رنگ قرمز از رنگ های گرم است که آن را مکمل رنگ سبز می دانند این رنگ از طیف کم رنگ تا پر رنگ دارای تنوع رنگی بسیار است که رنگ های پر رنگ و قوی آن شنان دهنده جذابیت شخصیتی در فرد می باشد. از دیگر نکاتی که در روان شناسی رنگ قرمز به آن اشاره می شود قدرت و عشق است، در ادامه مطلب شما عزیزان را با روانشناسی رنگ قرمز بیشتر آنا خواهیم کرد، بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به رنگ قرمز دارید پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید
روانشناسی رنگ قرمز:
هر رنگ در علم روانشناسی دارای نمادی است که بر اساس این نمادها روانشناسان به تحلیل شخصیتی می پردازند و روانشناسی رنگ قرمز نیز عبارتند از :
جذابیت:
از مهم ترین ویژگی های شخصیتی که در این افراد دیده می شود جذابیت جنسی و ظاهری است این افراد دارای شخصیتی جذب کننده هستند و به راحتی می توانند بر روی دیگران تاثیر بگذارند.
رهبری و قدرت:
این نوع ویژگی در روان شناسی قرمز نشان دهنده قدرت این افراد نیز می باشد که آنها را فردی قدرتمند و با اقتدار کرده است. رهبری نیز در ارتباط با این ویژگی بیان می شود و نشان دهنده مدیریت و رهبری در افراد علاقه مند به رنگ قرمز است.
رنگ نارنجی از رنگ های نزدیک به رنگ قرمز و در دسته رنگ های گرم قرار دارد که در روانشناسی رنگ نارنجی به ویژگی های شخصیتی این دسته از افراد اشاره شده است.
حساسیت:
در ابراز عشق و محبت نیز این افراد دارای حساسیت بالایی هستند و به شدت روابط عاطفی خود را تحت کنترل دارند. همچنین این افراد رد ابراز هیجانات و عشق دارای شور و هیجان بسیار هستند.
توجه داشته باشید که هر قدر رنگ قرمز در طیف پر رنگ تری قرار بگیرد این نشانه ها و نمادها در افراد پر رنگ تر می شوند.
تحرک:
از دیگر ویژگی های بارزی که در افراد علاقه مند به رنگ قرمز دیده می شود داشتن تحرک و جنب و جوش بالا است. ورزش کردن از علایق این دسته از افراد است که به تناسب اندام و ظاهر خود اهمیت می دهند.
تفریح:
در روان شناسی رنگ قرمز از نکات مهم دیگری که به آن اشاره می شود علاقه این افراد به تفریح و سرگرمی است. که دوست دارند تا با سفر کردن به نقاط مختلف جهان بروند و تجربه های مختلفی را کسب کنند.
اعتماد به نفس:
رنگ قرمز رنگی گرم و پر انرژی است و به همین دلیل افرادی که به این رنگ علاقه مند هستند دارای اعتماد به نفس بالایی هستند.
به کار بردن رنگ قرمز در فضای اطرافتان می تواند موجب افزایش انرژی و انگیزه باشد و می توانید انرژی منفی موجود در اطراف خود را با استفاده از این رنگ شورانگیز کمتر کنید.
به طور کلی این رنگ در روان شناسی رنگ قرمز شامل فعالیت، خود خواهی، عشق، شجاعت، قدرت، عصبانیت، خشم و شادی است.
رنگ قرمز از جهاتی نیز نشان دهنده پرخاشگری و عصبانیت در افراد است که در شخصیت علاقه مندان به این رنگ دیده می شود. استفاده از این رنگ می تواند سلول های مغزی شما را فعال تر کند.
رنگ قرمز بر بدن چه تاثیری دارد؟
۱. این رنگ سبب افرایش متابولیسم بدن شده و منجر به لاغری و کاهش وزن می شود همچنین، این رنگ کمک زیادی به افزایش فشار خون، میل جنسی و افزایش تنفس خواهد کرد.
۲. رنگ قرمز سبب تحریک اشتها می شود از این رو، پیش خدمت ها در دستوران ها از رنگ قرمز استفاده می کنند.
۳. این رنگ برای افراد خجالتی بسیار مناسب است زیرا، کمک زیادی به افزایش اعتماد به نفس در آن ها خواهد کرد.
مکمل های رنگ قرمز
این رنگ شادی بخش و فعال جزو رنگ هایی است که انتخاب آن در لباس و دکوراسیون نباید به صورت یکنواخت باشد زیرا، مانع از جذب انرژی مثبت این رنگ خواهد شد و توصیه می شود از رنگ هایی که با رنگ قرمز همخوانی دارد استفاده نمایید که عبارتند از : طوسی، مشکی، سفید، آبی، سورمه ای و سبز.
نماد رنگ قرمز
هر رنگ نماد خاص خود را دارد که رنگ قرمز نیز نماد : انرژی، قدرت، عزت و بزرگی، میل و اشتیاق، رهبری، شجاعت، شادی، جاذبه جنسی است.
بررسی عوارض رنگ قرمز
استفاده از این رنگ منجر به افزایش خشونت، عصبانیت خواهد شد همچنین، در محیط کار باعث اضطراب شده و برای آن دسته از افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند باعث افزایش فشار خون می شود، از این رو باید با رنگ هایی مانند آبی و سبز ترکیب شود.
ضمن سپاس از همراهی شما دوستان عزیز، در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی رنگ ها می توانید بر روی لینک کلیک نمایید تا با روانشناسی رنگ مورد نظر بیشتر آشنا شوید.
منبع : آرگا