دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی گوشی میان رده وان پلاس نورد و مشخصات آن

  • شیوا فهیمی
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۹
  • ۰

وان پلاس نورد دومین گوشی میان رده این برند است که در ماه جولای سال جاری آن را معرفی و در ماه آگوست به بازار ارائه کرده است. این گوشی با ظاهر جذاب و طراحی زیبا از دوربین جلو دوگانه بهره می برد و قیمت آن نیز مقرون به صرفه می باشد. اگر طرفدار گوشی های میان رده چینی هستید با بررسی وان پلاس نورد همراه این مقاله باشید.

بعد از سالها انتظار وان پلاس از گوشی میان رده جدید خود رونمایی نمود. این اسمارتفون که دومین میان رده این برند است وان پلاس نورد نام دارد. وان پلاس نورد از شش دوربین عظیم ( چهار دوربین در قاب پشتی و دو دوربین در جلو)،نمایشگر ۶.۴۴اینچی آمولد و پردازنده اسنپدراگون ۷۵۶G با مودم ۵G بهره می برد.

بررسی گوشی میان رده وان پلاس نورد

 

گوشی وان پلاس نورد بعد از وان پلاس X2015 دومین گوشی میان رده این برند می باشد که در ماه جولای سال جاری معرفی و تاریخ عرضه آن ماه آگوست تعیین شده است. شرکت وان پلاس که با تولید و ارائه گوشی های با کیفیت و مقرون به صرفه عنوان قاتل پرچمداران را برای محصولاتش کسب نموده بود این بار هم از این روند پیروی کرده و قیمتی مناسب برای گوشی نورد تعیین کرد که نسبت به وان پلاس ۸ گزینه ای مقرون به صرفه می باشد. بنابر گفته شرت سازنده وان پلاس نورد می تواند رقیب سرسختی برای گوشی های آیفون اس ای نسل دوم و اسمارتفون های میان رده سامسونگ و شیائومی باشد.

بعد از اعلام وان پلاس مبنی بر طراحی گوشی میان رده نورد ۵G و رونمایی آن در ماه جولای با استقابل خوبی روبرو شد. هدف شرکت وان پلاس از ابتدای فعالیتش در زمینه رقابت گوشی های همراه ساخت بهترین گوشی با قابلیت های بسیار و قیمت مناسب برای کاربران بوده است. هدفی که به نظر با تولید وان پلاس نورد محقق شده است. اگر علاقمند هستید تا از این اسمارتفون زیبا بیشتر بدانید در ادامه وان پلاس نورد را مورد بررسی کامل قرار می دهیم.

طراحی

بررسی بدنه گوشی وان پلاس نورد نشان می دهد عمدتا پلاستیکی می باشد ولی با این وجود طراحی آن بسیار عالی و زیبا به نظر می رسد. در پنل پشتی دوربین ها در نواری باریک و عمودی تعبیه شده اند و در پنل جلویی شاهد حضور نمایشگری آمولد با حفره ای که میزبان دوربین دوگانه سلفی است، هستیم. ضمنا بهره گیری از گوریلاگس ۵ در این گوشی نسبت به قیمت آن بسیار خوب می باشد. کلیدهای پاور و تنظیم صدا به همراه اسلایدرهشدار در سمت راست گوشی جای دارند.حسگر اثر انگشت در پایین صفحه نمایش جای دارد و قابل ذکر است کاربر علاوه بر حسگر اثرانگشت برای احراز هویت می توانید از طریق سنسور تشخیص چهره هم قفل گشایی انجام دهد.

ابعاد گوشی نورد آنچنان کوچک و سب نبوده و نسبت به وان پلاس ۸ ضخیم تر و سنگین تر می باشد ولی به هیچ وجه حس بدی را القا نخواهد کرد. در ضمن وان پلاس نورد فاقد رتبه رسمی IP برای گرد و غبار و مقاوم بودن در برابر آب است. البته این امر تعجب آور نیست زیرا بیشتر گوشی های همراه در این رده چنین گزینه ای ندارند. به هر روی می توان نورد را یک گوشی خوش ساخت با طراحی زیبا و ظاهر عالی دانست.

سخت افزار

در بررسی سخت افزاری وان پلاس نورد مشخص شد این اسمارتفون به چیپست اسنپدراگون ۷۵۶G مجهز است که با همراهی oxygen OS عملکرد نرم و روانی را به ارمغان خواهند آورد. این تراشه هشت هسته ای بوده و شامل هسته های کرایو ۴۷۵ با ساختار ۶۴ بیتی می باشد که قادر است به حداکثر سرعت کلاک ۲.۴ گیگاهرتز دست یابد. ضمنا پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۲۰ نیز وظیفه پردازش های گرافیکی را در این گوشی بر عهده دارد. ناگفته نماند وان پلاس نورد از قابلیت ۵G هم پشتیبانی می کند. حافظه در نظر گرفته شده برای این گوشی شامل دو نسخه می باشد.

نسخه اول با حافظه رم ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و نسخه دوم با ۱۲گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی ارائه می شود. البته یک نسخه دیگر از وان پلاس نورد وجود دارد که با حافظه رم ۶ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت به صورت انحصاری در هندوستان به فروش می رسد. ضمنا قیمت اولیه وان پلاس نورد ۳۹۹ یورو برای نسخه ای با ۸ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۱۲۸ تعیین شده است که از ۱۴ مرداد ماه فروش آن ابتدا در بازار هند و سپس کشورهای اروپایی صورت می گیرد.

نمایشگر

وان پلاس نورد از نمایشگر ۶.۴۴ اینچی بهره می برد و بررسی ها نشان می دهد این صفحه نمایش رزولوشن ۱۰۸۰* ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز دارد و نسبت تصویر آن نیز ۲۰: ۹ می باشد. درون این نمایشگر دو حفره حضور دارد که میزبان دوربین سلفی هستند. این صفحه نمایش را گوریلاگلس ۵ کورنینگ محافظت می کند. ضمنا این نمایشگر پیکسل های رنگی P3, sRGB را پوشش داده ولی از قابلیت HDR پشتیبانی نمی کند.

دوربین

گوشی وان پلاس نورد در بخش پشتی به دوربین اصلی چهارگانه مجهز شده است که آرایشی عمودی دارند و شامل یک لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی سونی IMX 586 با OIS ، یک لنز فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، یک لنز ماکرو ۲ مگاپیسل و در نهایت یک لنز عمق سنج ۵ مگاپیکسل می باشد که هیچ یک زوم اپتیکال ندارد. دوربین سلفی وان پلاس نورد در قسمت بالایی نمایشگر و سمت چپ قرار گرفته است و برخلاف دیگر محصولات وان پلاس که با یک دوربین سلفی عرضه شده اند این بار طراحی دوربین سلفی با نوآوری همراه شده و به صورت دوگانه طراحی شده است. لنز اصلی دوربین سلفی نیز ۳۲ مگاپیکسلی بوده و در کنار آن یک لنز ۸ مگاپیکسلی فوق عریض قرار دارد.

باتری

اخیرا شرکت وان پلاس ظرفیت باتری های به کار رفته در گوشی هایش را افزایش می دهد که قسمتی از آن بخاطر استفاده از فناوری ۵G در این اسمارتفون ها می باشد. در بررسی باتری وان پلاس نورد مشخص شد ظرفیت آن ۴۱۱۵ میلی آمپر ساعت بوده و از لحاظ تئوری می تواند تا یک روز دوام بیاورد.

جمع بندی

هرچند وان پلاس نورد یک گوشی پرچمدار نیست ولی همچنان تجربه کاملی را ارائه خواهد داد و سیستم نرم افزاری oxygen OS بکار رفته در آن بهره مندی از  این اسمارتفون را عالی می سازد. در ضمن پشتیبانی وان پلاس نورد از قابلیت ۵G برای افرادی که به دنبال بروزرسانی گوشی همراهشان نیستند امری خوشحال کننده می باشد. نکته جذابتر این که چنین گوشی را با قیمتی مقرون به صرفه خریداری خواهید کرد.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *