دسته ها
جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵

بنیانگذار فیسبوک قصد دارد ماهانه ۵۰۰ دلار به ۹۰ میلیون آمریکایی بدهد

  • زهره امامی
  • ۴ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰

به تازگی بنیان گذار شبکه فیسبوک طرحی پیشنهاد داده که طبق آن برای همه افراد حاضر در جامعه درآمدی استاندارد در نظر گرفته شده و این درآمد از مالیات اقلیت یک درصدی ثروتمندان آمریکا کسر گردد.

کریس هیوز در مورد این طرح پیشنهاید گفت:

میدانیم که وقتی مردم حجم مطلوبی از پول را دریافت می‌ کنند قادرند از آن هوشمندانه استفاده کنند. بچه‌ های آنها بیشتر در مدرسه می‌مانند، سلامتشان بهتر می‌ شود و خوشحال تر از قبل زندگی می‌ کنند. از این رو می‌ خواهیم از قدرت و ثروتمان برای متعادل کردن اقتصاد بهره گرفته و موقعیت‌ های خوبی برای عموم مردم فراهم آوریم.

بنیان گذار فیسبوک

با اجرایی شدن این طرح درصد مالیت ها افزایش خواهد یافت و از همین طریق می نوان با جمع آوری مالیات اقشار ضعیف جامعه را از فشار مالی خارج کرد. نا گفته نماند در حاضر نیز نرخ مالیات ها در کشور آمریکا خیلی بالاست و گفته شده در سال 2017 ثروتمندان این کشور 34 درصد درآمد خود را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کرده اند.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *