گوشی ویوو V20 در سپتامبر ۲۰۲۰ معرفی و در ماه اکتبر به بازار ارائه شد. این اسمارتفون با مشخصات کاربر پسند جدیدترین تلاش این شرکت در ساخت یک گوشی میان رده معقول می باشد. با بررسی اجمالی گوشی ویوو V20 همراه ما باشید.
بررسی اجمالی گوشی ویوو V20
مشخصات گوشی ویوو V20 نشان دهنده کاربر پسند بودن این اسمارتفون بوده و برای آن فروش قابل توجه و بسیار خوبی در بازارهای جهانی تصور شده است. ویوو V20 در سپتامبر ۲۰۲۰ معرفی و در ماه اکتبر به بازار ارائه شد. این گوشی جدیدترین تلاش شرکت ویوو در ساخت گوشی هوشمند میان رده معقول می باشد.
قبلا قیمت محصولات بالاتر بود که سبب می شد گوشی های قبلی ویوو کمتر توصیه شود. ولی این بار به نظر می رسد گوشی ویوو V20 در حالی که موقعیت متفاوتی در بازار داشته این موضوع به برجسته شدن آن کمک نموده و قیمت مناسبی ارائه شود. این اسمارتفون از نمایشگر ۶.۴۴ اینچی با کیفیت آمولد و دیگر مزیت های جذاب و ایده آل یک میان رده کاربرپسند خواهد بود.
البته مشخصات گوشی ویوو V20 فوق العاده چشمگیر نبوده اما نمایشگر، تراشه و چیپست آن نسبتا معقول و منطقی به نظر می رسند. قدرت واقعی گوشی زمانی مشخص می شود که آن را در دست بگیرید. گوشی ویوو V20 با طراحی غیر معمول به نظر می رسد نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند.
ویوو از شرکت های تقریبا نوپای چینی می باشد که اخیرا توانسته فروش خوبی را در بازارهای جهانی تجربه نماید. در ادامه به بررسی اجمالی گوشی ویوو V20 خواهیم پرداخت تا ببینیم چه مشخصات و قابلیت هایی را ارائه می دهد.
محتویات جعبه
درون بسته بندی گوشی ویوو V20 علاوه بر دستگاه، شاهد یک قاب سیلیکونی محافظ، یک ایرباد با پورت جک ۳.۵ میلی متری، شارژر ۳۳ واتی و کابل یو اس بی سی به یو اس بی ای هستیم.
طراحی و نمایشگر
با توجه به بررسی ها می توان گفت طراحی ظاهر گوشی ویوو V20 غیرمعمول اما زیبا و منحصر به فرد است. این گوشی با ابعاد ۷.۳۸*۷۴.۲*۱۶۱.۳ میلی متر و وزن ۱۷۱ گرم تقریبا سبک و خوش دست می باشد و با این ضخامت جابجایی راحتی دارد. در پنل پشت یک لایه شیشه ای مات روی گوشی حضور دارد که ظاهری گران قیمت به گوشی بخشیده است.
در بررسی ها مشخص شد این شیشه بر خلاف بدنه پلاستیکی یا حتی شیشه ای اسمارتفون های رقیب، اصلا لغزنده نبوده و به کاربر اجازه می دهد با اطمینان خاطر گوشی ویوو V20 را در دست بگیرد. در ضمن باید اشاره کرد که روکش پنل پشتی ضد لک می باشد. فریم دستگاه بر خلاف جلو و پشت آن، کاملا خمیده بوده و از روکش بسیار زیبا و براقی بهره می برد. هر چند این فریم از جنس پلاستیک است ولی تا به آن دست نزنید اصلا این موضوع قابل تشخیص نخواهد بود.
در پنل جلویی نمایشگر ۶.۴۴ اینچی آمولد این اسمارتفون نیز حدود ۸۳.۷ درصد نمای جلو گوشی را به خود اختصاص داده است. این نمایشگر رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۰۰ پیکسل را ارائه می دهد و با نسبت تصویر ۲۰ به ۹ نرخ نوسازی ۶۰ هرتز را به ارمغان می آورد. حاشیه های نمایشگر به شدت باریک بوده که بیشتر بخش جلوی دستگاه را در اختیار انگشتان قرار می دهد.
در بالای نمایشگر نیز بریدگی قطره ای مشاهده می شود که میزبان دوربین سلفی ۴۴ مگاپیکسلی قابل توجه می باشد. این نمایشگر به هیچ وجه محصول ارزان قیمتی نبوده و هنگام استفاده از آن، اوج کیفیت را شاهد خواهید بود. روشنایی نمایشگر بسیار زیاد است و در زیر نور مستقیم خورشید مشاهده محتوای نمایشگر بدون مشکلی امکان پذیر است. یافته ها حاکی از آن است که گوشی ویوو V20 جدیدترین تلاش این شرکت برای ساخت یک گوشی میان رده جذاب است.
در گذشته قیمت بالا یکی از عوامل اصلی عدم محبوبیت گوشی های میان رده ویوو محسوب می شد ولی با این حال این شرکت تلاش کرده تا قیمت گوشی ویوو V20 را به اندازه زیادی متناسب با سخت افزار به کار رفته در دستگاه تعیین نماید. با این وجود نمایشگر آمولد به کار رفته در آن ظاهری زیبا به گوشی بخشیده است. به طور کلی از نظر طراحی ظاهری گوشی ویوو V20 موفق عمل نموده است.
تراشه و شارژ
اگرچه بازار گوشی های هوشمند از گوشی های میان رده با سخت افزار بهتر از برندهای رقیب می باشد ولی این گوشی نیز به تراشه نسبتا قدرتمند اسنپدراگون ۷۲۰G مجهز است که نقطه قوتی برای آن به حساب می آید. این تراشه با معماری ۸ نانومتری هشته هسته ای است و فرکانس های کاری ۲.۳ و ۱.۸ گیگاهرتز را ارائه می دهد. تراشه مذکور چندان جدید نیست ولی همچنان عملکرد خوبی را به همراه دارد.
این تراشه را پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ همراهی می کند. و برای دستگاه حافظه رم های ۶ /۸ گیگابایت به همراه حافظه های داخلی ۱۲۸/۲۵۶ در نظر گرفته شده است که بر حسب نیاز به فضای ذخیره سازی می توانید یک نسخه را انتخاب نمایید. همچنین ویوو V20 از فناوری شبکه نسل پنجم بهره می برد که نقطه قوتی برای آن به حساب می آید.
سیستم عامل ویوو V20 نیز بر پایه اندروید ۱۱ و رابط کاربری فان تاچ ۱۱ می باشد. این رابط کاربری خیلی سبک است و حس و حالی مشابه اندروید خام القا می کند. این مزیت بزرگی برای گوشی اندرویدی محسوب می شود.
باتری بکار رفته در ویوو V20 با ظرفیت ۴ هزار میلی آمپر ساعت از نوع لیتیوم پلیمری غیر قابل تعویض می باشد و در حالت استندبای تا ۱۱۱ ساعت شارژ نگه می دارد. که این رقم برای باتری با این ظرفیت بسیار فوق العاده به نظر می رسد.
همچنین باتری در حالت پخش ویدیوی دائم از گوشی می تواند تا ۱۷ ساعت و ۳۲ دقیقه دوام بیاورد. توسط شارژر ۳۳ واتی ارائه شده در جعبه گوشی می تواند در تایم ۳۰ دقیقه ای باتری را ۶۶ درصد شارژ کند.
دوربین سه گانه
بررسی ها نشان داد گوشی ویوو V20 به دوربین های سه گانه در پنل پشتی مجهز شده است که به شکل حرف L طراحی شده است. این طراحی نسخه ویوو ایکس ۵۰ پرو را تداعی می کند اما ماژول های واقعی شباهتی به هم ندارند. به طور کلی ویوو V20 از یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم F/1.9، دوربین اولتراوواید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار و یک لنز ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق با دیافراگم F/2.4 بهره می برد.
قابل ذکر است از دوربین اولتراواید با فوکوس خودکار می توان برای عکس های ماکرو نیز استفاده نمود. در بخش جلویی نیز یک دوربین سلفی قابل توجه با لنز ۴۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.0 را شاهد هستیم که به قابلیت فوکوس خودکار نیز مجهز است.با این دوربین ها نه تنها در نور روز بلکه در نور شب نیز تصاویر باکیفیت بیش از حد انتظار به ثبت می رسد. الگوریتم های کاهش نویز موجود در نرم افزار به خوبی تصاویر را در نور کم به ثبت می رسانند. قابل ذکر است با دوربین های گوشی ویوو V20 می توانید ویدیوهای ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه به ثبت برسانید.
از همراهی شما با این مطلب سپاسگزاریم. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای آشنایی با گوشی های برند ویوو همچون ویوو اپکس ۲۰۱۹، ویوو نکس دوال دیسپلی و ویوو V11 روی لینک ها کلیک کنید.
منبع : آرگا