دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی گلکسی واچ ۵ جدیدترین ساعت های هوشمند ۲۰۲۲

  • شیوا فهیمی
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
  • ۰

گلکسی واچ ۵ ساعت هوشمند می تواند سطح امکانات نسل های قبلی را ارتقا بخشد. با بررسی گلکسی واچ ۵ همراه ما باشید.

یافته ها حاکی از آن است که سامسونگ در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ را به بازار عرضه خواهد کرد. در این مطلب به بررسی گلکسی واچ ۵ و قابلیت هایی که انتظار می رود با این ساعت هوشمند همراه باشد، می پردازیم.

بررسی گلکسی واچ ۵ و قابلیت های مورد انتظار از این اسمارت واچ

سامسونگ به همراه عرضه گلکسی واچ ۵ قرار است یک نسخه گران تر از آن با پسوند پرو را نیز روانه بازار نماید که تاکنون گزارشاتی مبنی بر تجهیز آن به باتری با شارژدهی بالا منتشر شده است. یافته ها نشان می دهد این ساعت هوشمند قرار است در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ روانه بازار شود.

 

همانطور که می دانید سامسونگ بزرگترین سازنده گوشی در جهان می باشد. این شرکت در زمینه ساعت های هوشمند نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد و در این بازار مهمترین رقیب اپل به حساب می آید. سری گلکسی ۵ به همراه تراشه جی پی اس داخلی در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

می توان گفت گلکسی واچ ۵ سامسونگ یک ساعت هوشمند کره ای اصل می باشد که لذت استفاده از ساعت های هوشمند را ارتقا می بخشد. بر اساس یافته ها احتمالا سنسور اندازه گیری دمان بدن، در این ساعت حضور ندارد. البته قرار است گلکسی واچ ۵ سامسونگ سطح امکانات نسل های قبلی را ارتقا دهد.

در بررسی منابع مشخص شد گلکسی واچ ۵ در دو نسخه ۴۰ و ۴۴ میلی متری عرضه می شود. در حالی که نسخه پرو فقط در یک سایز ۴۵ میلی متری و در دو نسخه بلوتوث و LTE ارائه خواهد شد. سری گلکسی واچ ۵ پنل دایره ای شکل خود را حفظ کرده و بعید به نظر می رسد در طراحی ظاهری اش تغییرات چندانی ایجاد شود.

احتمالا نسخه ۴۰ میلی متری این اسمارت واچ در سه رنگ طلایی صورتی و خاکستری و نقره ای ارائه شود. در حالی که نسخه بزرگتر ظاهرا با رنگ بندی آبی، نقره ای و خاکستری به فروش می رسد.

بررسی تصاویر منتشر شده از گلکسی واچ ۵ نشان می دهد که خیلی شبیه گلکسی واچ ۴ استاندارد خواهد بود. احتمالا قاب چرخشی جذاب گلکسی واچ را در آن شاهد نباشیم. زیرا یک قاب ثابت جایگزین آن خواهد شد. همچنین انتظار می رود سری گلکسی ۵ با ویژگی هایی مانند مقاومت در برابر آب، حفاظت نظامی، GPS , Samsung pay, NFC و مواردی این چنینی همراه باشد.

بررسی ها نشان می دهد گلکسی واچ ۵ در نسخه ۴۰ میلی متری با ظرفیت باتری ۲۷۶ میلی آمپر ساعت ارائه خواهد شد. در حالی که نسخه بزرگتر دارای ظرفیت ۳۹۸ میلی متر خواهد بود.

یکی از قابلیت هایی که گلکسی واچ به آن نیاز اکید داشت، قابلیت شارژ سریع بود که یافته ها نشان می دهد شارژ سریع ۱۰ واتی برای هر سه نسخه سری گلکسی واچ ۵ عرضه خواهد شد که سرعت شارژ را تقریبا دو برابر ارتقا می دهد. در ضمن باید اشاره کرد سری گلکسی واچ ۵ بیشتر سنسورهای مشابه سری واچ ۴ را با خود همراه دارد.

ساعت ها با همان سنسور بیواکتیو ۳ ارائه می شوند که از ضربان قلب، ای سی جی، آنالیز امپدانس بیوالکتریک و نظارت بر اکسیژن خون پشتیبانی دارند. از این رو ویژگی های نسل قبلی شان را به طور کامل حفظ می کنند. با آنکه اطلاعات زیادی درباره قابلیت هایی که ممکن است به سری گلکسی واچ ۵ اضافه شوند در دسترس نیست ولی انتظار می رود با بهبودهایی در حالت های ورزشی، ردیابی خواب و ردیابی خودکار همراه باشد.

به طور کلی گلکسی واچ ۴ آغاز کننده دوران جدیدی برای سامسونگ می باشد چرا که این شرکت پس از سال ها استفاده از سیستم عامل اختصاصی تایزن آن را رها کرده و به جای آن از سیستم عامل ویر او اس ۳ استفاده می کند. گلکسی واچ ۴ از سوی کاربران و کارشناسان با استقبال روبرو شد و امکانات متعدد آن مورد تحسین قرار گرفت.

با این وجود هنوز جای پیشرفت داشته از این رو در ادامه به بررسی قابلیت های مورد انتظار از نسل بعدی یعنی گلکسی واچ ۵ می پردازیم.

قابلیت های مورد انتظار در گلکسی واچ ۵

با توجه به بررسی ها باید گفت تبدیل شدن گلکسی واچ ۵ به بهترین ساعت هوشمند به قابلیت هایی که ارائه می کند، بستگی دارد. از جمله قابلیت های مورد انتظار در گلکسی واچ ۵ می توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱. بهبود عمر باتری و سرعت شارژ آن

افزایش عمر باتری خواسته ای مختص به اسمارت واچ سامسونگ نبوده و در حال حاضر اکثر ساعت های هوشمند با این مشکل روبرو هستند. ولی از آنجا که درباره یکی از پیشرفته ترین کمپانی های دنیا صحبت می شود، انتظار بیشتری از آن وجود دارد. باتری اسمارت واچ باید حداقل دو روز کامل دوام بیاورد که در حال حاضر چنین موضوعی مشاهده نمی شود.

اگر طول عمر باتری را تنها نقطه ضعف سری قبل گلکسی واچ در نظر بگیریم، از این رو جای تحسین است اگر گلکسی واچ ۵ دوام باتری بالاتری داشته باشد. از آنجا که گلکسی واچ ۴ با نمایشگر همیشه روشن و ردیابی فعال به طور مکرر بیشتر از یک روز دوام می آورد، انتظار می رود گلکسی واچ ۵ و واچ ۵ پرو نیز ظرفیتی فراتر از این داشته باشد.

ضمنا شایعاتی عنوان شده که اسمارت واچ های جدید سامسونگ با فناوری شارژ سریع عرضه می شوند که این امر سبب دوبرابر شدن سرعت شارژ نسبت به نسل قبلی خواهد شد. در صورتی که از ساعت مبتنی بر ویر او اس استفاده می کنید تقریبا باید هر شب به شارژ وصل شود.

این یعنی ممکن است هنگام خواب، ساعت هوشمندتان شارژ کافی برای پایش وضعیت خواب نداشته باشد. ارتقا عمر باتری اسمارت واچ ها بی شک کار راحتی نبوده ولی در کنار این موضوع باید سرعت شارژ اسمارت واچ نیز ارتقا یابد. هر چند شارژ بی سیم قابلیت بسیار سودمندی است ولی برای شارژ کامل باید تقریبا دو ساعت انتظار کشید.

این در حالی است که نسل ششم اسمارت واچ شرکت فسیل در مدت نیم ساعت می تواند شارژ یک روز کامل را دریافت نماید. از این رو سامسونگ نیز بی شک می تواند از این فناوری در گلکسی واچ ۵ استفاده کند.

۲. حضور دستیار گوگل

یکی از موضوعات نا امید کننده در باره گلکسی واچ ۴ این است که بدون دستیار گوگل ارائه شده است. هنگامی که سامسونگ برای ساعت هایش از سیستم عامل اختصاصی بهره می گیرد، عدم استفاده از دستیار صوتی گوگل تا حدودی منطقی بود ولی گلکسی واچ ۴ به سیستم عامل ویر او اس مجهز است. از این رو هیچ توجیه منطقی برای عدم حضور دستیار گوگل در این ساعت وجود ندارد.

هر چند در گذشته این قابلیت در ساعت های هوشمند با مشکلاتی همراه بود ولی نسل های جدید اسمارت واچ ها به لطف استفاده از سخت افزارهای جدید، دیگر در این باره مشکلی ندارند. با این حال کاربران در گلکسی واچ ۴ می توانند از دستیار صوتی بیکسبی بهره بگیرند. ولی در کل کیفیت و امکاناتش به پای دستیار صوتی گوگل نمی رسد.

به این ترتیب انتظار می رود در گلکسی واچ ۵ شاهد حضور دستیار صوتی گوگل باشیم زیرا به کاربر اجازه می دهد از چندین قابلیت مبتنی بر این دستیار صوتی بهره بگیرد.

۳. عرضه مدل LTE کاربردی

مدل LTE گلکسی واچ ۴ مشابه نسل های قبلی با مشکلات زیادی همراه است. کاربری که مدل LTE یک اسمارت واچ را می خرد، تمایل دارد بدون نیاز به استفاده از گوشی از امکاناتی مانند تماس، نوتیفیکیشن، ردیابی فعالیت های ورزشی و سایر کارهای این چنینی استفاده کند.

ولی در سال های گذشته سامسونگ نشان داده که ظاهر مدل های LTE  اسمارت واچ ها در مرکز توجه شرکتش قرار ندارند. به طور مثال با فعال کردن اینترنت LTE  ساعت، گلکسی واچ ۴ سریعا داغ شده از این رو با ریستارت های متعدد روبرو می شود. از این رو با توجه به این بررسی ها انتظار می رود مدل LTE گلکسی واچ ۵ حقیقتا کاربردی باشد و سامسونگ روی این مدل بیشتر تمرکز نماید.

۴. حضور قابلیت های تندرستی در گوشی هایی که سامسونگ نیستند

در دوره ای که اسمارت واچ های سامسونگ با سیستم عامل تایزن روانه بازار می شدند، این ساعت ها با گوشی های سامسونگ هماهنگی زیادی داشتند. متاسفانه با این که گلکسی واچ ۴ از سیستم عامل Wear OS بهره می برد ولی این مشکل هنوز به صورت کامل رفع نشده است.

برای استفاده از قابلیت هایی مانند نوار قلب و نظارت بر فشار خون باید از گوشی سامسونگ استفاده نمایید. چنین قابلیت مفیدی نباید تنها به گوشی های ساخت یک شرکت محدود گردد و همه گوشی های اندرویدی باید قادر به استفاده از آن باشند.

متاسفانه برای استفاده از هیجان انگیز ترین قابلیت های ردیابی سلامت گلکسی واچ ۴ فقط در صورت جفت شدن با اسمارتفون سامسونگ فعال می شود. سایر کاربران به ای سی جی دسترسی ندارند و سنجش فشار خون تنها منحصر به گوشی های سامسونگ است.

به این ترتیب بررسی ها نشان می دهد در صورتی که سامسونگ استفاده از این سنسور را برای تمام گوشی های اندرویدی فراهم نماید، گلکسی واچ ۵ می تواند به عنوان رقیب اپل واچ عرض اندام کند.

جمع بندی

افراد زیادی در سراسر دنیا مشتاقانه منتظر برگزاری رویداد جدید سامسونگ می باشند و با توجه به اطلاعات منتشره زمان کمی تا فرا رسیدن این رویداد و معرفی دقیق سری گلکسی واچ ۵ باقی مانده است. باید منتظر بود تا مشاهده شود که سامسونگ تا چه اندازه از انتظارات را برآورده می کند.

در ضمن شایعاتی وجود دارد سامسونگ تصمیم دارد یک سنسور برای اندازه گیری دمای بدن تعبیه نماید. به نظر می رسد سامسونگ قصد دارد در صنعت ساعت های هوشمند انقلاب بزرگی به راه اندازد. ولی تحلیل ها و گزارشات حاکی از آن است که امکان ساخت و تهیه این سنسور بسیار دشوار می باشد.

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا سامسونگ و حتی اپل فعلا نمی توانند این سنسور را در اسمارت واچ های خود تعبیه نمایند. یکی این است که دمای بدن انسان با تغییرات محیطی تغییر پیدا می کند. این طور به نظر می رسد که مشتاقان ساعت های هوشمند سامسونگ باید در گلکسی واچ ۶ شاهد این آپشن کاربردی باشند و در گلکسی واچ ۵ بعید به نظر می رسد این قابلیت حضور داشته باشد.

به منظور آشنایی با دیگر ساعت های هوشمند نظیر  اپل واچ se و هواوی واچ جی تی ۲ می توانید از لینک های قرار داده شده در اینجا بازید نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *