دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی پیکسل ۸ گوگل و قابلیت های آن

  • بهجت فلاح
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • ۰

پیکسل ۸ گوگل با توجه به قیمت مناسب و مقرون به صرفه خود، می تواند همه عناصر پیکسل ۸ پرو را حفظ کند. با استفاده از این گوشی، همان مزایا، پردازنده، هوش مصنوعی، ۷ سال به روز رسانی نرم افزاری و دوربین های ارتقا یافته را دریافت خواهید کرد.

هم چنان که جهش از پیکسل ۶ به پیکسل ۷ تا حدی کم بود، راه اندازی پیکسل ۸ با مجموعه ای گسترده از ویژگی های جدید و سخت افزار ارتقا یافته تعریف می شود. علاوه بر این، یک تغییر جالب در استراتژی با پیکسل کوچک تر وجود دارد. یکی از بارزترین تغییرات پیکسل ۸ گوگل، اندازه آن است. این سری از پیکسل به طرز قابل توجهی از مدل قبلی کوچک تر است که این موضوع به لطف نمایشگر کوچک ۶.۲ اینچی آن است. اما سایر تغییرات در طراحی آن نیز، در این کاهش ابعاد و کاهش وزن بی تأثیر نبوده است. در این مقاله قصد داریم به بررسی پیکسل ۸ گوگل بپردازیم.

بررسی پیکسل ۸ گوگل

بررسی پیکسل ۸ گوگل نشان می دهد که این محصول شرکت گوگل با داشتن قابلیت های هوش مصنوعی پیشرفته و سخت افزار و نرم افزار قوی، یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی است که قصد دارند یک گوشی اندروید متفاوت خریداری کنند. به طور معمول گوشی های شرکت گوگل جزو بهترین گوشی های بازار محسوب می شوند و این موضوع به پیکسل ۸ گوگل نیز مربوط می شود. به عنوان مثال قابلیت Best Take با انتخاب بهترین حالت چهره افراد، عکس های گروهی را بهتر اصلاح می کند. علاوه بر این می توانید نویز پس زمینه را از ویدئو حذف کنید، عکس های گرفته شده در روز را تبدیل به عکس غروب کنید و به سادگی سوژه های گوناگون را بدون استفاده از فتوشاپ در تصاویر جابجا کنید.

شرکت گوگل در ساخت گوشی های خود از هوش مصنوعی پیشرفته استفاده کرده تا جذابیت محصولات خود را افزایش دهد. بررسی گوشی پیکسل ۸ گوگل نشان دهنده این است که ماندگاری این گوشی بیشتر و نمایشگر آن روشن تر از سری قبل است. علاوه بر این، گوشی گوگل ۷ سال آپدیت نرم افزاری را دریافت می کند.

معایب گوشی پیکسل 8 گوگل

  • بررسی پیکسل ۸ گوگل از نظر طراحی

بسیاری از کاربران، طراحی گوشی های گوگل را به گوشی های سامسونگ و اپل ترجیح می دهند، زیرا گوشه های این گوشی ها گردتر است و در ترکیب با طراحی کانتوری موجب می شود که گوشی را راحت تر در دست بگیرید. علاوه بر این بررسی پیکسل ۸ گوگل نشان می دهد که این گوشی نسبت به پیکسل ۷ کوچکتر است، زیرا شرکت گوگل اندازه نمایشگر پیکسل ۸ را از ۳/۶ اینچ به ۲/۶ اینچ کاهش داده است.

ابعاد این گوشی ۸.۹×۷۰.۸×۱۵۰.۵ میلی متر و وزن آن ۱۸۷ گرم است. تنها ایرادی که در طراحی گوگل پیکسل ۸ مشاهده می شود، این است که طراحی این گوشی به علت بزرگ بودن بلاک دوربین پشت، ضخامت بیشتری دارد، اما بسیاری از کاربران این طراحی را بیشتر دوست دارند. گوشی پیکسل ۸ گوگل در رنگ های گلبهی، خاکستری و دودی در بازار عرضه می شوند. گلس پشت گوشی هم برعکس روکش مات پیکسل ۸ پرو، حالت پولیش شده دارد و لک روی آن باقی نمی ماند.

بررسی مشخصات گوشی پیکسل 8 گوگل

  • بررسی اسپیکر گوشی پیکسل ۸

اسپیکرهای استریو در گوشی پیکسل ۸، بلندی فوق العاده ای دارند و می توان گفت دقیقا مثل نمونه پرو عمل می کنند و تفکیک صدا در آن به خوبی صورت نمی گیرد. می توان عملکرد این گوشی را در بخش صدا قابل قبول و خوب دانست.

  • باتری پیکسل ۸ گوگل

یک باتری با ظرفیت ۴۵۷۵ میلی آمپر ساعت، در این گوشی به کار رفته است. عملکرد پیکسل ۸ در قسمت شارژدهی معمولی است و در روز می تواند به شما ۵ تا ۶ ساعت اسکرین تایم دهد، اما اگر میزان استفاده شما زیاد باشد و روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت اسکرین تایم نیاز داشته باشید، احتمال دارد در روز ۲ بار دیگه آن را شارژ کنید. تقریبا یک ساعت بازی Call Of Duty تا ۱۶ درصد از باتری این گوشی را کم می کند. طبق معمول گوشی های پرچمدار، در باکس آداپتور وجود ندارد و شما باید شارژر ۳۰ واتی را جداگانه تهیه کنید. فول شارژ شدن گوشی حدودا یک ساعت و سی و پنج دقیقه طول می کشد. می توان گفت این باتری برای این سایز گوشی کاملا مناسب است. عملکرد باتری این گوشی از آیفون ۱۵ معمولی ضعیف تر اما از S23 معمولی بهتر است.

  • بررسی پیکسل ۸ گوگل از نظر نمایشگر

گوشی پیکسل ۸ گوگل از یک نمایشگر OLED استفاده می کند که این نمایشگر LTPO نیست، یعنی نرخ به روز رسانی صفحه از ۱ تا ۱۲۰ نوسانی ندارد و تنها بین ۶۰ و ۱۰ هرتز سوییچ می شود. به همین خاطر بهتر است که Always On Display  روی این تلفن همراه را روشن نکنید، زیرا ممکن است مصرف باتری بیشتر شود. نمایشگر این گوشی با کیفیت، رزولوشن خوب، شارپ، خوش رنگ و با کنتراست بالا است. عمق رنگ مشکی در آن خیلی خوب دیده می شود و مانند نسخه پرو انتظارات را برآورده می کند. نمایشگر این گوشی ۲/۶ اینچ است و تا ۱۴۰۰ نیت روشنایی تولید می کند.

مقایسه مزایا و معایب پیکسل ۸ گوگل

  • بررسی پیکسل ۸ گوگل از نظر امنیت

یک حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر پیکسل ۸ قرار گرفته است و می توان گفت عملکرد کندی دارد و فرد با آن اذیت می شود. یک حسگر تشخیص چهره دو بعدی نیز دارد که امنیت آن پایین است و باید به گوشی نزدیک باشید تا شما را تشخیص دهد.

  • بررسی پیکسل ۸ گوکل از نظر نرم افزار

آزمایش ها در این زمینه نشان می دهد پیکسل ۸ در مقایسه با پرو ۸ سردتر است. به نظر می رسد که علت آن فشار بیشتر نسبت به پرو ۸ باشذ، جایی که عملکرد محدود و کم است. قسمت جذاب ماجرا این است که گوگل این حالات را می تواند رفع کند، زیرا این مشکل به نرم افزار آن برمی گردد. زمانی که صحبت از نرم افزار می شود، پیکسل ۸ با اندروید ۱۴ خارج از جعبه با همه ویژگی های منحصر به فرد پیکسل عرضه می گردد و این تمام ویژگی های شگفت انگیز Google Photos مثل ویرایشگر جادویی، بهترین عکس برداری، پاک کن صوتی و غیره را شامل می شود.

در مقابل بخش نرم افزار می تواند موجب شود چشم خود را روی مشکلات پردازنده ببندید. اندروید ۱۴ خام و خالص را روی پیکسل تجربه کنید که احتمال دارد بهترین تجربه از این سیستم عامل برای شما باشد. در هر سال می توانید به جذاب ترین ورژن اندروید خالص دسترسی پیدا کنید و تا هفت سال از دریافت آپدیت خیالتان راحت خواهد بود. در مجموع می توان افزود عملکرد سخت افزار و نرم افزار گوشی پیکسل ۸ از نسخه پرو آن بهتر است.

بررسی گوشی پیکسل 8 گوگل از نظر باتری

  • بررسی دوربین

در پرو ۸ سه لنز داریم اما در این گوشی دو لنز وجود دارد. سنسور تله فوتو از این تلفن همراه حذف شده است. سنسور اصلی همان لنز ۵۰ مگاپیکسلی است. اما بر خلاف نسخه پرو، شما می توانید با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی عکس های ۱۲ مگاپیکسلی بگیرید. عکس های ۱۲ مگاپیکسلی، شارپ و با داینامیک رنج بی نظیری هستند. دقیقا مانند نسخه پرو در اینجا نیز Noise Reduction را دیده ایم. بسیاری از اتفاقاتی که در عکس های ثبت شده در این گوشی می افتد در Post Production موجود است. یک قابلیت مهم که در گوشی پیکسل ۸ گوگل شاهد آن هستیم Best Take است. اگر چند عکس پشت سر از کسی بگیرید، احتمال  دارد که در هیچ عکسی خوب نیفتاده باشد، با این قابلیت می توانید چهره افراد را در میان گزینه هایی که به شما پیشنهاد می دهد، انتخاب کنید و در آخر یک عکس جدید بسازید.

قابلیت بعدی Portaraite Light است که به شما اجازه می دهد جهت نور را روی چهره شخص تغییر دهید. قابلیت بعدی که گوشی پیسکل ۸ گوگل دارد Magic Editor است. نخست باید از تصویر دلخواه خود بک آپ بگیرید تا بتوانید قابلیت های Magic Editor را روی آن استفاده کنید و بعد از آن نیز اعمال تغییرات زمان Load  زیادی از شما می گیرد. انتخاب سوژه ها برای جابجا کردن و پاک کردن آن به سختی انجام می شود و تبلیغاتی که روی آن انجام می شود با واقعیت ناهمخوانی دارد و شاید تنها ۲۰ درصد واقعیت داشته باشد.

بررسی سخت افزار گوشی پیکسل 8 گوگل

عکس هایی که حالت پرتره دارند معمولا جذاب نیستند اما آزار دهنده نیز از آب در نمی آیند. شاید برایتان جالب باشد اگر از قابلیت Portatite استفاده کنید و بعد از اینکه عکس را ثبت کردید، از Edit استفاده کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. در حالت شب، عکس های خوبی می توانید بگیرید ولی در واقعیت حالت شب و حالت معمولی تفاوتی با یکدیگر ندارند. عملکرد لنز ۴۸ مگاپیکسلی التراواید، مانند نسخه پرو نیست. فیلمبرداری در پیکسل ۸ با کیفیت ۴K و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه امکان پذیر است. اگر با کیفیت ۱۰۸۰ ویدئو بگیرید، سرعت به ۲۴۰ فریم بر ثانیه می رسد. در بررسی گوشی پیکسل ۸ گوگل آورده شده است که می توانید فیلم های با کیفیت و جذابی بگیرید، اما بهتر است در نور عکاسی نکنید. زیرا عملکرد خوبی ندارد. باید بدانید که قابلیت اتوفوکوس ضعیف ظاهر شده و استبلایزر دیجیتال نیز معمولی است.

افرادی که فیلمبردار حرفه ای نیستند، این گوشی برایشان کافی است، اما باز هم آیفون ها در فیمبرداری رقبای واقعی محسوب می شوند. سنسور ۱۰.۵ مگاپیکسلی سلفی هم با پیکسل ۸ پرو تفاوتی ندارد و  بهترین عکس ها را می گیرد. می توان افزود در پرتره کمی ضعف دارد اما عملکرد آن در بقیه نقاط بدون ایراد است. به صورت کلی پکیج پیکسل ۸ جزو تاپ ترین گوشی ها نیست و نمی توان از آن توقع فراوانی داشت.

بررسی گوشی پیکسل 8 گوگل

امیدواریم مطالب این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد. در پایان پیشنهاد می کنیم مقالات بررسی پیکسل ۷ پرو، بررسی گوگل پیکسل ۶، بررسی پیکسل ۶ پرو و بررسی گوگل پیکسل ۵ را نیز مطالعه فرمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *