دسته ها
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

بررسی گلکسی  a34 و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری آن

  • شیوا فهیمی
  • ۲۰ شهریور ۱۴۰۲
  • ۰

گلکسی  a34 از دوربین های نسبتا خوب و نمایشگر باکیفیت بهره می برد. این گوشی با عملکرد خوب خود دارای قیمت قابل قبولی هم می باشد. در این مطلب به بررسی گلکسی  a34 پرداخته تا با قابلیت های آن بیشتر آشنا شوید.

گوشی گلکسی  a34 یکی از محصولات تقریبا اقتصادی سامسونگ با طراحی جدید و برخی تغییرات فنی جزئی نسبت به قبل می باشد که برای فعالیت های روزانه مناسب بوده و عملکرد خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. در ادامه مطلب به بررسی گلکسی  a34 خواهیم پرداخت.

آشنایی و بررسی گلکسی  a34

گلکسی  a34 با طراحی جدید و برخی تغییرات فنی جزئی نسبت به قبل بعد از گلکسی a54 نقش دومین بازیگر مهم گلگسی a را ایفا می کند. این گوشی هوشمند دوربین های نسبتا خوبی داشته و از نمایشگر باکیفیت و عملکرد خوب برخوردار است. همچنین در بین گوشی های جدید این شرکت قیمت مناسبی هم دارد.

این محصول روی کاغذ مشخصات قابل قبولی داشته و ارزش پولی که بابت آن هزینه می شود را نیز دارد. تصمیم داریم در این مطلب به بررسی مشخصات و قابلیت های گلکسی  a34 پرداخته تا مشخص شود در این رنج قیمتی می تواند کاربرانش را راضی کند یا خیر؟

طراحی و کیفیت ساخت

بررسی ها نشان می دهد آنچه در اولین مواجه با گلکسی  a34 جلب توجه می کند، طراحی پرچمدارگونه این گوشی می باشد. گلکسی  a34 بازطراحی کامل بدنه به سبک سری گلکسی s23 را تجربه کرده به طوری که در نگاه اول به ویژه از فاصله دور، احتمالا آن را با گلکسی s23 پلاس یا معمولی اشتباه می گیرید.

تغییرات ظاهری این اسمارتفون شامل گرد تر شدن گوشه ها، مسطح شدن پنل پشتی و جلویی و حذف برآمدگی جزیره ای دوربین می باشد که در نهایت سبب شده گلکسی  a34 ظاهری مدرن تر پیدا کند. برای این گوشی نمایشگر بزرگی در نظر گرفته شده که روی آن ناچ قطره ای تعبیه شده است.

در پنل پشتی نیز سه دوربین مشاهده می شود که به شکل دایره ای زیر هم جای گرفته اند. گلکسی  a34 در ابعاد ۸.۲*۷۸.۱*۱۶۱.۳ میلی متر ساخته شده و وزن آن ۱۹۹ گرم است. جنس پنل پشتی و فریم همچنان از پلاستیک بوده ولی پیروی از زبان طراحی نزدیک به پرچمداران سبب می شود در دست گرفتن گلکسی  a34 حس دستگاهی باکیفیت را القا نماید.

قابل ذکر است پنل پشتی ناهمواری زبر شبیه نسل قبل را نداشته ولی پوشش آن شبیه گوشی هایی می باشد که دارای شیشه مات هستند. در حقیقت با پوششی همانند شیشه از جنس پلاستیک روبرو بوده که سامسونگ به آن گلاستیک اطلاق می کند. خوشبختانه این جنس به اندازه گوشی های شفاف جاذب اثر انگشت نیست.

گفتنی است گلکسی  a34 در رنگ های متنوع از جمله نقره ای، گرافیتی، بنفش و لیمویی ارائه می شود و رنگ نقره ای جلوه گرادیانی جالبی را زیر تابش نور از خود انعکاس می دهد. فریم و قاب پشتی گوشی پلاستیکی بوده و نمایشگر آن با یک لایه گوریلاگلس محافظت می گردد.

از ویژگی های جذاب گلکسی  a34 می توان به پشتیبانی از گواهی IP67 اشاره که سبب شده تا یک متر حدود نیم ساعت ضد آب باشد. بر روی لبه سمت راست گوشی کلیدهای پاور و تنظیم صدا تعبیه شده اند. روی لبه سمت چپ نیز المانی به کار نرفته است.

روی لبه بالایی میکروفن و جایگاه قرار گرفتن سیمکارت و کارت حافظه تعبیه شده و روی لبه پایین نیز شاهد اسپیکر، میکروفن و پورت یو اس بی سی هستیم. هنگامی که گوشی را در دست می گیرید حس تقریبا خوبی القا می شود. گلکسی  a34 خیلی بزرگ نیست و ضخامت زیادی هم ندارد.

از این رو کار کردن با این گوشی راحت بوده و اندازه آن به شکلی است که می توان به راحتی با یک دست نیز از آن استفاده کرد.

نمایشگر بزرگ و درخشان

در این بخش به بررسی نمایشگر گلکسی  a34 می پردازیم. بر روی این اسمارتفون خوش قیمت نمایشگر ۶.۶ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل به کار گرفته شده که با یک لایه گوریلاگلس هم محافظت می شود. این نمایشگر سوپرآمولد از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی نموده و تا هزار نیت روشنایی نیز تولید می کند.

این امکان نیز وجود دارد که نرخ تازه سازی نمایشگر را روی ۶۹ هرتز قرار داده تا در مصرف باتری صرفه جویی شود. با این وجود نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز موجب شده بازی های جدید را روان تر و با نرخ فریم بالاتر تجربه نمایید. در حالی که صفحه نمایش رنگ ها را با دقت خوبی نمایش می دهد، این امکان فراهم شده که تنظیمات نمایش رنگ ها را بتوانید تغییر دهید.

سامسونگ دو حالت زنده و طبیعی را برای نمایشگر در نظر گرفته و حتی این امکان نیز وجود دارد که رنگ ها را سردتر یا گرم تر نمایید. حتی در حالت پیشرفته نیز می توان درجه رنگ های قرمز، سبز و آبی را تغییر داد و آن ها را کم و زیاد نمود. البته تنظیمات پیش فرض نمایشگر به حدی خوب است که نیازی به تغییر آن ها نخواهد بود.

از دیگر تنظیمات در نظر گرفته شده برای نمایشگر گلکسی  a34 بالا بردن میزان حساسیت نمایشگر نسبت به لمس است. در ضمن رزولوشن قابل قبول این نمایشگر سبب می شود که بتوانید به راحتی محتواهای مختلف را تماشا کنید. همچنین صفحه نمایش برای وبگردی، بازی و تماشای ویدیو مناسب است. بزرگ بودن اندازه نمایشگر موجب شده به راحتی بتوانید با گوشی کار کنید.

از دیگر قابلیت های جذاب این اسمارتفون خوش قیمت حسگر تشخیص اثر انگشت است که زیر نمایشگر تعبیه شده و دارای سرعت بالا و عملکرد دقیقی می باشد.

اسپیکر استریو

نکته جالبی که در بررسی گلکسی  a34 باید به آن اشاره نماییم. اسپیکرهای استریو این گوشی می باشد که اسپیکر دوم همان اسپیکر قرار گرفته بالای نمایشگر بوده و هنگام صحبت کردن از آن استفاده می شود. اسپیکر اصلی روی لبه پایین تعبیه شده و حجم صدای زیادی نیز تولید می کند.

این امر سبب شده تعادل صدای دقیقی از این گوشی دیده نشود. به هر روی اسپیکر اول که روی لبه پایینی گوشی جای دارد هم بزرگتر بوده و هم کیفیت بهتری را نسبت به اسپیکر دوم ارائه می دهد که کوچکتر بوده  و فضای کمتری هم دارد. با این وجود اسپیکرهای گلکسی  a34 حجم صدای خوبی را ارائه می دهند و صدایی شفاف با جزئیات پخش می شود.

در مجموع اسپیکرها عملکرد خوبی ارائه می دهند. حجم صدای خروجی از اسپیکرهای بالا تقریبا با اسپیکرهای پایین برابر بوده و بیس آن ها تقریبا کوبنده است. کیفیت این اسپیکرها از نظر بلندی و تفکیک صدا رضایت بخش بوده و با فعال کردن قابلیت دالبی اتموس می توان صدای فراگیرتری را شنید. ولی ممکن است پخش آهنگ های شلوغ با آخرین درجه بلندی، عملکرد اسپیکر را از لحاظ تفکیک فرکانس ها تحت تاثیر قرار دهد.

نرم افزار و سخت افزار

بررسی ها نشان داد گلکسی  a34 با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One  UI 5.1 روانه بازار شده است. رابط کاربری نرم و روانی که امکانات بسیاری را در اختیار کاربران قرار می دهد. دقیقا بیشتر امکاناتی که گوشی های پرچمدار سامسونگ از لحاظ نرم افزاری ارائه می دهند در گلکسی  a34 نیز ارائه می شود.

این گوشی از نمایشگر همیشه روشن بهره می برد و می توان این ویژگی را به خوبی شخصی سازی نمود. می توان روی نمایشگر همیشه روشن ساعت قرار داد یا موزیک پلیر گذاشت. حتی می توان اعلان ها را در این قسمت مشاهده کرد. از دیگر ویژگی های نرم افزاری گلکسی  a34 این است که می توان قفل گوشی را با سنسور تشخیص چهره نیز باز کرد.

همچون دیگر گوشی هایی که از این رابط کاربری بهره می برند، در گلکسی  a34 نیز می توان با توجه به رنگی که برای تصویر پس زمینه انتخاب شده رنگ آیکون ها را تغییر داد. در این نسخه از رابط کاربری بهبودهای جزئی از جمله بهینه سازی انیمیشن ها برای تجربه کم نقص تر حین کار با گوشی را شاهد هستیم.

همچنین مواردی مانند اضافه شدن ویجت باتری، باز طراحی اپلیکیشن آب و هوا و قابلیت های جدید گالری نیز دیده می شود. عملکرد ویژگی فوتو Remaster که توسط هوش مصنوعی، تاری تصویر،وجود نویز، انعکاس و هر مزاحمت بصری دیگر را در عکس ها حذف می کند، بهبود پیدا کرده است و می توان کیفیت گیف ها را هم بهتر نماید.

اپلیکیشن گالری هوشمند تر شده و در راستای بهبود بخش جستجوی تصاویر می توان با تعریف چند فیلتر به راحتی عکس مدنظر را در گالری پیدا کرد. به نظر می رسد ویژگی جداسازی سوژه از بک گراند تنها مختص پرچمداران باشد. در ضمن برای گلکسی  a34 پشتیبانی نرم افزاری ۵ ساله که شامل ۴ سال بروزرسانی اساسی اندروید و ۵ سال بروزرسانی های امنیتی است نیز در نظر گرفته شده است.

در ادامه به بررسی سخت افزاری گوشی گلکسی  a34 می پردازیم. این اسمارتفون به تراشه ۶ نانومتری مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۸۰ مجهز است. تراشه ای با پردازنده ۸ هسته ای که پردازنده گرافیکی مالی جی ۶۸ نیز آن را همراهی می کند. گلکسی  a34 در استفاده معمولی حقیقتا عملکرد خوبی دارد.

با این گوشی می توانید به اجرای بازی با کیفیت پایین و نرخ فریم تقریبا خوب پرداخت. البته هنگام اجرای بازی گوشی کمی گرم می شود. به هر روی با گوشی گلکسی  a34 می توان بازی های جدید را تجربه کرد ولی انتظار اجرا با کیفیت بالا را نداشته باشید.

این گوشی با حافظه های رم ۶ و ۸ و حافظه های داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت ارائه می شود و خوشبختانه امکان ارتقای حافظه ذخیره سازی توسط کارت میکرو اس دی با ظرفیت یک ترابایت توسط درگاه هیبریدی سیمکارت دوم و حافظه فراهم شده است. همچنین بررسی ها نشان داد در زمینه ارتباطات بی سیم گلکسی  a34 از وای فای ۶ و بلوتوث ۵.۳ پشتیبانی می کند.

دوربین سه گانه

در بررسی دوربین گلکسی  a34 می توان گفت از ترکیب دوربین های جذابی بهره می برد. دوربین اصلی دارای حسگر ۴۸ مگاپیکسل مجهز به OIS می باشد. در کنار آن دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسل و یک دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسل قرار دارند. دوربین سلفی گوشی نیز از سنسور ۱۳ مگاپیکسل بهره می برند.

دوربین اصلی گوشی توسط تکنیک Quad Bayer می تواند تصاویری با وضوح ۱۲ مگاپیکسل ثبت کند. البته امکان ثبت عکس ها با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل نیز وجود دارد. دوربین اولتراواید نیز با زاویه ۱۲۳ درجه عکاسی می کند. البته این دوربین فاقد فوکوس خودکار می باشد.

دوربین ماکرو گلکسی  a34 از فوکوس بهره می برد و می تواند از فاصله ۴ سانتی متری عکس به ثبت برساند. برنامه دوربین نصب شده روی این گوشی نسبت به سایر گوشی های سامسونگ کار متمایزی را ارائه نمی دهد. در این برنامه به حالت های مختلف عکاسی و فیلمبرداری دسترسی دارید.

ویژگی اصلی این برنامه حالت عکاسی پرو می باشد. در این بخش می توان ISO، سرعت شاتر، فوکوس، میزان وایت بالانس را به شکل دستی تغییر داد. از آنجا که با گوشی میان رده ای سر و کار داریم دوربین اصلی گلکسی  a34 تصاویر را باکیفیت مناسبی به ثبت می رسانند. البته ممکن است در برخی صحنه ها حس کنید تصاویر ثبت شده رنگ های خیلی قوی تری دارند.

هر چند گلکسی  a34 فاقد دوربین تشخیص عمق است ولی می توان عکس های پرتره را نیز به ثبت رساند. سوژه اصلی از محیط پس زمینه به خوبی جدا می شود و می توان تصاویر پرتره جذابی را به ثبت رساند. البته برخی مواقع عکاسی پرتره از سوژه هایی که انسان نیستند خوب انجام نمی شود.

گفتنی است دوربین اصلی گوشی از ویژگی عکاسی در شب بهره می برد و می توانید کیفیت تصاویر را در نور کم و شب افزایش داده تا میزان جزئیات بیشتری را مشاهده و نویز تصاویر کاهش یابد. البته دوربین اولتراواید فاقد این قابلیت بوده و عکس های ثبت شده با آن در شب و نور کم کیفیت قابل قبولی ندارند. دوربین سلفی گلکسی  a34 می تواند نظر کاربر را به خود جلب کند. با دوربین سلفی می توان تصاویر پرتره را به ثبت رساند.

باتری خوب

در ادامه بررسی گلکسی  a34 نوبت به باتری آن می رسد. برای این گوشی باتری ۵ هزار میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته شده که عملکرد خوبی از خود نشان داده است. با کاهش نرخ نوسازی و میزان روشنایی نمایشگر یا قرار داشتن در حالت خودکار و حالت دارک مود در طی روز با کاهش شارژ باتری روبرو نمی شوید.

در تست های صورت گرفته باتری این گوشی برای ۱۹ ساعت وبگردی و ۲۱ ساعت تماشای فیلم مناسب بود. ناگفته نماند گلکسی  a34 بدون شارژر عرضه می شود ولی از شارژرهای ۲۵ وات سامسونگ پشتیبانی دارد. در مدت زمان ۱۵ دقیقه با این شارژر حدود ۲۷ درصد باتری شارژ می شود. در نیم ساعت ظرفیت باتری به ۴۷ درصد و شارژ کامل یک ساعت و نیم زمان می برد.

سخن پایانی

با توجه به بررسی ها می توان گفت گوشی گلکسی  a34 نه تنها از لحاظ قیمت محصول قابل قبولی خواهد بود بلکه عملکرد خوبی نیز ارائه می دهد. این گوشی برای فعالیت های روزانه مناسب بوده و از پس اجرای برنامه ها به خوبی بر می آید. قدرت سخت افزاری گلکسی  a34 نیز برای فعالیت روزانه مناسب بوده البته در استفاده های سنگین و بازی های سنگین عملکرد خوبی ارائه نمی دهد. از سویی دوربین های گوشی در این رنج قیمتی کیفیت قابل قبولی دارند.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *