قرص های اورژانسی باعث می شود تا شما از بارداری مجدد پیشگیری نمایید و البته که خوردن این قرص ها تنها یک بار در سال مجاز می باشد و بیش تر از این مورد باعث می شود که دوره های قاعدگی تان بهم بخورد و مشکلات هورمونی پیدا خواهید کرد. در ادامه اطلاعاتی در مورد خوردن قرص اورژانسی در شیردهی را برایتان بیان می کنیم و شما می توانید اطلاعاتی خوب و مفید در این زمینه ها کسب نمایید.
قرص اورژانسی در شیردهی
استفاده از دارو های ضد بارداری در زمان شیردهی می تواند بسیار حساس باشد و بر نوزاد نیز تاثیراتی خواهد داشت و بهتر است تا زمانی که با متخصص مشورت نکرده اید از این دارو استفاده نکنید. در واقع برای استفاده از این دارو ها باید در مورد زمان مصرف آن ها با متخصص مشورت داشته باشید. بسیاری از متخصص ها بر این باور می باشند که خوردن این دارو ها بعد از شیردهی مناسب تر می باشد و می تواند اثرات بد کم تری تا زمان شیردهی بعدی داشته باشد.
هورمون های بدن خانم ها در زمان شیردهی تغییراتی دارد و استفاده از این دارو ها می تواند بر این هورمون ها تاثیراتی داشته باشد و باید بدانید که این دارو ها می توانند باعث تغییراتی در شیر شما شده و چربی آن را نیز تغییر می دهند و این مورد می تواند تاثیراتی بر روی کودک شما داشته باشد. قرص های اورژانسی ممکن است تاثیراتی نیز روی بدن نوزاد شنا داشته باشد و همین مورد ها به راحتی می توانند باعث تغییراتی در الگوی خواب نوزاد شده و رفتار های نوزاد شما را نیز تغییر خواهد داد.
همانطور که می دانید استفاده زاید از این دارو ها مجاز نمی باشد و باید سعی کنید برای مواقع اضطراری از آن ها استفاده نمایید و برای پیشگیری از بارداری بهتر است راهی دیگر بیابید. این دارو ممنوعیت های استفاده ای را با خودش دارد و باید با این موارد آشنا باشید زیرا استفاده از این دارو برای همه مناسب نخواهد بود و می تواند باعث بروز اوضاع بد تر شود.
در نظر بگیرید که هر فرد دارای شرایط مخصوص به خودش می باشد و برای این که بتوانید بهتر این موضوع را درک کرده و متناسب با وضعیت خودتان تصمیم به خوردن دارو های ضد بارداری بگیرید بهتر است در این زمینه با متخصص خودتان مشورت نمایید.
نیمه عمر دارو در بدن مادر
نیمه عمر این دارو ها در بدن مادر می تواند بین ۱۰ الی ۲۰ ساعت باشد و به سرعت هورمون هایی که در دارو های اورژانسی می باشد به سرعت بالایی از بدن مادران حذف خواهد شد ولی ممکن است در شیر مادران برای مدتی باقی بماند. مطالعاتی که در این زمینه انجام شده است نشان داده که این دارو ها در ۶ الی ۱۲ ساعت اولیه بعد از استفاده در شیر مادر دارای بالا ترین سطوح خود می باشند و بعد از این مدت زمان به مرور از بین خواهند رفت.
تاثیرات این دارو بر شیر مادر
قرص اورژانسی در شیردهی می تواند تاثیراتی را بر روی شیر مادران داشته باشید از این رو این مورد دارای اهمیت زیادی خواهد بود و شما می توانید به راحتی از این موضوع مطلع شوید. در ادامه اطلاعاتی که نیاز است در این زمینه داشته باشید را بررسی می کینم.
- ابتدایی ترین تاثیر این دارو ها بر شیر مادر چربی آن می باشد و این دارو می تواند چربی شیر مادر را تغییر داده ولی بهتر است بدانید که این موضوع ماندگار نخواهد بود و به مرور از بین می رود.
- این دارو ها می توانند بر روی لاکتوز شیر مادر نیز تاثیراتی داشته باشد و این تغییرات بسیار محسوس خواهد بود و نمی توان گفت تاثیر زیادی در این زمینه خواهد داشت و این مورد زیاد تغییر نمی کند.
- پروتئین های شیر مادر نیز می تواند بر اساس خوردن این دارو ها تغییر نماید و این تغییرات موقتی خواهند بود و نمی توان گفت در سطح بزرگ تری تغییرات ایجاد می کنند.
امیدواریم که از این مطلب رضایت داشته باشید ولی یادتان نرود که این مورد تنها برای آگاهی بخشی به شما عزیزان بوده است و برای این که بتوانید از این دارو ها در زمان شیردهی استفاده کنید نیاز است تا با متخصص مشورت نمایید. در ادامه می توانید اطلاعاتی در مورد سفت شدن سینه در شیردهی و دارو های ممنوع در شیردهی نیز بدست آورید.
منبع : آرگا