گوشی ردمی k70 اولترا به همراه نسخه لامبورگینی آن معرفی شد که تغییرات اندک ولی مهمی را تجربه کرده و به باتری ۵۵۰۰ میلی آمپر ساعتی با سرعت شارژ ۱۲۰ وات مجهز است. این مطلب گوشی ردمی k70 اولترا را مورد بررسی قرار می دهد.
آشنایی و بررسی گوشی ردمی k70 اولترا
گوشی ردمی k70 اولترا نسخه ارتقا یافته ردمی k70 می باشد که دنیای جدیدی از امکانات از جمله نمایشگر آمولد ۱۴۴ هرتزی، تراشه دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس و باتری با سرعت شارژ ۱۲۰ هرتز را ارائه می دهد.
شایان ذکر است اعضای خانواده k شیائومی در سال های اخیر نه تنها عنوان قوی ترین محصولات برند ردمی را دریافت کرده اند بلکه مقایسه آن ها با سایر گوشی های این شرکت از جمله سری پوکو برتری هایی دارد. در تابستان ۲۰۲۲ ردمی k50 اولترا با تراشه اسنپدراگون +۸ نسل اول ارائه شد.
در سال ۲۰۲۳ گوشی k60 اولترا با دریافت استاندارد مقاومت IP68 راهی بازار شد. چندی پیش مدل جدیدی به اسم k70 اولترا به همراه نسخه لامبورگینی آن معرفی شد. این گوشی اگرچه در نگاه اول تغییر بزرگی پیدا نکرده ولی همین تغییرات جزئی و مهم در ارتقا جایگاه آن موثر بوده است.
ظرفیت باتری ده درصد ارتقا یافته و شارژر ۱۲۰ واتی نیز در جعبه گوشی حضور دارد. در ادامه به بررسی بیشتر ردمی k70 اولترا می پردازیم.
محتویات جعبه گوشی k70 اولترا
در حالی که k70 اولترا در جعبه ای کاملا شبیه نسخه قبل به رنگ مشکی با نشان طلایی عرضه می شود. جعبه نسخه لامبورگینی سایز بزرگ و غیر منتظره ای دارد. داخل جعبه به جز گوشی، شارژر و یک قاب متفاوت قرار دارد. قاب نسخه لامبورگینی برخلاف قاب انعطاف پذیر نسخه عادی از پلاستیک خشک و سخت ساخته شده است.
در قسمت پشتی قاب نیز نشان لامبورگینی و عبارت Squadra Corse حک شده که ظاهرا عنوان قسمت موتور اسپرت شرکت لامبورگینی می باشد. شارژر ۱۲۰ وات در نسخه لامبورگینی رنگ مشکی براقی دارد که با نمونه سفید رنگ نسخه عادی تفاوت دارد.
طراحی ظاهری k70 اولترا
k70 اولترا در نخستین قدم، شاسی های پلاستیکی مدل های قبلی را با نمونه آلومینیومی جایگزین نموده و با ادامه حضور IP68 در این زمینه به رده پرچمداران کاملا نزدیک شده است. شیائومی رویه استفاده از تراشه های پرچمدار مدیاتک را در محصولات این رده ادامه داده است.
نمایشگر گوشی با تغییرات خاصی همراه نشده ولی با حاشیه های کمتر و کاهش ارتفاع، ظاهر مدرن تری پیدا کرده است. باید اشاره داشت طراحی پشتی k70 اولترا نسخه لامبورگینی با رنگ های نارنجی و سبز خیره کننده است.
این بخش کاملا براق و جاذب اثر انگشت می باشد و به دو بخش مجزا در بالا و پایین تقسیم شده که در قسمت بالا مجموعه لنزهای دوربین همراه با فلش ال ای دی و نشان ردمی داخل یک قاب ۵ ضلعی برجسته قرار دارند و اطراف آن رنگ مشکی دارد.
قاب رنگی پایین هم با خط غیر قابل لمس در وسط به دو نیمه تقسیم شده که با تابش نور جدا از هم به نظر می رسند. آرم لامبورگینی و عبارت Squadra Corse نیز همراه با سه رنگ پرچم ایتالیا در پایین دیده می شود. قابل ذکر است در نسخه عادی k70 اولترا طراحی ساده ای در بخش پشتی صورت گرفته و لنزهای دوربین داخل قاب مستطیل شکل برجسته گنجانده شده اند.
لنزهای دوربین برخلاف نسل قبلی به صورت مجزا و جدا از یکدیگر قرار دارند. لبه های پنل پشتی کاملا صاف و تخت طراحی شده و خمیدگی اندک مدل قبلی دیده نمی شود.حاشیه پیرامون گوشی با تغییر بزرگی مواجه شده و شاسی پلاستیکی قبلی با یک شاسی محکم آلومینیومی جایگزین شده است.
ضمنا خطوط آنتن در چهار طرف این بخش به وضوح از این تغییر خبر می دهند. کلید پاور سمت راست به صورت برجسته و طرحدار ساخته شده و به خوبی زیر دست دیده می شود. المان های جانبی دیگر دستخوش تغییر نشده اند.
از طراحی k70 اولترا به طور کلی جدا از تغییرات نسخه لامبورگینی می توان بسیار رضایت داشت. البته برخی نکات منفی مانند برجستگی زیاد لنزهای دوربین و سطح براق و جاذب اثر انگشت وجود دارد. ضمنا گوشی با افزایش وزن روبرو شده و حدود ۲۱۶ گرم وزن دارد.
نمایشگر ردمی k70 اولترا
نخستین نکته قابل توجه در مورد نمایشگر k70 اولترا مربوط به کاهش چشمگیر حاشیه های پیرامونی آن است که اکنون در هر چهار طرف تقریبا یک اندازه بوده و ظاهری شبیه گوشی پرچمدار و پیشرفته پیدا کرده است. این نمایشگر اولد با حداکثر روشنایی ۴ هزار نیت نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز را ارائه می دهد.
در بخش فوقانی نمایشگر ۶.۶۷ اینچی k70 اولترا یک حفره پانچ قرار دارد. رزولوشن نمایشگر ۱۲۶۰*۲۷۸۰ پیکسل می باشد که تجربه بصری خوبی به همراه دارد. نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز که غالبا در گوشی های گیمینگ مشاهده می شود، انیمیشن ها و اسکرول را روان و سیال نموده و برای گیمینگ و استفاده از هر نوع برنامه بصری ایده آل می باشد.
صفحه نمایش از قابلیت HDR10+ پشتیبانی داشته تا طیف وسیعی از رنگ ها و سطوح روشنایی را نمایش دهد و تصاویر واقعی و جذاب تر دیده شوند. رنگ های عالی این نمایشگر روشنایی مطلوب را کم دارند که خوشبختانه با حداکثر روشنایی ۴ هزار نیت زیر نور مستقیم خورشید، محتوا کاملا واضح است.
ضمنا حالت محافظت از چشم سبب کاهش نور آبی مضر شده و خستگی چشم در طولانی مدت رخ نمی دهد. از سویی تنظیم نور با فرکانس بالا هم از سوسو زدن نمایشگر در سطوح روشنایی کم جلوگیری می کند و برای چشم ها راحت تر است.
با این وجود تراکم پیکسلی ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ نسبت به بعضی نمایشگرهای پرچمدار، اندکی پایین بوده و این مسئله می تواند در وضوح تصاویر، به ویژه در متن ها و تصاویر کوچک تاثیرگذار باشد. حفره نمایشگر محل دوربین سلفی، ممکن است برای گیمرهایی که تجربه تمام صفحه را انتظار دارند، آزاردهنده شود.
از دیگر مشخصات اعلام شده برای نمایشگر k70 اولترا با پنل ۱۲ بیتی می توان به حداکثر روشنایی اتومات ۱۶۰۰ نیت و روشنایی نقطه ای ۴ هزار نیت و شیشه محافظ Longjing Glass اشاره نمود. قابلیت آخر برای اولین بار در گوشی ردمی ظاهر شده است.
پنل نمایشگر از روشنایی ۶۰ نیت به بالا به فناوری DC Dimming مجهز است تا نور را کاهش دهد و از ۶۰ نیت کمتر به PWM با فرکانس ۳.۸۴ هرتز تغییر می کند. البته این مورد به آپدیت نرم افزاری نیاز دارد. از کیفیت نمایشگر این گوشی از تاریک ترین نقطه تا روشن ترین حالت می توان کاملا رضایت داشت.
شایان ذکر است سنسور اثر انگشت نوری داخل نمایشگر و کمی پایین تر از حد انتظار تعبیه شده و در تست عملی سرعت بازگشایی بالا و قابل قبولی را ارائه می دهد. با عدم لمس نمایشگر نرخ نوسازی بعد از چند لحظه روی ۶۰ هرتز قرار می گیرد. و با اولین لمس صفحه نمایش دوباره به ۱۲۰ هرتز ارتقا می یابد.
دوربین ردمی k70 اولترا
گوشی k70 اولترا به دوربین سه گانه مجهز است که شامل سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل، سنسور ۸ مگاپیکسل فوق عریض و سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو می باشد. دوربین سلفی نیز به سنسور ۲۰ مگاپیکسل مجهز است. با دوربین اصلی می توان تصاویری با جزئیات دقیق و شارپ را در شرایط نوری مختلف به ثبت رساند.
همچنین قابلیت فیلمبرداری باکیفیت ۸K و سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه دارد. سنسور فوق عریض برای عکاسی از منظره و تصاویر گروهی مناسب می باشد. لرزشگیر اپتیکال تصویر هم وظیفه خنثی سازی لرزش های دست هنگام عکاسی و فیلمبرداری را بر عهده دارد و سبب ثبت تصاویر و ویدیوهای واضح تر می شود.
دوربین سلفی هم برای عکاسی و برقراری تماس های تصویری با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل در اختیار کاربر خواهد بود. با این وجود عدم حضور سنسور تله فوتو به این معنی است که برای زوم روی سوژه های دور باید از زوم دیجیتال استفاده که کیفیت پایینی دارد.
در رابط کاربری دوربین این گوشی طبق معمول، آخرین عکس ثبت شده و سوییچر تعویض بین دوربین های اصلی و سلفی روی پایین و بالای شاتر دوربین در کناره سمت راست تعبیه شده و حالت های مختلف دوربین از جمله عکس، ویدیو، پرتره، عکاسی شب، حالت پرو و برداشت از اسناد به همراه گزینه More در مقابل آن قرار دارد.
در ستون بعد امکان تعویض بین دوربین اصلی و سلفی و نمای زوم شده ای از دوربین اصلی فراهم است و بالاو پایین آن هم امکان تغییر مستقیم نورگیری، افکت های رنگی و زیباسازی چهره فراهم می باشد. بالا و پایین این بخش با توجه به سوژه به طور اتومات گزینه هایی جهت عکاسی بهتر ارائه می شود.
با دوربین اصلی در نور روز تصاویر ثبتی از نظر طیف دینامیکی و کنتراست شرایط مطلوبی دارند و رنگ های اشباع شده آن هم جذاب به نظر می رسند.
سخت افزار و نرم افزار ردمی k70 اولترا
گوشی k70 اولترا با استفاده از تراشه قوی مدیاتک دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس، پردازنده هشت هسته ای و حافظه رم ۲۴، ۱۶ و ۱۲ گیگابایت، تجربه روان و سریعی را در اختیار کاربر قرار می دهد. تراشه مذکور قدرتمند بوده و برای گوشی های پرچمدار طراحی شده است.
این تراشه با معماری ۴ نانومتری به مصرف انرژی کمتر و عملکرد سریعتر مشهور می باشد. هسته های تراشه دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس فرکانش کاری ۳.۲، ۲.۸ و ۲ گیگاهرتز را ارائه می دهند. علاوه بر این پردازنده گرافیکی مالی جی ۷۸ نیز این تراشه را همراهی می کند که عملکرد عالی گرافیکی را برای بازی و تماشای فیلم های باکیفیت به همراه دارد.
این تراشه همچنین از اتصال فایوجی و شبکه های وای فای ۶ ای پشتیبانی داشته تا با سرعت بالایی به اینترنت دسترسی داشت. با این ترکیب قوی بدون هیچ مشکلی انجام انواع کارها از جمله اجرای برنامه های سنگین، گیمینگ و ویرایش ویدیو امکان پذیر است.
شایان ذکر است حافظه رم نسخه لامبورگینی ۲۴ گیگابایت بوده ولی در نسخه عادی ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم در دسترس است. ضمنا برای گوشی حافظه داخلی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت در نظر گرفته شده که امکان ارتقا به حافظه یک ترابایت نیز فراهم شده است.
در زمینه نرم افزاری گوشی k70 اولترا به سیستم عامل اندروید ۱۴ با رابط کاربری HyperOS مجهز است که برای بوت شدن به زمانی حدود ۲۰-۲۲ ثانیه نیاز دارد. این رابط کاربری در عمل به میزان بسیاری به تجربه MIUI قبلی این شرکت شبیه است.
صفحه قفل در حالت پیش فرض، تاریخ، زمان و وضعیت آب و هوا را در بالا نمایش می دهد و نوتیفیکیشن برنامه ها هم در مرکز آن حضور دارند. در پایین این بخش دو میانبر در نظر گرفته شده که با لمس سمت راستی دوربین فعال شده و با کشیدن میانبر چپی به راست مجموعه ای از وال پیپرها را ارائه می دهد.
صفحه هوم از آیکون های چهار گوش در ستون های ۴ تایی تشکیل شده که می توان تعداد آن ها را به ۵ عدد هم افزایش داد. در پایین ترین سطر، باکس جستجوی موتور چینی قرار دارد که می توان ضمن حذف این باکس، باکس جستجوی گوگل را در این صفحه جایگزین نمود.
با کشیدن نمایشگر به سمت راست و موافقت با شرایط استفاده، برنامه Vault در سمت چپ دسکتاپ نمایش داده می شود و جزئیاتی مانند میانبر برنامه ها در دسترس قرار می گیرند. ضمنا امکان تغییر این دسکتاپ به Google Discover وجود ندارد.
باتری ردمی k70 اولترا
گوشی k70 اولترا از باتری ۵۵۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره می برد و به همراه شارژر ۱۲۰ واتی ارائه می شود. این باتری بزرگ از لحاظ دوام عملکرد خوبی داشته ولی شگفت انگیز نیست. باتری در حالت مکالمه ۲۹ ساعت و یازده دقیقه، در حالت گیمنیگ حدود ۷ ساعت و ۲۱ دقیقه، در حالت وبگردی حدود هشت ساعت و ۴۰ دقیقه و برای تماشای فیلم حدود یازده ساعت و ۱۲ دقیقه انرژی گوشی را تامین می کند.
شایان ذکر است گوشی k70 اولترا از هایپر شارژ شیائومی پشتیبانی دارد. دقیقا شبیه دیگر گوشی های شیائومی با قابلیت شارژ ۱۲۰ وات، این اسمارتفون به حالت Boost Charge مجهز است. قابلیتی که سریع ترین شارژ ممکن را با ۱۲۰ وات فراهم می کند.
ولی نکته ای که وجود دارد آن است این قابلیت ها وقتی کارامد می باشند که نمایشگر گوشی خاموش است. به جز حالت Boost Charge گوشی به شارژر ۶۰-۸۰ وات محدود می شود. در مدت ۵ دقیقه ۳۱ درصد باتری شارژ می شود و در ۱۵ دقیقه ۶۴ درصد شارژ خواهد شد. برای شارژ کامل باتری به زمانی حدود ۲۷ دقیقه نیاز است.
در پایان این مطلب از همراهی شما سپاسگزاریم. همچنین در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با گوشی گیمینگ ردمی k50 و گوشی ردمی k60 روی لینک ها کلیک و از این مقالات نیز بازدید نمایید.
منبع : آرگا