اگر در گوشی اندرویدی خود با مشکل قطع شدن تماس هنگام مکالمه روبرو شده اید و به دنبال علت این مشکل هستید پیشنهاد می کنیم با این مطلب همراه ما باشید تا هم به علت این مشکل و هم روش های حل قطع شدن تماس پی ببرید.
علت قطع شدن تماس هنگام مکالمه چیست؟
یکی از مشکلاتی که کاربران اندروید بعضا با آن روبرو شده اند قطع شدن تماس هنگام مکالمه می باشد. کاربران عنوان می کنند حین تماس تلفنی پیغام خطای Call Ended نمایش داده شده و دیگر قادر به برقراری تماس نیستند.
به علل مختلفی ممکن است تماس تلفنی شما قطع شود که در ادامه به آن ها اشاره می شود. همچنین راهکارهای حل این مشکل نیز بیان می شود.
۱. در مکانی فاقد پشتیبانی شبکه مورد نظر قرار دارید.
یک علت قطعی تماس هنگام مکالمه ممکن است به این خاطر باشد که شما در ناحیه ای با پوشش شبکه کم قرار دارید یا در مکانی( مانند طبقات پایین ساختمان، مترو، مغازه زیر همکف و …) فاقد پشتیبانی شبکه مورد نظر هستید از این رو گوشی همراه نمی تواند به سرعت از ۴G به ۲Gیا ۳Gسوییچ کند.
برای حل این مشکل می توانید از دو روش زیر بهره بگیرید.
روش اول: از طریق تنظیمات
برای حل مشکل قطعی تماس هنگام مکالمه می توانید از طریق تنظیمات دستگاه اقدام کنید. این روش در دسترس بوده و کافی است مراحل زیر را طی کنید.
۱. در گوشی اندروید به مسیر Settings > More > Mobile Networks > preferred network type > only 2G / ۲G بروید. و گزینه only 2G یا ۲G را انتخاب کنید.
۲. در این روش کاربران گوشی های سامسونگ به تنظیمات رفته و بعد Call Settings را انتخاب نمایند. بعد روی Additional Setting کلیک نموده و گزینه show the number or network default را انتخاب کنید. به این ترتیب تنظیمات تماس شناسه تماس گیرنده را برای نشان دادن شماره یا پیش فرض شبکه تغییر دهید.
روش دوم: از طریق پاک کردن حافظه کش
گاهی مواقع مشکل قطعی تماس به خاطر پر شدن حافظه کش دستگاه یا برنامه شماره گیر گوشی روی می دهد. برای حل این مشکل باید نسبت به پاک کردن حافظه کش به صورت دستی اقدام کنید. مراحل زیر را دنبال کنید:
- به تنظیمات گوشی رفته و روی Apps کلیک کنید.
- به منظور نمایش برنامه های گوشی روی منو سه نقطه ضربه بزنید.
- در لیست باز شده Phone را انتخاب و در صفحه ای که باز می شود گزینه Storage را انتخاب کنید.
- در صفحه بعد روی کلید Clear data کلیک کنید.
- این کار را برای برنامه های مدیریت تماس و خدمات گوشی تکرار کنید.
۲. مشکل مربوط به برنامه تماس است.
در صورتی که از پیام رسان شخص ثالث یا برنامه های تماس صوتی برای مکالمه استفاده می کنید و با قطعی تماس روبرو می شوید احتمالا مشکل مربوط به برنامه است. با خروج از برنامه و راه اندازی دوباره، مجددا تماس تلفنی برقرار کنید.
فروشگاه گوگل پلی برای نسخه جدید برنامه را نیز بررسی کنید و در صورت وجود برنامه را بروز رسانی کنید. این کار معمولا مشکل قطعی تماس در گوشی اندرویدی را برطرف می کند. یک راه دیگر روشن و خاموش کردن حالت هواپیمای گوشی اندرویدی است که روش مناسبی جهت تنظیم مجدد و سریع اتصال شبکه گوشی است.
بنابراین روی صفحه اصلی گوشت انگشت را پایین کشیده و بعد از نمایش اعلان ها روی گزینه حالت هواپیما زده تا فعال شود. ده ثانیه صبر کنید و دوباره روی آن ضربه زده تا خاموش شود. در این مدت منتظر مانده تا گوشی دوباره به شبکه مخابراتی متصل شود. بعد یک تماس تلفنی برقرار کنید تا ببیند مشکل حل شده یا نه.
۳. در منطقه پر تراکم و شلوغ هستید.
قطعی تماس معمولا وقتی روی می دهد که در ناحیه ای خارج از پوشش مخابراتی اپراتور باشید. برای دریافت تماس بدون نقص، بایستی در مجاورت برج تلفن همراه قرار داشته باشید. با این وجود موانعی مثل ساختمان های بلند یا درختان می توانند در برقراری اتصال اختلال به وجود آورند.
همچنین ممکن است در منطقه ای شلوغ و پرتراکم باشید که در آن افراد زیادی در حال تماس تلفنی هستند. این مورد سبب می شود در مکالمه با قطع و وصل تماس روبرو شوید. در صورتی که شک دارید موقعیت مکانی باعث این مشکل شده است می توانید به مکانی بروید که کم تراکم تر بوده و موانع فیزیکی کمتری دارد.
۴. مشکل مربوط به خود گوشی است.
هر چند اغلب مشکلات مربوط به قطعی تماس گوشی به مشکلات شبکه یا نرم افزار مربوط می شوند. اما ممکن است مشکلی در گوشی اندرویدی وجود داشته باشد که سبب قطعی اتصالات می گردد. به طور مثال سیم کارت به درستی در شیارش قرار ندارد. یا معیوب و قدیمی است.
افتادن مکرر گوشی و ضربه به آن هم می تواند به سیم کارت و مکانیسم های اتصال تماس تلفنی آسیب بزند. برای حل این مشکل، سیم کارت را خارج کرده و به آرامی سطح فلز را با پارچه میکروفیبر خشک و تمیز کنید. پورت سیم کارت را از وجود گرد و غبار پاکسازی نمایید. بعد سیم کارت را مجددا و به درستی در شیار قرار داده و بررسی کنید که مشکل حل شده یا نه.
در صورت عدم حل مشکل، سیم کارت را در گوشی اندرویدی دیگری قرار داده تا ببینید سیم کارت به تعویض نیاز دارد یا خیر. اگر این روش جواب نداد احتمالا باید گوشی را به تعمیرکار خبره بسپارید.
سخن پایانی
قطع ناگهانی تماس تلفنی می تواند ناشی از عواملی مانند خطای انسانی یا نقص فنی گوشی باشد. رفع مشکل ممکن است به ورود به تنظیمات گوشی، بروز رسانی برنامه، حذف کش یا تغییراتی در دستگاه اندروید نیاز داشته باشد.
دیگر مشکلات هم احتمالا برای رفع به پشتیبانی احتیاج دارند که تولیدکنندگان و اپراتورهای مختلف گوشی های اندروید همه لیستی از روش های رفع بالقوه را ارائه داده اند که می تواند چاره ساز باشد.
در پایان از همراهی شما سپاسگزاریم و امیدواریم نهایت استفاده را از مطلب برده باشید. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای اطلاع از روش حل مشکل شناسایی نشدن سیم کارت و رفع مسدود شدن سیمکارت با کلیک روی لینک ها از این مقالات نیز بازدید نمایید.
منبع : آرگا