آدمی چه در بستر زندگی و چه در بستر کاری به تنها بودن اشتیاقی نداشته و خوی نمی گیرد. هم پای بودن کسی در راه پیشرفت آدمی، بسیار شیرین تر است تا اینکه یکه و تنها پله های ترقی را به پیش رفت. چون شریک همواره احساس امنیت را به شخص مقابل خود هدیه می بخشد، تا او در آرامش کامل به کار و زندگی خود برسد. این است مزیتی همیشگی برای انتخاب همراهی شایسته، متناسب با اولویت های ویژگی شریک خوب که در ادامه با یکایک آن ها آشنا خواهید شد.شریک احساسی خوب با عشق ورزیدن، گل امید را در دل آدمی ریشه می کند و شریک کاری خوب با شوق ورزیدن، گل موفقیت را در دل آدمی با رشد ریشه ی خود همراه می سازد. به راستی معجزه ی لبخند شادی لب ها و اشک شوق چشم ها از برای چیست؟ از برای تلاش های پیاپی آدمی است یا از برای انتخاب شایسته ی شریک هم پای؟ نظر شما دوستان عزیز مجله ی آرگا چیست؟
ویژگی شریک خوب در تجارت چگونه است؟
به این حالت گفته شده فکر کنید: فکر کنید قرار است ساعات زیادی از لحظات خود را در کنار آدمی بگذرانید که آنچنان شناخت مناسبی از وجود او ( خصوصیات رفتاری، احساسی، باور ها، اعتقادات و … ) ندارید. پس آنچه که اهمیت دارد ارتباط گیری و حس گیری خوب اول آشناییت است.
حالت دیگری که ممکن است درگیر شوید: این است که اگر علایق و مهارت های شریک با شما نزدیکی ای نداشته باشد باز هم مشکلاتی به دنبال دارد یا خیر؟ بله چون در غیر این صورت پروژه کاری به پایان نمی رسد.
دقت کنید که شریک به تمامی اهداف گذاری های شما برای تجارت علاقه داشته باشد، چون این علاقه در ادامه باعث ایجاد روحیه ی انگیزه بسیار پر قدرتی برای پیشرفت هدف گذاری های کاری می شود.
با روحیه ی ریسک پذیری تمام به اندازه ی دیگر همکاران برای پیشرفت کاری تلاش کند و آنقدر انعطاف پذیر باشد تا پس از هر گونه شکستی در پروژه ، تسلیم نشود و خود را بازنده ی داستان احساس نکند. تعریف از ریسک چیست؟ چه نتیجه ی مثبتی برای پیشرفت کاری دارد؟
با تحقیق از محیط کاری گذشته ی او به درک درستی از قابل اعتماد بودن شریک انتخابی خود برسید تا متوجه شوید آیا قابل اطمینان برای مقابله با تمامی سود و زیان های کاری است یا خیر؟
به عنوان دو فرد بالغ درباره حیطه های مختلف کاری از جمله احساسات کاری، هماهنگی اخلاق شخصی و کاری، متعادل بودن صحت و سلامتی جسم و روان در محیط کار و… به گفت و گو بپردازید.
شرایط انتخابی شریک خوب در روابط عاطفی چگونه است؟
درک درستی از زندگی پر از شراکت داشته باشد و رفتار های بالغانه از خود به نمایش بگذارد.
رفتار های متناقض نما در هر شرایط مکانی ای به افراد اطراف خود نداشته باشد.
روحیه ی انتقاد پذیری در وجود هر آدم رابطه شکل گرفته باشد.
دیگران را مورد قضاوت و پیش داوری خود قرار ندهد.
به قول و قرار های دو طرفه خود متعهد باشد.
رابطه دو جانبه را بپذیرد.
به شناخت استقلال و حریم خصوصی فردی رسیده باشد.
با روحیه ی انعطاف پذیری زندگی را با برنامه منظم به پیش ببرد.
احساس امنیت، عشق و دوست داشتن را به شریک خود القا کند.
برای حل اختلافات بین فردی، اهل گفت و گو باشد.
احترام را در اولویت قرار دهد.
با اهداف مشترک، حمایتگر خوبی باشد.
علایق شریک خود را دوست بدارد و بسیار صادقانه رفتار کند.
با استقلال تمام، بین خانواده شما و خانواده خود تفاوتی قائل نشود.
آیا تجربه شریک احساسی یا شریک کاری اشتباه را داشته اید؟
نکات لازم برای انتخاب عاقلانه ی شریک احساسی و شریک تجاری را تا به اینجای مقاله بیان کرده ایم تا با دیدگاه واضح تری، درگیر انتخابی صحیح برای شریک خود باشید. کم نیستند بسیاری از افرادی که با گزینش شریک احساسی اشتباه، سالیان سال به روح و جسم خود آسیب رسانده و در دریای بی اعتماد از عشق خود غرق شده اند. بسیاری دیگر هم با گزینش شریک کاری اشتباه زیان های مالی و ریزش آبروی کاری، از اهداف خود دور شده و یا کاملا از دست داده اند. عاقلانه ببینید، عاقلانه تحقیق کنید و در آخر عاقلانه تصمیم بگیرید.
صحبت پایانی:
راز رابطه ای بهتر، تلاش برای تغییر طرف مقابل شما نیست. بلکه انتخاب شریک مناسب چه در حوزه ی کار و چه در حوزه ی عاطفی می باشد. آن هم بسیار متمرکز بر روی رفتار و گفتار هر فرد داشته به گونه ای که اگر رفتار و گفتار مناسب باشد نتیجه ی عاطفی و تجاری بسیار مثبتی به همراه خواهد بود، اگر هم نباشد نتیجه ی کاملا عکس به همراه خواهد داشت. ویژگی های شریک عاطفی خوب و راه کار هایی برای توسعه کسب و کار در مقالات پیشین تعریف شده اند، بهتر است برای دانش بیشتر مطالعه کنید.
منبع : آرگا