دسته ها
پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه مربای ریواس با طعم و مزه عالی

  • زهرا مکاری
  • ۳ شهریور ۱۳۹۸
  • ۰

مربای ریواس از پرطرفدارترین مرباهایی است که با استفاده از ساقه این گیاه و به راحت ترین روش در منزل تهیه می شود.که با مزه ی ترش خود برای همگان دلچسب است.در این مطلب با طرز تهیه مربای ریواس خوشمزه آشنا خواهید شد.

ریواس گیاهی از دسته هفت بندان بومی آسیا است که به طور طبیعی و دیمی رشد می کند و نیازی به آبیاری ندارد و در مناطق سرد و کوهپایه ای رشد می کند. ساقه گیاه ریواس که مزه ای ترش دارد در تهیه غذاهای مختلف به کار می رود. لواشک، خورش ریواس، مربا، ترشی و شربت ریواس و… با استفاده از ساقه این گیاه تهیه می شوند. در این آموزش با نحوه درست کردن مربای ریواس خانگی و ترش مزه آشنا خواهید شد.

مواد مورد نیاز برای تهیه مربای ریواس :

  • ساقه ریواس خرد شده : ۱ کیلو گرم
  • آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۱ کیلو گرم
  • چوب دارچین یا زنجبیل : یک تکه
  • آب : ۱ پیمانه

طرز تهیه مربای ریواس خانگی

ابتدا ساقه ریواس که تمیز و خرد شده را به همراه آبلیمو و چوب دارچین یا زنجبیل درون قابلمه ای مناسب که ترجیحا از جنس مس باشد بریزید.شکر را روی مواد بریزید و مواد را جابه جا کنید و ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید پس از طی این زمان قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

طرز تهیه مربای خانگی ریواس

شکری که روی مواد ریختید باعث می شود مواد کمی آب بیندازند، اگر مقداری آبی که مواد دارند مناسب نبود، ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر کنید تا مربا قوام آید. زمانی که مربا به غلظت مناسب رسید، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. در مرحله پایانی طرز تهیه مربای ریواس, چوب دارچین یا زنجبیل را خارج کنید مربای آماده شده را در ظرف شیشه ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای ریواس

نکته مهم :

  1. مناسب ترین ظرف برای تهیه مربای ریواس ظرف مسی است زیرا درون این ظرف رنگ و مزه مربا تغییری نمی کند
  2. پس از ظرف مسی، ظرف لعابی و پس از آن ظرف چدنی مناسب این کار است
  3. استفاده از ظرف تفلون و یا آلومینیومی برای تهیه مربای ریواس مناسب نیست زیرا مربا رنگ خوبی نمی گیرد.

مواد مورد نیاز مربای ریواس

  •  آرون گروپس

خرسندیم با استفاده از آموزش درست کردن مربای ریواس, این مربای خوش رنگ را تهیه و نوش جان کنید. همچنین پیشنهاد می کنیم با روش درست کردن مربای زازالک و مربای خیار نیز آشنا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *