برنامه اکسل چندین دهه است که به عنوان یک ابزار مهم برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. اگر در جستجوی راهی برای انتقال فایل به اکسل هستید با ادامه این مطلب همراه ما باشید.
ساده ترین روش انتقال فایل به اکسل
برنامه اکسل به معرفی نیاز نداشته چرا که چندین دهه از حضور آن می گذرد و به عنوان ابزار مهمی در کسب و کارهای کوچک و بزرگ ایفای نقش می کند. همانطور که اطلاع دارید نرم افزار اکسل از مجموعه نرم افزارهای آفیس است که جزو برنامه های صفحه گسترده به شمار می رود.
از این رو دانستن اطلاعات پایه اکسل اهمیت زیادی دارد. این نرم افزار امکانات مختلفی از جمله سازماندهی اطلاعات و داده ها، رسم نمودارهای مختلف و متنوع، ویژگی استفاده از توابع و … را در اختیار کاربرانش می گذارد. موضوعی که در این مطلب مدنظر ما است روش انتقال داده از وبسایت به اکسل می باشد.
امروزه استخراج داده از صفحه وب امر خیلی مهمی تلقی می شود. ممکن است برای شما نیز پیش آمده که بخواهید داده های موجود در سایت خود را روی شیت های اکسل ذخیره نمایید و علاوه بر آن آپدیت های مورد نیاز را روی فایل اکسل به دست آورید. در حال حاضر برای انتقال داده های مختلف سایت و دریافت آپدیت های آن روش های زیادی از جمله فرمول نویسی در اکسل وجود دارد.
در حقیقت این موضوع آنقدر اهمیت دارد که سایت و اپلیکیشن های بسیاری در این زمینه توسعه یافته و فعالیت می نمایند. جالب است بدانید مایکروسافت از سال ۲۰۰۳ این امکان را برای کاربران فراهم نموده که بتوانند داده های سایت خود را روی فایل اکسل فراخوانی نمایند.
اکثر افراد همواره این نگرانی را دارند که داده های سایت خود را از دست بدهند. البته پیشتر اشاره شد که برای حل این مشکل روش های زیادی وجود دارد که می توان به وب سایت، اپلیکیشن و افزونه های بسیاری اشاره نمود ولی اگر بخواهید ساده ترین روش ممکن را فرا بگیرید قطعا بهترین و مطمئن ترین گزینه پیش روی شما اکسل خواهد بود.
چطور داده ها را از سایت به اکسل منتقل کنیم؟
روش انتقال داده های فایل به اکسل کار ساده ای است و در چند مرحله کوتاه قابل انجام می باشد. ولی پیش از هر چیز باید بدانید که انتقال داده از وبسایت به اکسل ۲۰۲۰ با سایر نسخه های این برنامه تفاوت زیادی ندارد و همه از اصول ابتدایی و پایه پیروی می نمایند. در ادامه مراحل زیر را طی کنید.
۱. ابتدا برای انتقال داده از وب سایت به اکسل سایت مورد نظر را انتخاب نمایید. فرقی نمی کند که چه سایتی و با چه زبان برنامه نویسی باشد.
۲. در ادامه نیاز است که به برنامه اکسل وارد شده و یک صفحه کار جدید ایجاد نمایید. به جهت فراخوانی اطلاعات از سایت به اکسل در تب data به بخش get & transform data وارد شوید و بعد گزینه from web را انتخاب نمایید.
۳. بعد صفحه from web از شما می خواهد که URL یا آدرس سایت خود را وارد نمایید. پس از طی این مرحله با دو گزینه Basic و Advance روبرو می شوید. اگر روی گزینه Advance کلیک نمایید تنظیمات چگونگی و فراخوانی اطلاعات برای شما نمایش داده می شود. در حقیقت می توانید به صورت شخصی انتخاب کنید که اطلاعات به چه شکل جمع آوری شوند.
۴. با توجه به این که در این مطلب قصد داریم ساده ترین روش انتقال داده به اکسل را بیان کنیم روی گزینه Basic کلیک کنید.
۵. بعد روی گزینه ok کلیک نموده که در ادامه همه صفحات و جداولی که اکسل قادر به فراخوانی آن ها می باشد را خواهید دید. د راین بخش باید مشخص کنید که کدام بخش از صفحات سایت از سوی اکسل فراخوانی گردند. دقت کنید برای این که بتوانید چندین جدول در اکسل از سایت خود فراخوانی نمایید باید گزینه Get & transform data را فعال کنید.
۶. پس از طی مراحل بالا لازم است جدول ها را روی صفحه اکسل وارد نمایید. برای انتقال داده به اکسل روی گزینه Load کلیک نمایید. اکنون می توانید جدول هایی که در مرحله قبل انتخاب کرده اید را مشاهده نمایید.
۷. این جداول در بخش Queries & Connections قابل مشاهده می باشند که با رفتن روی هر یک می توانید محتویات، آخرین بروزسانی و … را به آسانی مشاهده نمایید.
در این بخش با کلیک روی گزینه more و انتخاب گزینه Load to این امکان فراهم می شود که بتوانید اطلاعات مدنظر را به اکسل وارد نمایید.
نکته: هنگامی که روی گزینه Load کلیک می کنید پنجره ای نمایش داده می شود که از شما سوال می کند فایل داده ها با چه قالبی به اکسل انتقال داده شود؟ برای راحتی و سادگی کار بهتر است روی گزینه table کلیک کنید.
دقت کنید این کار را برای همه جداول یا همان داده های انتخابی باید انجام بدهید. با این کار به برنامه اکسل وارد شده و می توانید آن ها را در شیت اکسل قرار دهید. برای سازماندهی هر چه بیشتر، می توانید هر جدول را در یک ورک شیت وارد نمایید. که این کار را از قسمت new worksheet در بخش پایین و سمت چپ صفحه می توانید انجام دهید. روی علامت + کلیک تا شیت جدید ایجاد شود.
همچنین می توانید برای آشنایی با ساخت فاکتور در اکسل و تابع های کاربردی اکسل روی لینک ها کلیک کنید.
منبع : آرگا