آنر ۹A گوشی جدید و اقتصادی برند آنر می باشد که در آوریل ۲۰۲۰ رونمایی و در ماه مه روانه بازار شد. این اسمارتفون از دوربین های سه گانه، باتری قدرتمند، نمایشگر ۷۲۰P+ بهره می برد و قیمت آن در زمان عرضه ۱۲۰ یورو اعلام شده است. در این مطلب به بررسی آنر ۹A می پردازیم تا با قابلیت ها و امکانات این گوشی بیشتر آشنا شوید.
گوشی اقتصادی آنر ۹A در نیمه نخست سال جاری رونمایی و به بازار عرضه شد. این اسمارتفون با توجه به قیمتی که دارد در بخش سخت افزاری یکی از بهترین های بازار بوده و علاوه بر بهره مندی از دوربین های سه گانه، اندروید ۱۰، نمایشگر ۷۲۰P+ و باتری قدرتمند دارای قابلیتهای امنیتی محبوب حسگر اثر انگشت و سنسور تشخیص چهره می باشد. در این مقاله سعی کردیم بررسی آنر ۹A درباره قابلیت ها و طراحی این گوشی اقتصادی انجام دهیم.
بررسی گوشی اقتصادی آنر ۹A
دارای
طراحی مدرن و چشم نواز
دوربین های سه گانه
باتری بسیار توانمند
در مقابل
فقدان سرویس گوگل
درگاه شارژ قدیمی
حافظه رم پایین
آنر برند زیرمجموعه کمپانی هواوی می باشد که از سال ۲۰۱۳ به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه تولید گوشی هوشمند شروع کرد. اکنون گوشی های این برند نوپا، با کمتر از یک دهه فعالیت در سراسر دنیا شناخته شده هستند و در بازارهای آسیا و اروپا از محبوبیت خوبی بهره می برند. چندی پیش برند آنر در مراسمی از جدیدترین گوشی خود به نام آنر ۹A برای بازار ایران رونمایی نمود. آنر ۹A محصولی اقتصادی و مقرون به صرفه می باشد که امکانات و قابلیتهای متعددی در اختیار کاربر قرار می دهد. در ادامه این مطلب قصد داریم آنر ۹A را مورد بررسی قرار دهیم تا بیشتر با محصول جدید آنر آشنا شوید.
طراحی
با توجه به این که آنر ۹A D یک گوشی مقرون به صرفه و اقتصادی است بنابراین نمی توان انتظار طراحی شیک با بدنه ای شیشه ای از آن داشت. با این وجود بررسی ها نشان می دهد طراحی ظاهری آنر ۹A بسیار جذابتر از آن چیزی می باشد که از یک گوشی در این محدوده قیمتی انتظار می رفت. این اسمارتفون در سه رنگ مشکی، آبی فانتوم و سبز یخی به بازار عرضه می شود. آنر برای صرفه جویی در هزینه ها اقداماتی را از جمله در کیفیت بدنه گوشی بکاربرده است. به این صورت که پنل جلوی گوشی شیشه ای بوده و پنل پشتی و فریم میانی از جنس پلاستیک می باشد که با اولین نگاه حس شیشه ای بودن القا می شود.
ابعاد آنر ۹A برابر با ۹*۷۴.۱*۱۵۹.۱ میلیمتر بوده و وزن آن ۱۸۵ گرم می باشد. وزن آنر ۹A نسبت به پرچمداران امروزی کمتر است ولی باتوجه به بدنه پلاستیکی اش در ردیف گوشی های سبک وزن قرار نمی گیرد. به طور مثال آنر ۹A اندکی کوچکتر و سنگین تر از سامسونگ گلکسی A11است. با این وجود گوشی آنر ۹A خوش دست بوده و در یک دست گرفتن و کار با آن حس خوبی القا می کند.
قاب پشتی و نمایشگر دستگاه به صورت تخت و بدون انحنا توسط فریم پلاستیکی به یکدیگر اتصال یافته اند. هرچند پنل پشتی گوشی آنر ۹A پلاستیکی است اما ظاهر لوکسی داشته و در دست گرفتن آن حس یک محصول ارزان قیمت را القا نمی کند. در بررسی پنل پشتی باید به حضور دوربین های سه گانه داخل کادر مستطیلی شکل اشاره کرد که یک فلش ال ای دی نیز آن ها را همراهی می کند. و در فضای باقی مانده از این کادر عبارت Triple camera نوشته شده که بیانگر تعداد سنسورهای دوربین است. اندکی آن طرف تر سنسور اثرانگشت گوشی و در امتداد آن به سمت پایین نشان برند آنر در این پنل حک شده است. قابل ذکر است حسگر اثر انگشت عملکرد سریع و دقیقی دارد و از نوع خازنی می باشد.
در پنل جلویی شاهد نمایشگری هستیم که بخش قابل توجهی(حدود ۸۱.۳ درصد) از این نما را به خود اختصاص داده است و حاشیه آن به ویژه در لبه پایین گوشی خیلی محسوس می باشد. با این وجود، آنر در بالای نمایشگر و مرکز آن ناچ قطره مانندی را برای حضور دوربین سلفی تعبیه کرده است. اندکی بالاتر از این ناحیه بلندگوی مکالمه در فاصله بین لبه بالا و نمایشگر جای گرفته است.
در لبه سمت راست شاهد حضور کلیدهای پاور و ولوم هستیم و در لبه بالا فقط میکروفون حذف نویز دیده می شود. در لبه سمت چپ دستگاه شیارهای سیمکارت و کارت حافظه تعبیه شده و در لبه پایین اسپیکر اصلی، درگاه شارژ میکروUSB، میکروفون مکالمه و جک هدفون حضور دارند.
آنر ۹A نیز مانند سایر گوشی های اقتصادی فاقد گواهینامه مقاومت در برابر آب و گردو غبار می باشد. می توان حضور پورت قدیمی میکروUSB برای شارژ را یکی از نکات قابل انتقاد به آنر ۹A دانست. ناگفته نماند بدنه این گوشی با تمام جذابیت و جلوه های نوری ظاهری فوق العاده جاذب اثرانگشت می باشد به این ترتیب پیشنهاد می شود هم جهت محافظت و هم تمیزی گوشی تان از قاب سیلیکونی داخل جعبه بهره بگیرید.
صفحه نمایش
بررسی ها نشان می دهد آنر ۹A به صفحه نمایشی با اندازه ۶.۳ اینچ و رزولوشن ۷۲۰*۱۶۰۰ پیکسل مجهز می باشد. این صفحه نمایش با نسبت تصویر ۲۰:۹ تراکم پیکسلی ۲۷۸ پیکسل بر اینچ را به ارمغان می آورد.ضمنا پنل نمایشگر آنر ۹A از نوع ال سی دی می باشدو در قسمت تنظیمات آن امکان تنظیم روشنایی صفحه نمایش و تنظیم خودکار فراهم شده است. برای تنظیم دستی جنس رنگ می توانید از گزینه Color temperature استفاده کنید و یا روی حالت warm و cool قرار دهید. قابلیت eye comfortنیز که نور آبی نمایشگر را حذف و از آسیب احمتالی به چشم جلوگیری می کند نیز در آنر ۹A وجود دارد اما در پایین ترین سطح نیز شدت بالایی داشته و عادت کردن به آن مشکل است.
جالب است بدانید گزینه جدیدی به نام eBook Mode در تنظیمات مشاهده شد که یک حالت اختصاصی برای مطالعه با گوشی می باشد. با فعال شدن این گزینه ، صفحه نمایش مونوکروم شده و به حالت سفید و سیاه درمی آید. از دیگر گزینه های موجود در تنظیمات می توان به حالت تم تاریک(Dark Mode) اشاره کرد که موجب کاهش مصرف باتری و کاهش خستگی چشم می شود. و گزینه cutout نیز برای حذف ناچ بالای صفحه بکار می رود. به طور کلی صفحه نمایش آنر ۹A کیفیت و امکانات بسیار خوبی در حد یک گوشی مقرون به صرفه ارائه می دهد و ضمنا روشنایی خیلی خوب و زاویه دید بالایی دارد.
امنیت
بررسی امنیتی آنر ۹A نشان می دهد این اسمارتفون از دو روش احراز هویت بایومتریک برای امنیت دستگاه استفاده می کند. یک سنسور اثر انگشت جای گرفته در پنل پشتی می باشد که دقت و سرعت خیلی خوبی داشته و دیگری قابلیت تشخیص چهره است که به شکل دوبعدی انجام می پذیرد. البته به جز این دو مورد می توان از رمز عبور نیز برای امنیت آنر ۹A بهره برد.
اسپیکر
آنر ۹A نیز مانند درصد زیادی از گوشی های بازار فاقد اسپیکرهای استریو می باشد. اما در بررسی ها مشخص شد کیفیت و بلندی صدای اسپیکر اصلی و اسپیکر مکالمه رضایتمندی را به همراه دارد. ضمنا یک هدفون در داخل جعبه می باشد که کیفیت تقریبا خوبی داشته، هرچند به خاطر سری های پهن و ثابت آن به صورت کامل در داخل گوشی قرار نمی گیرد. باید گفت به لطف وجود جک هدفون می توانید از هدفون های متنوع و با کیفیت تر بازار برای آنر ۹A بهره بگیرید.