دسته ها
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴

با انواع مضرات و عوارض اکستنشن مو آشنا شوید

  • ملیحه بال افکن
  • ۸ شهریور ۱۴۰۰
  • ۰

توجه داشته باشید که اکستنشن موها با وجود اینکه مزیت ها و خصوصیات مثبت زیادی دارد اما فاقد عیب نیست و به همین منظور در این مقاله سعی داریم شما را با معایب و عوارض اکستنشن موها آشنا نماییم با ما همراه شوید.

به طور کلی اکستنشن مو ها که امروزه بسیاری از زنان و دختران حوان به آن علاقه مند شده اند در واقع روشی است که آرایشگران آن را برای پرپشت تر و ضخیم شدن مو های سر استفاده می کنند. روش اکستنشن یا پرپشت شدن مو ها علاوه بر زیبایی که به موها می دهد دارای معایب و عوارض هایی هم خواهد بود.

آشنایی با عوارض اکستنشن مو

بهتر است دانید زمانی که یک متخصص به پرپشت کردن و بلند کردن موهای فر با کمک موهای طبیعی و مصنوعی می پردازد به این تکنیک اکستنشن مو هم گفته می شود. در واقع این تکنیک به نوعی اقدام زیبایی شناخته شده و زیبایی های فرد را افزایش می دهد. همچنین اکستنشن مو را میتوان یک روش ترمیمی غیرتهاجمی دانست که در آن با استفاده از موهای طبیعی یا مصنوعی به ایجاد تراکم و پرپشت نمودن موهای ناحیه سر و مژه اقدام می کنند.

در واقع موهای لازم در این روند معمولا با روش های مختلفی ماند چسب های حرارتی، پیچاندن و یا حتی کلیپس کردن در لابه لای موهای طبیعی قرار می گیرند. از آنجایی که معایب انجام اکستنشن مو به خاطر فشاری که بر موهای طبیعی وارد می شود بسیار زیاد است به همین خاطر پزشکان این روش را به جز در موارد ضروری توصیه نمی کنند.

معایب و عوارض اکستنشن مو ها

همانطور که می دانید امروزه انجام اکستنشن طرفداران زیادی پیدا کرده و اغلب افراد سعی دارند تا نواقص و عیب های موی خود را با استفاده از این روش منحصر به فرد رفع کنند. معمولا با استفاده از این روش افراد می توانند موهایی پرپشت و بلند داشته باشند و زیبایی خود را ارتقا ببخشند اما با این وجود توصیه می شود پیش از انجام آن آگاهی لازم را به دست بیاورید.

به خاطر محبوبیت زیادی که اکستنشن موها امروزه پیدا کرده بسیاری از زنان در هر سنی این روش را امتحان می کنند اما بایستی بدانید که فواید استفاده از این متد تنها در مواردی مانند نازکی موها، ریزش مو و حتی طاسی خواهد بود.

انواع اکستنشن موها:

توجه داشته باشید که اکستنشن مو دارای دو نوع مختلف طبیعی و مصنوعی است که در ادامه سعی داریم به بیان خصوصیات آن ها به صورت کامل بپردازیم:

انواع مختلف اکستنشن مو ها

  • استفاده از موهای طبیعی:

به صراحت می توان گفت که استفاده از موی طبیعی در متد اکستنشن توجه بیشتری را در مخاطب ایجاد می کند و همچنین قابلیت رنگ کردن مانند موی خودتان را دارد اما در مقابل قیمت خیلی بالاتری دارد و باید هزینه های گزافی بابت آن بپردازید. معمولا ماندگاری این نوع اکستنشن بسته به میزان رشد موی شخص از سه تا شش ماه خواهد بود.

با این وجود هر ۴۵ روز یک مرتبه بایستی توسط متخصص ترمیم صورت گیرد. توجه داشته باشید که برای تشخیص طبیعی بودن موها می توانید با آتش زدن چندین تار مو از بوی سوختن آن متوجه شوید. همچنین معمولا تار های بسیار ضخیم طبیعی نیستند و از این طریق می توانید متوجه طبیعی بودن یا نبودن موها شوید.

  • استفاده از موهای مصنوعی:

در این روش مصنوعی معمولا توصیه می شود موی اضافه شده را تا حداکثر ۳۰ سانتی متر بلند کنید زیرا مقدار بیشتر از این وزن موهای اضافی را بیشتر کرده و به پوست سر فشار می کند و در نهایت باعث ریزش موهای طبیعی و کم پشتی آن خواهد شد. بسیاری از متخصصن بهترین طول متوسط برای موهای مصنوعی را حدود ۲۲ سانتی متر در نظر گرفته اند.

بهتر است بدانید مدت زمان ماندگاری این نوع اکستنشن حدود ۳ الی ۴ ماه خواهد بود و فاصله گرفتن آن نیز از کف سر بسته به سرعت رشد مو ها و سن فرد خواهد بود. به عبارتی هر چقدر سن فرد بیشتر باشد دیرتر فاصله موی مصنوعی از کف سرد فاصله خواهد گرفت.

دستورالعمل انجام اکستنشن مو

معایب و عوارض اکستنشن:

با وجود اینکه اکستنشن مو ها دارای مزیت و زیبایی های فراونی است اما فاقد عیب نیست و به همین منظور در ادامه سعی داریم رایج ترین عوارض ناشی از انجام اکستنشن مو را شرح دهیم:

  • ریزش شدید موهای طبیعی:

در واقع انجام اکستنشن باعث ریزش شدید موها می شود و در نهایت ممکن است منجر به طاسی فرد شود. توجه داشته باشید یکی از علل اصلی ریزش موها بستن زیاد آن ها است که این نوع ریزش را عمدتا با عنان ترکشن آلوپسیا می شناسند. در این نوع ریزش موی بخش هایی از سر که بیشتر تحت فشار و کشیده شدن بوده اند می ریزند و به تدریج سر طاس می شد. این نوع ریزش معمولا در میان بانوانی که مادام موهایشان را دم اسبی می بندند و یا محکم می بافند رایج است.

دردسر های انجام اکستنشن مو

ممکن است سوال پیش بیاید که این موضوع چه ربطی به اکستنشن کردن موها دارد؟ باید بدانید که یکی از عوارض اصلی اکستنشن ریزش موی کششی است زیرا در این متد نیز موها به شدت کشیده می شوند و به همین خاطر پس از گذشت مدت زمان نه چندان زیادی شروع به ریزش می کنند. ممکن است در اکستنشن اول و دوم موها چندان دچار ریزش نشوند اما در دفعات بعدی کاهش چشمگیر موها را مشاهده خواهید کرد.

بهتر است بدانید که میزان آسیب دیدن موها مربوط به تعداد دفعات انجام اکستنشن و جنس موها خواهد بود بود زیرا اگر ریشه ها دچار آسیب شود ممکن است طاسی همیشگی شده و موها دیگر در نقاطی که زیاد تحت کشیده شدن بوده اند رشد نکنند. استفاده مداوم از نرم کننده ها نیز دیگر تاثیری در بهبودی آن ها نداشته باشند.

با وجود اینکه ریزش موها پس از انجام اکستنشن چاره ای ندارد اما دست کم می توانید با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید و مکمل های مختلفی مانند روی، بیوتین و آهن را مصرف نمایید تا شاید مقداری از ریزش موها کاسته شود.

آشنایی با اصول انجام اکستنشن

  • پرداخت هزینه های گزاف:

همانطور که می دانید هزینه اکستنشن در سالن های زیبایی علاوه بر اینکه جنس موهای استفاده شده متفاوت است به تعداد شاخه های کار گذاشته شده میان مو نیز بستگی خواهد داشت. به همین خاطر ممکن است هزینه های ان از صد هزار تا یک میلیون تومان متغیر باشد. در بسیاری از موارد موهای مصنوعی به موی اصلی سر چسبانده یا پیچیده می شوند.

اما با این وجود روش های دیگری هم وجود دارند که موهای مصنوعی با گیره های ویژه ای به موی اصلی متصل می شوند و قابل جدا کردن هم خواهند بود. دقت داشته باشید که اگر انجام اکستنشن موها برای بلندتر شدن و پرپشت تر شدن موها مناسب بود تمام متخصصان پوست و مو آن را به بیماران خود که از کم پشتی موهایشان ناراضی هستند پیشنهاد می کردند.

  • تشدید سردردهای میگرنی:

به طور کلی شدید تر شدن سردرد های میگرنی پس از انجام اکستنشن در افرادی که به میگرن مبتلا هستند نیز یکی دیگر از عوارض اکستنشن مو ها خواهد بود. البته که در این روش کشیده شدن موها به اندازه ای نخواهد بود که باعث سردرد شود اما اگر کسی سابقه ابتلا به میگرن دارد نباید در این زمینه خطر کند.

 

عوارض اکستنشن مو و خطرات آن

  • قرمزی سر و پوست:

حتی تصور سری قرمز با پوستی ورم کرده و تاول زده که موهای زیادی روی آن به هم چسبیده است برای انسان ترسناک خواهد بود. به صراحت می توان گفت اغلب افرادی که اکستنشن می کنند نسبت به جنس موهای چسبانده شده و یا چسب مورد استفاده بی اطلاع هستند. فردی که سابقه حساسیات داشته باشد و با این وجود اصرار بر انجام اکستنشن داشته باشد بهتر است پیش از انجام آن حتما با پزشک متخصص مشورت کند.

همچنین آزمایش را حساسیت را به خوبی انجام دهد تا متوجه شود که نسبت به چسب مصرفی حساس است یا خیر. به طور کلی عواض اکستنشن مو آنقدر زیاد است که حتی استفاده از کلاه گیس ها با وجود مشکلات فراوانی که دارند از آن بهتر خواهد بود.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *