اگر به دنبال گوشی با طراحی زیبا و امکانات قابل توجه در رده اقتصادی هستید با بررسی گوشی وکال v11 همراه ما باشید. این گوشی ۲۰۲۴ با عملکرد خوب و قیمت مقرون به صرفه با متریال و شکل بهتری راهی بازار شده است.
آشنایی و بررسی گوشی وکال v11
شرکت وکال نسخه v11 را با متریال و کیفیت بهتر نسبت به وکال v1 طراحی نموده است. به طوری که مدل ارتقا یافته v1 محسوب می شود. ضمنا این گوشی با حافظه رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت ارائه می شود.
از آنجا که اکثر کاربران به دنبال اسمارتفون هایی هستند که هم امکانات خوبی ارائه دهد و هم قیمت اقتصادی داشته باشد، گوشی وکال v11 یکی از محصولات برجسته شرکت وکال در سال ۲۰۲۴ می باشد. این اسمارتفون با ترکیبی از طراحی زیبا، سخت افزار مناسب در رده خود و امکانات مختلف می تواند گزینه مناسبی برای این قشر از کاربران باشد. در ادامه به بررسی بیشتر وکال v11 می پردازیم.
طراحی و کیفیت ساخت وکال v11
گوشی وکال v11 بدنه ای پلاستیکی دارد و با ابعاد ۸.۵۵*۷۵.۰۲*۱۶۳.۱۹ میلی متر وزن سبکی داشته و در دست گرفت آن برای طولانی مدت موجب خستگی دست نمی شود. به کار رفتن پلاستیک در بدنه، علیرغم کاهش وزن، هزینه تولید را هم کاهش داده است و به اقتصادی شدن محصول کمک کرده است.
در قسمت جلوی گوشی شیشه گوریلا گلس استفاده شده که در برابر خط و خش مقاومت نسبی دارد. این قابلیت برای افرادی که به دوام گوشی توجه دارند امتیاز مثبتی خواهد بود. وکال v11 در دو رنگ مشکی و سفید صدفی عرضه می شود.
این دو رنگ کلاسیک حس زیبایی و سادگی را برای گوشی به ارمغان می آورند. با این که طراحی و متریال استفاده شده در گوشی وکال v11 نسبت به گوشی های رده بالا فاصله زیادی دارد ولی کیفیت ساخت و طراحی مینیمال آن، حس خوبی را انتقال می دهد.
نمایشگر گوشی وکال v11
در بررسی ها مشخص شد گوشی وکال v11 به نمایشگر ۶.۵۶ اینچی ال سی دی مجهز است که رزولوشن ۷۲۰*۱۶۱۲ پیکسل را به همراه تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل در هر اینچ ارائه می دهد. کیفیت تصاویر نمایش داده شده قابل قبول بوده و در رده گوشی های اقتصادی عملکرد نمایشگر مناسب است.
هر چند رزولوشن نمایشگر به اندازه گوشی های میان رده و پرچمدار نیست ولی برای مرور وب، تماشای فیلم و کارهای روزمره به خوبی پاسخگو می باشد. نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی از نقاط قوت اصلی نمایشگر وکال v11 به شمار می رود.
این قابلیت، تجربه روان تر در اسکرول صفحات وب، تماشای محتوا و اجرای بازی های سبک را به همراه دارد. در حالی که اکثر گوشی های اقتصادی به نرخ نوسازی ۶۰ هرتز محدود می باشند وکال v11 با این قابلیت در زمینه نمایشگر عملکردی فراتر ارائه می دهد.
ضمنا نسبت تصویر ۲۰:۹ به کاربر امکان می دهد محتوای ویدیویی را در قابی کشیده و گسترده مشاهده کند.
سخت افزار و نرم افزار گوشی وکال v11
در زمینه سخت افزاری برای گوشی وکال v11 تراشه Unisoc Tiger T606 انتخاب شده است. این تراشه ۱۲ نانومتری از هشت هسته پردازشی شامل دو هسته با فرکانس کاری ۱.۶ گیگاهرتز برای پردازش های سنگین و شش هسته با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز برای کارهای روزانه و سبک بهره می برد.
این ترکیب سبب شده تا گوشی عملکرد مناسبی در اجرای برنامه ها و اجرای کارهای عادی حتی اجرای برخی بازی های سبک پیدا کند. پردازنده گرافیکی Mali-G57 MP1 این تراشه را همراهی می کند. این پردازنده در پردازش های گرافیکی عملکرد قابل قبولی دارد.
هر چند نباید انتظار اجرای بازی های سنگین از این گوشی را داشت ولی در اجرای بازی های سبک و برنامه های روزمره با مشکلی روبرو نمی شود. برای گوشی وکال v11 حافظه رم ۴ گیگابایت به همراه حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت در نظر گرفته شده است.
استفاده از این حافظه داخلی سرعت خوبی در اجرای برنامه ها و انتقال داده ها به همراه دارد. ضمنا امکان ارتقای حافظه از طریق کارت جانبی میکرواس دی فراهم شده است. در قسمت نرم افزاری گوشی وکال v11 از جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید یعنی اندروید ۱۴ بهره می برد.
این نسخه از اندروید با بهبودهای مختلفی در عملکرد، امنیت و رابط کاربری همراه می باشد. محیط نرم افزاری کاربر پسند و ساده تجربه لذت بخشی از گوشی را به ارمغان می آورد.
دوربین گوشی وکال v11
یکی از بخش های دیگری که گوشی وکال v11 در آن عملکرد خوبی ارائه می دهد، دوربین های آن است. این اسمارتفون به دوربین های سه گانه شامل سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل و دو سنسور ۸ و ۲ مگا پیکسل مجهز است که در شرایط نوری مناسب، تصاویری با جزئیات خوب و رنگ های طبیعی به ثبت می رساند.
با دوربین اصلی امکان فیلمبرداری۴۸۰، ۷۲۰ و ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فراهم می شود. هر چند این مشخصات نسبت به گوشی های میان رده و پرچمدار محدود هستند ولی در این بازه قیمتی عملکرد خیلی خوبی به شمار می رود.
دوربین سلفی گوشی نیز سنسوری ۵۰ مگاپیکسل دارد که برای این اسمارتفون اقتصادی ویژگی قابل توجهی محسوب می شود. با دوربین سلفی تصاویری با کیفیت مناسب و وضوح بالا برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و تماس های ویدیویی ثبت و ضبط می شود.
باتری و اتصالات گوشی وکال v11
گوشی وکال v11 به باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر ساعت مجهز است. باتری نیز از نقاط قوت این اسمارتفون محسوب می شود. این باتری در استفاده معمولی می تواند یک روز کامل را دوام آورد. اگر گوشی برای کارهای سنگین مانند بازی یا تماشای ویدیو مورد استفاده قرار نگیرد، ممکن است حتی بیشتر از یک روز هم دوام بیاورد.
ضمنا وکال v11 از فست شارژ ۱۸ واتی پشتیبانی می کند و شارژر سازگار با این فناوری هم در جعبه محصول قرار دارد. به کمک این شارژر می توان باتری را در تایم تقریبا کوتاهی شارژ نمود که برای کاربران پر مشغله کاربردی خواهد بود.
از جمله اتصالات مدرن گوشی وکال v11 می توان به وای فای ۵ و بلوتوث ۵.۰ به همراه قابلیت OTG اشاره کرد. ضمنا وجود جک هدفون ۳.۵ میلی متری برای کاربرانی که هنوز از هدفون های سیمی بهره می برند، خبر خوبی خواهد بود.
شایان ذکر است وکال v11 از فناوری فایوجی بهره نمی برد که ممکن است برای برخی کاربران جای انتقاد داشته باشد ولی برای کاربرانی که به این فناوری نیاز ندارند پشتیبانی از شبکه فورجی کافی می باشد.
سخن پایانی
گوشی وکال v11 یک اسمارتفون اقتصادی است که با امکاناتی فراتر از انتظار، خود را به گزینه ای جذاب برای کاربرانی که گوشی اقتصادی با امکانات مختلف می خواهند، تبدیل می نماید. طراحی سبک، خوش دست بودن، نمایشگر با نرخ نوسازی بالا، دوربین باکیفیت، باتری بادوام و عملکرد سخت افزاری مناسب از نقاط قوت وکال v11 به شمار می روند.
اگرچه این گوشی از فناوری فایوجی پشتیبانی نمی کند و وضوح نمایشگر آن نسبت به گوشی های بالا رده پایین است ولی وکال v11 همچنان در بازه قیمتی خود انتخاب ارزشمندی محسوب می شود.
منبع : آرگا