اصول راه اندازی یک باتری دارای تکنیک های جالبی است و ترکیباتی که در سلول های داخلی آن وجود دارد موجب اتصال باتری به منبع و شارژ آن می شوند. زمانی که باتری را به یک منبع متصل می کنید یون های موجود در آن به جریان افتاده و در نهایت یون های منفی موجب خنثی شدن یون های مثبت می شوند. با توجه به میزان کارکرد باتری و کاهش یون های مثبت می توان پیش بینی کرد که باتری کم کار می شود. این روش کارکرد باتری ها در طی آزمایشات مختلفی به دست آمده است.
شیوه کارکرد باتری ها چگونه است؟
ابزارهای کوچکی که درون باتری وجود دارند چگونه می توانند این انرژی را تولید کنند؟ همانطور که می دانید باتری دارای دو قطب مثبت و منفی است و در اصول رایج عملکرد باتری ها این امر مشهود است که باتری با اتصال به مدار الکتریکی الکترون هایی که در این باتری وجود دارد جاری می شوند و جریان برق متصل می گردد.
شیوه کارکرد باتری ها در بسیاری از تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است و بسیاری از دانشمندان بیان کرده اند که وجود الکترون های جزئی که به عنوان نوعی اتم در باتری عمل می کنند و دارای یک پایه اولیه منفی هستند موجب راه اندازی باتری می گردد.
باتری دارای ۳ بخش اساسی و مهم است: ۲ متصل کننده از الکترودهای مثبت و منفی که این الکترودها از باتری خارج می شوند و شارژ خود را به دستگاه می دهند، محلولی که هر یک از الکترودهای منفی و مثبت در آن قرار دارد. زمانی که عملیات شروع می شود واکنش هایی در میان محلول و انودهای آن ایجاد می شود و موجب می شود تا الکترودها از جریان مدار خارج شوند.
تعداد این واکنش های شیمیایی در باتری نشان دهنده طول عمر یک باتری هستند و طی فرایندی و با استفاده از برخی باتری ها می توان دوباره باتری را شارژ کرد.
منبع : آرگا