دسته ها
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳

بررسی سرفیس بوک ۲ مجهز به پردازنده چهار هسته ای core i7 با معماری ۶۴ بیتی

  • شیوا فهیمی
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
  • ۰

سرفیس بوک ۲ محصولی زیبا، حرفه ای و پرقدرت است که با استفاده از پورت usb نوع c، نمایشگر بزرگتر ۱۵ اینچی و برخی قابلیت های جذاب دیگر گیمینگ کامپیوتری را به کاربران هدیه می دهد. با بررسی سرفیس بوک ۲ همراه ما باشید.

لپتاپ سرفیس بوک ۲ شرکت آمریکایی مایکروسافت دستگاهی مدرن با مشخصات فنی رده بالا می باشد. این مطلب به بررسی سرفیس بوک ۲ نسخه ۱۵ اینچی این محصول جدید مایکروسافت می پردازیم.

بررسی لپتاپ سرفیس بوک ۲

شرکت امریکایی مایکروسافت جزو برترین شرکت های نرم افزاری دنیا می باشد که چند سالی است با معرفی محصولات جذاب و قدرتمند سری سرفیس به طور جدی به دنیای سخت افزاری ورود پیدا کرده است. البته این شرکت سابقا تلاش هایی در این عرصه داشته و با خرید قسمت گوشی های موبایل نوکیا، چند سال در زمینه سخت افزارها فعال بود که هیچ وقت موفق نشد به کامیابی فعلی دست پیدا کند.

بعد از تولید سرفیس بوک ۱ کمپانی مایکروسافت با ساخت نسل دوم لپ تاپ های سرفیس بوک خود به بازار وارد شد. این محصول جدید که با تغییرات کمی همراه شده بود در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد. این تغییرات نشان می داد که مشخصات سرفیس بوک ۲ بهبود مناسبی یافته است. نخستین تکامل این سری نسبت به سری قبل وجود دو سایز متفاوت ۱۳.۵ و ۱۵ اینچی بود.

ارتقای پردازنده مرکزی و همچنین ارتقای کارت گرافیک با توجه به نیاز کاربران خیلی مورد توجه قرار گرفت. از سویی تبلت شو شدن لپ تاپ هم ارتقای باتری آن را با اهمیت تر نمود. با پیشرفت فناوری ساخت و ذخیره سازی انرژی مایکروسافت با تقویت آن، نقطه قوتی دیگر در لپ تاپ ایجاد نمود.

در صورتی که قصد خرید لپ تاپی مدرن و قدرتمند دارید نسخه ۱۵ اینچی سرفیس بوک ۲ انتخاب خوبی خواهد بود. مایکروسافت به همراه یک نمایشگر جداشدنی و جذاب، سخت افزار پریمیوم حتی دو سال بعد از عرضه نسخه اولیه سرفیس بوک همچنان به عنوان لیدری در میان لپ تاپ های مجهز به ویندوز ۱۰ شناخته می شود.

بکارگیری جدیدترین پردازنده های اینتل به آسانی می تواند برنامه ها را اجرا نموده و گرافیک قوی انویدیا تجربه روان و بی وقفه ای از بازی ها را ارائه می دهد. ضمنا فناوری پیکسل سنس تصاویری درخشان با رنگ های زنده و غنی را از هر زاویه ای به نمایش می گذارد.

شایان ذکر است لپ تاپ سرفیس بوک ۲ تلاش مایکروسافت برای مقابله با مک بوک پرو اپل بوده است که از پردازنده نسل هشتم اینتل بهره می برد. می توان گفت با یک غول پرقدرت روبرو هستیم. اگرچه احتمالا قیمت این لپ تاپ نسبت به سایر همرده ای ها بالاتر باشد اما یقینا با خرید سرفیس بوک ۲ اطمینان می یابید که محصولی زیبا، حرفه ای و قدرتمند در اختیار دارید که سال ها شما را همراهی می کند. در ادامه به بررسی کاملتر لپ تاپ سرفیس بوک ۲ می پردازیم.

طراحی و کیفیت ساخت

تجربه نخست ردموندی ها در زمینه لپ تاپ ها حرکتی موفق بوده که با استقبال مخاطبین و کارشناسان هم مواجه شد. ولی از آنجا که این کمپانی در حوزه دستگاه های قابل حمل رقیبان سر سختی دارد از این رو باید تلاش نموده تا بتواند با نوآوری هایش، سهمی از بازار را به دست آورد.

با توجه به بررسی ها می توان گفت اگرچه سرفیس بوک ۲ بدنه ای یکپارچه و یکدست دارد اما طراحی زیبا و مدرن آن موجب شده محصولی زیبا در اختیار شما قرار گیرد. هر چند این بار مایکروسافت از پارچه آلکانترا استفاده نکرده و همه بدنه محصول فلزی می باشد. نکته قابل توجه در طراحی این لپ تاپ، لولاهای خم شو و منحصر به فرد آن است که برای اتصال بخش نمایشگر به بدنه می باشد.

در ضمن می توان کیبورد را جدا نموده و از سرفیس بوک ۲ به عنوان یک تبلت هم بهره بگیرید. البته امکان استفاده به صورت فرم نمایش هم وجود دارد. نکته جالب توجه در استفاده از این محصول، حضور یک قلم حرفه ای است که بهره گیری از آن را آسان می نماید. به طور کلی طراحی سرفیس بوک ۲ خلاقانه و جذاب بوده و روی درب دستگاه که طراحی برس خورده ای دارد، لوگوی براق پنجره ای شکلی حک شده که همان نشان ویندوز می باشد.

طراحان این لپ تاپ سعی کرده اند طراحی ساده و مینیمالی را به کار گیرند و سرفیس بوک ۲ با رنگ نقره ای عرضه می شود. وقتی لپتاپ را باز می کنید زیبایی های آن بیشتر نمایان می شود. یک طراحی مدرن و حرفه ای و در عین حال یکپارچه خودنمایی نموده که همه آن چیزی است که از یک لپتاپ اصیل انتظار می رود.

در بخش کیبورد، طراحی ساده ادامه داشته و کیفیت خوبی مشاهده می شود، این محصول فاقد کیبورد عددی می باشد که با توجه به سایز و کاربری دستگاه کاملا منطقی می باشد. ابعاد لپ تاپ ۱۵*۲۵۱*۳۴۳ میلی متر بوده که برای دستگاهی ۱۵.۴ اینچی با تراشه قدرتمند معقول به نظر می رسد.

به طور کلی و با توجه به بررسی ها می توان گفت تغییرات زیادی در بخش طراحی سرفیس بوک ۲ صورت نگرفته و در حقیقت ممکن است در اولین نگاه آن را با نسل قبلی اشتباه بگیرید. فلز براق، لولای متمایزی را در این محصول ایجاد کرده و به نظر می رسد این لولا نسبت به نسل اول بهبود یافته و نرم تر شده است.

سرفیس بوک ۲ با وزن ۱.۹ کیلوگرم فقط ۹۰ گرم از مک بوک پرو اپل و ۳۶۰ گرم از نسخه ۱۳ اینچی سرفیس بوک ۲ سنگین تر می باشد. قابل ذکر است این وزن هنگامی که نمایشگر را برای استفاده به عنوان تبلت جدا می نمایید، کاهش می یابد. بدنه

پورت ها

بررسی ها نشان داد لپتاپ سرفیس بوک ۲ با توجه به نوع کاربری اش پورت های زیادی نداشته اما کار راه انداز است. در سمت چپ دو پورت یو اس بی ۳.۰ و پورت کارتخوان میکرو اس دی تعبیه شده است و در سمت راست شاهد حضور پورت های تایپ سی، پورت اختصاصی سرفیس کانکت می باشیم که برای شارژ و اتصال دانگل های مایکروسافت لحاظ شده است.

از دیگر تغییرات اساسی اضافه شدن پورت جدید می باشد. یک پورت یو اس بی از نوع سی به سمت راست کیبورد افزوده شده که جایگزین مینی دیسپلی پورت است. این پورت در کنار درگاه مغناطیسی سرفیس تعبیه شده و در لبه سمت راست بالای صفحه شاهد حضور یک جک هدفون ۳.۵ میلی متری نیز هستیم.

شایان ذکر است در این دستگاه از پشتیبانی تاندربولت ۳ خبری نیست و این یعنی همانند بیشتر لپ تاپ های ویندوزی و مک بوک پرو امکان استفاده از یک پورت به عنوان درگاه مرجع جهت انجام چند کار نیست. با این وجود همچنان از پورت سرفیس کانکت و یو اس بی نوع ای برای شارژ لوازم جانبی می توان بهره برد و آن را به نمایشگر خارجی با وضوح ۴k و نرخ ۶۰ هرتز متصل نمود.

کیبود و تاچ پد

لپ تاپ مایکروسافت سرفیس بوک ۲ از کیبورد باکیفیت و زیبایی برخوردار است. در بررسی ها مشخص شد این محصول تجربه کاربری خوبی را ارائه می دهد و در استفاده طولانی مدت احساس خستگی نمی کنید. شایان ذکر است ردموندی ها یک کیبورد حرفه ای با نور پس زمینه به کار گرفته اند که کلیدهای آن فاصله و کیفیت خوبی دارند و با کمترین فشاری به اجرای دستورات می پردازند.

البته مایکروسافت می توانست با قرار دادن تاچ پد بزرگتر روی صفحه کلید، آن را جذاب تر نماید البته شما به جای آن می توانید نمایشگر لمسی لپ تاپ را به کار گیرید یا از قلم سرفیس و سرفیس دیل در صورت الزام بهره مند گردید. تاچ پد سرفیس بوک ۲ همسطح با بدنه لپ تاپ در نظر گرفته نشده اما عملکرد خیلی خوبی دارد و دارای طراحی یکپارچه و فضای کاربری بزرگی است.

این تاچ پد ژست های لمسی را پشتیبانی نموده و فرمان های کاربر را به سرعت انجام می دهد. در بررسی ها مشخص شد کیفیت ساخت تاچ پد سرفیس بوک ۲ بسیار خوب بوده و می توان از کلیدهای آن به جای ماوس بهره برد.

دوربین

همانند نسل قبلی سرفیس بوک ۲ دارای دو دوربین یکی در پشت و دیگری در جلو دستگاه  می باشد. کیفیت دوربین پشتی ۸ مگا پیکسل بوده و دوربین جلو دارای لنز ۵ مگاپیکسلی است که قابلیت عکاسی و فیلمبرداری فول اچ دی را دارند.

نمایشگر ۱۵.۴ اینچی

سرفیس بوک ۲ به یک نمایشگر با اندازه ۱۵.۴ اینچی مجهز شده که رزولوشن ۴k و تراکم پیکسلی ۲۶۷ پیکسل در هر اینچ را ارائه می دهد. این صفحه در نمایش جزئیات بسیار خوب بوده و از آنجا که قصد استفاده از این دستگاه انجام کارهای سنگین می باشد، به طور قابل توجهی می توان روی کیفیت نمایشگر آن حساب باز کرد.

جزئیات بسیار عالی نمایش داده شده و هیچ مشکلی دیده نمی شود. نمایشگر پیکسل سنس مایکروسافت احتمالا از هر حریفی که تصورش را بکنید، باکیفیت تر و جذاب تر می باشد. این شرکت نمایشگر سفارشی را در سرفیس بوک ۲ به کار گرفته که هم طراحی زیبایی دارد و هم کیفیت بالایی ارائه می دهد.

در بررسی ها مشخص شد نمایشگر لمسی سرفیس بوک ۲ رنگ ها را به خوبی نمایش داده، زاویه دید خوبی دارد و میزان روشنایی زیادی را ارائه می دهد. قطعا هنگام کار با نمایشگر مشکل خاصی نداشته و از اجرای بازی در آن لذت می برید. این نمایشگر از نسبت کنتراست تصویر ۱۶۰۰:۱ برخوردار بوده و رنگ ها را واضح و پویا نمایش می دهد.

رنگ های مشکی همانند آسمان تاریک و بی ستاره بوده و تفاوتی ندارد که شما از چه زاویه ای به نمایشگر نگاه کنید. صفحه نمایش در یک کلام؛ عالی می باشد.

سخت افزار و نرم افزار

سرفیس بوک ۲ به پردازنده چهار هسته ای core i7 با معماری ۶۴ بیتی مجهز است. بررسی ها حاکی از آن است که این پردازنده جزو تراشه های نسل هشتم اینتل موسوم به کافی لیک می باشد که دارای فرکانس کاری ۴.۳ گیگابایت در حالت توربو بوده و حافظه کش آن ۸ مگابایت ذکر شده است.

همچنین لپ تاپ دارای ۱۶ گیگابایت حافظه رم و یک ترابایت فضای ذخیره سازی می باشد. شایان ذکر است پردازنده گرافیکی قدرتمند انویدیا با ۲ گیگابایت حافظه اختصاصی آن را همراهی می کند. در تست های چند رسانه ای، سرفیس بوک ۲ عملکرد سریعتری داشته و رم دستگاه برای اکثر استفاده ها از جمله بازی خوب می باشد. ولی در برخی کارهای سنگین ممکن است حافظه رم مناسب نباشد.

بررسی ها نشان داد سرفیس بوک ۲ برعکس بیشتر سیستم های سبک می تواند از پس امور گرافیکی و بازی بر بیاید. البته این محصول در اجرای وظایف سنگین و پردازش های همزمان با هیچ تاخیری مواجه نشد و همه چیز روان صورت گرفت. گرمای دستگاه مطلوب بوده و سیستم خنک کننده به خوبی از عهده وظایفش برآمد.

در بخش نرم افزاری سرفیس بوک از ویندوز ۱۰ اورجینال برخوردار است که در نسخه ۶۴ بیتی ارائه شده و به راحتی می توان برنامه های مختلف را روی آن نصب کرد.

باتری و اسپیکر

با توجه به این که لپ تاپ سرفیس بوک ۲ محصولی سبک وزن برای کارهای روزمره و سنگین می باشد بررسی ها نشان داد برای آن یک باتری ۶۳.۵ واتی لیتیوم پلیمری در نظر گرفته شده است. ولی میزان شارژدهی باتری به طور کامل به میزان استفاده شما بستگی دارد. در تست های استاندارد، این لپ تاپ توانست بیشتر از ۱۲ ساعت دوام بیاورد.

اما وات شارژر دستگاه نسبتا کم بوده و باتری را دیرتر شارژ می کند که ممکن است بین دو تا سه ساعت به طول انجامد. در ضمن به گفته مایکروسافت با این لپ تاپ ۱۵ اینچی در صورتی که بخواهید به طور مکرر ویدیو لوپ شده را تماشا کنید تا ۱۷ ساعت با هر بار شارژ باتری شما را همراهی می کند.

در بررسی اسپیکر این لپ تاپ، احتمالا غیر قابل باور باشد اما طراحان این شرکت اسپیکرهای سرفیس بوک ۲ را در بخش جلوی دستگاه و به شکل نوار باریکی تعبیه کرده اند. در حالی که روی این لپ تاپ فضای کافی وجود داشته تا در قسمت دیگری اسپیکرها قرار گیرند ولی با این وجود اسپیکرها کیفیت خیلی خوبی داشته و استریو بودن بلندگوها خوب ارزیابی می شود.

ناگفته نماند حتی با افزایش صدا، هیچ نویزی شنیده نمی شود و به سادگی می توان با لپ تاپ خود به تماشای فیلم نشسته یا موزیک دلخواه خود را گوش دهید.

از همراهی شما تا پایان این مطلب کمال تشکر را داریم. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای آشنایی با محصولات دیگر مایکروسافت از سری سرفیس همچون سرفیس پرو ۷ و سرفیس پرو ۸ تبلت های مدرن این شرکت روی لینک ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *