضمن می توان حالت چینش آیکون ها را هم انتخاب نمود که به صورت کلاسیک باشد و همه آیکون ها در صفحه خانه نمایش داده شوند یا اپلیکیشن ها بر حسب سلیقه در فولدر قرار گیرند. می توان تصاویر و تم مختلفی نیز برای صفحه خانه انتخاب نمود.

در بررسی امنیت اینفینیکس نوت ۱۱ پرو باید اشاره کرد که قابلیت های در نظر گرفته شده برای آن عملکرد فوق العاده ای ارائه می دهند. به همراه استفاده از الگو و پین کد از دو قابلیت کاربردی تشخیص چهره و سنسور اثر انگشت برای دستگاه در نظر گرفته شده که به راحتی و سریع عمل قفل گشایی را انجام می دهند. شایان ذکر است حسگر تشخیص چهره ارزش خرید اینفینیکس نوت ۱۱ پرو را بالا می برد.

دوربین سه گانه

اینفینیکس نوت ۱۱ پرو در پنل پشتی به دوربین های سه گانه شامل لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی واید با گشودگی دیافراگم F/1.7 و فوکوس خودکار، لنز ۱۳ مگاپیکسلی تله فوتو با دریچه دیافراگم F/2.5 و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. این دوربین ها را چهار چراغ ال ای دی و حسگر هوش مصنوعی همراهی می کنند.

با گوشی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو امکان فیلمبرداری در فرمت ۱۴۴۰ پیکسل در ۳۰ فریم بر ثانیه فراهم می باشد و ضبط ویدیو با فرمت ۴K وجود ندارد. البته دوربین اینفینیکس نوت ۱۱ پرو نقطه قوت آن محسوب می شود زیرا در این رنج قیمتی می تواند تصاویری با کیفیت نسبتا قابل قبول به ثبت برساند.

اگرچه کیفیت عکس ها با میزان نور محیط ارتباط مستقیمی داشته و با کاهش میزان نور افت پیدا می کند. شایان ذکر است کیفیت تصاویر پرتره نسبتا خوب بوده ولی عملکرد دستگاه در تشخیص سوژه اصلی و تار نمودن پس زمینه چندان تعریفی ندارد. قابل ذکر است دوربین سلفی اینفینیکس نوت ۱۱ پرو از یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی برخوردار است که امکان ضبط ویدیو در حالت فول اچ دی با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را فراهم می آورد.

تصاویر سلفی در نور روز چه در حالت عادی و چه پرتره کیفیت مطلوبی دارند ولی هنگامی که در محیطی با نور کم سلفی به ثبت می رسد تصویر با نویز همراه شده و کیفیت آن نیز کاهش پیدا می کند.

اسپیکر استریو

همانطور که ابتدای بررسی اشاره شد اینفینیکس نوت ۱۱ پرو از اسپیکرهای استریو بهره می برد که خروجی صدای باکیفیتی دارند و حتی هنگام افزایش میزان حجم خروجی کیفیت صدا افت پیدا نمی کند. در بررسی ها مشخص شد حجم خروجی صدا از اسپیکر موجود در لبه پایینی دستگاه اندکی بیشتر از اسپیکر مخصوص مکالمه می باشد و متقارن نمی باشند.

با این وجود، اسپیکرها می توانند به همراه عرضه حجم خروجی قابل توجه از محتوای صوتی در حال پخش، کیفیت مطلوبی نیز ارائه دهند و حتی هنگامی که حجم صدا تا حداکثر بالا می رود افت کیفیت صدا دیده نمی شود. ویژگی DTS در نظر گرفته شده نیز سبب بهبود کیفیت صدای خروجی شده تا موقع تماشای محتوای ویدیویی یا تجربه بازی های اندرویدی حس بهتری از شنیدن محتوای در حال پخش اسپیکرها داشته باشید.

باتری با دوام

اینفینیکس نوت ۱۱ پرو از باتری با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر ساعت بهره می برد که از نوع لیتیوم پلیمری می باشد و به فناوری شارژ ۳۳ وات مجهز است. این محصول از نظر شارژدهی عملکرد مطلوبی داشته و با یک بار شارژ کامل تا ساعت ها به شارژ مجدد نیاز پیدا نمی کنید.

همچنین حالت مدیریت انرژی نیز در دسترس است تا در مصرف انرژی بیشتر صرفه جویی شود. در این حالت فقط بعضی قابلیت های گوشی مثل برقراری تماس و دریافت پیامک فعال می باشند تا انرژی باتری برای مدت طولانی تری باقی بماند.

در صورت تمایل برای آشنایی با گوشی اینفینیکس اسمارت ۵ روی لینک ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *