در این مقاله می خواهیم مراحل کاشتن لوبیا سبز و نحوه نگهداری و پرورش آن تا به هنگام برداشت را توضیح و ارائه دهیم. از این رو توصیه می کنیم تا پایان این مقاله ما را همراهی نموده و با اطلاعات ارائه شده برای کاشتن و پرورش لوبیا سبز آشنا شوید.
نحوه کاشت لوبیا سبز
لوبیا سبز از سبزیجات خوش طعم و خوشمزه است که در بسیاری از غذاهای ایرانی به کار می رود و چون سرشار از مواد پروتئینی می باشد، گاهی به جای گوشت هم مصرف می شود. همچنین لوبیا سبز منبع خوبی برای ویتامین ها می باشد و خاصیت ضد افسردگی دارد. لوبیا سبز را می توان در دسته ی سبزیجات رده بندی کرد. به دلیل فراوانی خواص لوبیا سبز، افراد زیادی تمایل دارند این سبزی خوشمزه را در گلدان یا باغچه منزل خود بکارند و از لوبیا سبز تازه استفاده نمایند.
شرایط محیطی و آب و هوایی برای کاشت و پرورش لوبیا
- نور: لوبیا سبز برای رشد به نور کامل و زیاد خورشید و نیز گرمای زیادی نیاز دارد.
- دما: بهترین دما برای رشد بین ۲۰ الی ۲۵ سانتی گراد می باشد. لوبیا باید در معرض نور خورشید قرار نگیرد.
- خاک: مناسبترین خاک برای رشد بهتر لوبیا سبز خاک زهکشی شده، غنی و کمی اسدی و دارای PH حدودا ۶ است.
- کود: لوبیا سبز برای رشد به کود نیاز ندارد، چون خود نیتروژن تولید می کند. به جای آن به خاک محل رشد گیاه خاک ارگانیک بپاشید.
در صورت تمایل به کاشتن لوبیا سبز در گلدان، دانه های لوبیا را درون حفره های ایجاد شده در خاک گلدان قرار دهید و سپس گلدان را آبیاری نموده و بر روی لبه پنجره ایی که آفتاب گیر است قرار دهید. بعد از جوانه زدن می توانید لوبیا ها را به گلدان بزرگتر منتقل کنید. بعد از گذشت ۵۰ تا ۶۰ روز لوبیاها قابل برداشت می باشند.
در بخش پرورش گل و گیاه مجله آرگا می توانید از دیگر آموزش ها در جهت کاشت سبزیجات، گیاهان مختلف و گل های زیبا نهایت استفاده را برده و با بهترین و کامل ترین آموزش ها در این زمینه آشنا شوید.
منبع : آرگا