رنگ زرد علاوه بر اینکه نشان دهنده قوت و گرم بودن روابط در افراد است نمادی از خستگی و کسالت نیز در نظر گرفته می شود. افرادی که به این رنگ گرم علاقه مند هستند بسیار احساساتی با روحیه ای تاثیرپذیر می باشند. برخی نیز در روان شناسی رنگ زرد این رنگ را انرژی دهنده می دانند و بیان می کنند که این رنگ برخاسته از هیجانات درونی فرد است.
روانشناسی رنگ زرد:
این رنگ مهیج در فرد نشان می دهد که دارای چه هیجانات درونی است با توجه به اینکه رنگ زرد نیز در طیف های مختلفی قرار می گیرد باید بیان کرد که هر قدر شدت این رنگ بیشتر باشد احساسات و هیجانات بیشتری را نشان می دهد و هر قدر به سمت زرد کم رنگ و بی حال سوق پیدا کند نشان دهنده بی حوصلگی و خستگی روحی است.
خشن بودن:
در برخی از افراد رنگ زرد نشان دهنده روحیه تهاجمی و خشن بودن فرد است و در روانشناسی رنگ زرد اشاره شده است که این رنگ می تواند موجب عصبانیت در فرد و بروز رفتارهای پرخاشگرانه گردد. پس باید توجه کنید که فضای خانه و اتاق ها نباید به رنگ زرد درآید زیرا نه تنها موجب کسالت می شود بلکه نشانه هایی از عصبانیت نیز در فرد بروز پیدا می کند.
روانشناسی رنگ نارنجی نشان می دهد که این دو رنگ به چه میزان به یکدیگر نزدیک هستند و دارای شباهت های زیادی به لحاظ روانشناسی می باشند.
نشاط آور:
رنگ های زرد پررنگ دارای نوعی نشاط و هیجان هستند و استفاده از این رنگ نشان دهنده شوخ طبعی و خاص بودن افراد است. این افراد دوست دارند تا کارهای متفاوت از دیگران را انجام دهند و در بیشتر موارد دوست دارند تا هنجارها را زیر و رو کنند.
دست نیافتنی بودن:
از آنجایی که در روانشناسی این به رنگ به پیچیده بودن آن اشاره شده است افرادی که علاقه مند به این رنگ پر قدرت هستند دارای شخصیتی دست نیافتنی هستند و نمی توان به راحتی وارد کنه این افراد شد و در آنها به راحتی جست و جو کرد.
بی اعتمادی:
در روان شناسی رنگ زرد هر قدر این رنگ به طیف های کم رنگ آن نزدیک شود نشان دهنده نوعی بی اعتمادی در افراد است و همین امر موجب می شود تا ارتباط کمتری با اطرافیان در جامعه داشته باشند. از سوی دیگر این امر در افراد موجب می شود تا اعتماد به نفس خود را از دست دهند.
خلاق بودن:
در روان شناسی رنگ های زرد به خلاق بودن این دسته از افراد اشاره می شود و نشان می دهد که در انجام دادن کارهای خود دارای چه توانایی هایی هستند. در بیشتر کارها این افراد موفق خواهند شد زیرا به خوبی از قدرت تخیل و عقل خود استفاده می کنند.
رنگ زرد به دلیل تحرک پذیری که دارد می تواند بر روی مغز تاثیر بگذارد و آن را تقویت کند به همین دلیل برخی از روانشناسان این رنگ را برای تقویت حافظه توصیه می کنند.
با توجه به ویژگی های شخصیتی که برای افراد علاقه مند به رنگ زرد در روانشناسی رنگ زرد بیان شد این رنگ به طور کلی دارای نمادهایی از از حسادت، خستگی، شور و هیجان، خلاقیت، متفاوت بودن و بی اعتمادی است.
منبع : آرگا