دسته ها
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه روش هایی برای کاهش رشد ابرو ها وجود دارد؟

  • ملیحه بال افکن
  • ۸ مرداد ۱۳۹۹
  • ۰

بهتر است بدانید که کاهش رشد ابروها نیز مانند افزایش رشد آن پیچیده است و در این مطلب سعی داریم به بیان برخی از عوامل تاثیرگذار در روند کاهش رشد ابرو ها بپردازیم با ما همراه باشید.

به طور کلی چه ابروهای پر مو و اخمالویی داشته باشید چه ابروهای پهن و چه ابروهایی نازک که تنها با مداد خودشان را نشان می دهند مد روز به روز در حال تغییر می باشد و اگر به تکنیک های از بین بردن دائمی ابروها فکر می کنید باید این موضوع را در نظر بگیرید که برخی از خانم هایی که دارای خط ابروی ضعیفی می باشند مادام در پی یافتن سرم هایی برای پرپشت نمودن ابروهای خود هستند. به همین خاطر اگر شما در نیمه ی این طرف گود هستید راه های بیشتری برای برداشن ابروها وجود دارد تا بتوانند ابروهایتان را خلوت نمایید.

چگونگی کاهش رشد ابرو ها

توجه داشته باشید که علم این نظریه را که برداشتن ابروها یا وکس آن ها به مرور زمان باعث پرپشت تر شدن،یا برعکس باریک تر شدن ابروها خواهد شد را قبول ندارد و اغلب متخصصان می گویند که این ژنتیک و نحوه ی تغذیه شما است که تعیین می کند ابروهایتان چقد سریع رشد می کنند. بهتر است بدانید که اگر به دنبال یک راه حل طولانی مدت برای کاهش رشد ابروهای خود هستید متخصصین پوست و مو لیزرتراپی را پیشنهاد می کنند اما در این زمینه دو مشکل وجود دارد در انجام لیزر رنگدانه های پوست از بین خواهد رفت و به همین خاطر تنها توصیه می شود بر روی موهای تیره و پوست روشن مورد استفاده قرار بگیرد تا نتایج بهتری بر جا بگذارد. همچنین در استفاده از این روش درصد آسیب دیدگی چشم ها نیز وجود دارد. توجه داشته باشید که معمولا به جای لیزرتراپی الکترولیز هم پیشنهاد می شود. این روش اگرچه نیاز به مدت زمان بیشتری دارد اما انجام برای ازبین بردن دائمی موها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا توصیه شده است در حالی که لیزر توسط سازمان غذا و دارو تنها جهت کاهش رشد ابروها توصیه شده است. توجه داشته باشید که برای انتخاب یک تصمیم مهم حتما با متخصص پوست و مو مشورت نمایید.

چگونگی کاهش رشد ابرو

عوامل موثر در کاهش رشد ابروها:

بهتر است بدانید که در روند کاهش رشد ابروها اغلب موارد زیادی دخیل هستند که در ادامه سعی داریم شما را با برخی از آن ها آشنا نماییم:

عدم تعادل هورمونی:

به طور کلی یکی از دلایل مهم برای کم پشت شدن ابروها عدم تعادل هورمونی در بدن افراد است که می تواند بر روی رشد موهای بدن تاثیر بگذارد. اگر عدم تعادل هورمونی در افراد در اثر یک بیماری به وجود بیاید باید حتما تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرد. همچنین بیماری های غده تیروئید نیز از مهم ترین بیماری هایی هستند که سبب عدم تعادل هورمونی در بدن می شوند و این مشکل می تواند در طول دوران بارداری بانوان نیز رخ بدهد.

شیمی درمانی:

توجه داشته باشید که با بروز سرطان و رشد غیر طبیعی سلول ها مهم ترین راهکار که باید مورد استفاده قرار بگیرد شیمی درمانی است زیرا فرد در روند شیمی درمانی تمامی موهای سر و صورت خود را از دست می دهد و یا موهای او کم پشت می شود زیرا سلول های مو معمولا همراه با سلول های سرطانی از بین می روند. همچنین داروهای شیمی درمانی نیز بر سلول های سرطانی اثر کرده و آن ها را نابود می کنند و از آنحایی که سلول های مو بدان مرتبط هستند آن ها نیز از بین خواهند رفت.

عوامل موثر برای کاهش رشد ابرو ها

عفونت ها:

توجه داشته باشید که بروز برخی از عفونت ها می تواند منجر به کم پشت شدن ابروها شود. همچنین عفونت ها می توانند از سه طریق بر روی سرعت رشد موها تاثیر بگذارند:

بروز عفونت موجب خارش شدید ابروها شده و با خاراندن به تدریج کم پشتی ابروها را مشاهده خواهید کرد و اغلب این نوع در عفونت های انگلی مانند شپش ها شایع می باشد.

عفونت بافت های عمیق داخل پوست را مبتلا کرده و به تدریج فیلیکول های مو را دچار آسیب می کند. معمولا این مورد در بیماری جذام دیده می شود.

همچنین کم پشت شدن ابروها می تواند در اثر عارضه جانبی عفونت هایی مانند سیفیلیس باشد.

عوامل موثر بر ابروها

التهاب پوست:

بهتر است بدانید که اگر مشکلات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما و درماتیت در اطراف ابروها ایجاد شوند می توانند باعث کاهش رشد ابرو بشوند.

داروها:

به طور کلی در برخی از موارد دیده می شود که مصرف برخی از داروها منجر به کم شدن رشد ابروها می شود مانند داروهای ضد افسردگی، داروهای فشارخون و داروهای ضد تشنج می توانند سبب کم شدن رشد ابروها در افراد شود و همچنین برخی از داروهای ضد بارداری نیز می توانند کاهش رشد ابرو ها را در پی داشته باشد.

 

نکات مهم در مورد کاهش رشد ابرو ها

همچنین در ادامه پیشنهاد می شود که با کلیک بر روی لینک های مقابل با مطالب درمان ریزش ابرو ها و روش های پر پشت شدن ابرو ها نیز آشنا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *