مستندات ثبت درخواست پتنت سامسونگ نشان می دهد که گلکسی اس ۱۰ با سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر نوری عرضه می گردد. این پتنت برای نخستین بار است که توسط سامسونگی ها ثبت می گردد. البته این پتنت راهکار پیشرفته ای برای سنسور اثر انگشت نوری زیر نمایشگر است.
زمانی که گلکسی اس ۹ روانه بازار شد، عده ای گمان کردند که گلکسی نوت ۹ با حسگر اثر انگشت نوری زیر نمایشگر عرضه می شود اما اکنون این حدس زدن به گلکسی اس ۱۰ رسیده است. شواهد نشان می دهد که سامسونگ قصد دارد به صورت داخلی چنین ماژولی را تولید و تهیه کند.
پتنت ساسمونگ به یک سنسور نوری مربوط می شود که در زیر نمایشگر تعبیه شده است. قسمت اصلی این سنسور به فشار واکنش نشان می دهد و دقیقاً مشابه به کلید هوم در مدل های نوت و گلکسی عمل می کند.
تاریخ ثبت اولیه پتنت به سال گذشته مربوط می شود. این پتنت از ذهن دور است و به گوشی های آینده سامسونگ مربوط می شود. حالا باید منتظر بود و دید که گوشی گلکسی اس ۱۰ سامسونگ با حسگر نوری زیر نمایشگر عرضه می شود یا نه؟