آشپزخانه ممکن است دارای پنجره و یا بدون پنجره باشد که البته بسته به هر کدام از این ویژگی ها می توان دکوراسیونی متفاوت را بطلبد. پنجره بخشی از آشپزخانه است که می تواند نقش اصلی آن تامین نور مورد نیاز محیط می باشد، اما علاوه بر این به عنوان یک بخش از اتاق سهم مهمی در دیزاین و زیبایی آن نیز دارد. آشپزخانه ای که پنجره ندارد، مسلما نسبت به آشپزخانه ای که پنجره دارد، کم نورتر و اگر نورپردازی خوب و مناسبی انجام نشود، دلگیر و کوچک به نظر می رسد، اما آشپزخانه پنجره دار، به خصوص آشپزخانه با پنجره بزرگ دیگر این معایب را نداشته و به راحتی و تنها با رعایت یکسری نکات و موارد فضایی دلباز و زیبا و در عین حال بزرگ رقم می خورد. در این مقاله ایده های کاربردی و شیکی از دکوراسیون آشپزخانه پنجره دار را به تصویر می کشیم.
دکوراسیون آشپزخانه پنجره دار با طراحی های شیک
آشپزخانه های پنجره دار به دلیل تامین نور کافی دست شما را برای اجرای سبک های طراحی مختلف مدرن و کلاسیک باز می گذارند، جذب نور طبیعی که توسط پنجره ها در آشپزخانه صورت می گیرد، می تواند فضایی پرانرژی را نیز رقم بزند که موجب می شود روزی خوب و پرانرژی را آغاز نمایید. همچنین از دیگر مزایای وجود پنجره در آشپزخانه جریان هوا است. و اینکه به عنوان یک نقطه کانونی می توانید دید بصری دلچسبی را رقم بزند.
ایده های دیزاین آشپزخانه دارای پنجره
تابش نور خورشید در طی روز نه تنها موجب روشن تر شدن فضا می شود، بلکه فضایی شاد و پرانرژی را رقم می زند. آشپزخانه پنجره دار در صورت همراهی با گل و گیاه که در آن استفاده می شود؛ تازگی و سرسبزی به آشپزخانه بخشیده می شود.
پرده های نازک
جهت تزیین پنجره ها نیز از پرده های زیبا و منحصر به فرد بهره ببرید، الزامی به انتخاب و استفاده از پرده های شلوغ و طرحدار نیست و در صورت تمایل آویزهای زینتی رنگی و آویزهای زینتی ساده به منظور جلوه بیشتر مناسب محسوب می شود. برای دیزاین آشپزخانه دارای پنجره و کابینت دار نسبت به آشپزخانه های بدون پنجره باید بیشتر دقت نمود، زیرا لازم است طوری طراحی گردند که از نفوذ نور طبیعی به منزل جلوگیری نکند؛ و این کار با استفاده از پرده های نازک و حریر و حتی همان آویزها میسر می شود. در برخی از دکوراسیون ها نیز نیازی به استفاده از پرده نمی باشد که در این حالت نورپردازی بهتری صورت گرفته و نور بیشتر و کافی زیادی تامین می گردد.
سینک ظرفشویی جلوی پنجره
چنانچه تمایل دارید سبک دکوراسیون آشپزخانه شما کلاسیک باشد، می توانید از سینک ظرفشویی را در قسمت زیر پنجره بگذارید، با این عمل هنگام ظرف شستن از منظره زیبای روبروی بیرون نیز بهره برده و لذت می برند.
رنگ کابینت مناسب
باید در انتخاب رنگ کابینت پنجره دار دقت نمایید، زیرا پنجره نور لازم را تامین کرده و با کابینت دارای رنگ مناسب نور زیادتری انعکاس یافته و دیگر لازم نیست از نور مصنوعی بهره ببرید.
قفسه بندی دورتادور پنجره
با قفسه بندی دورتادور پنجره در آشپزخانه و بهره مند شدن زیادتر از محیط، به خصوص در آشپزخانه های دارای فضای کوچک انجام می شود. می توانید از پگ بورد و یا شلف بهره ببرید.
وجود هود در کنار پنجره
مناسب ترین ایده جهت دیزاین آشپزخانه دارای پنجره، بهره بردن از هودی مرکزی می باشد که قادر است که پنجره ها را برجسته جلوه داده و در عین حال که عملکرد تهویه هوا را دارد، به زیبایی بیشتر و دیزاین بهتر فضا منجر می شود.
استفاده از کانتر باریک در لبه پنجره
چنانچه محیط آشپزخانه تان به نوعی می باشد که می توانید کانتری در لبه پنجره بسازید، حتما این کار را انجام بدهید، زیرا نوشیدن چای و سایر نوشیدنی ها در روبروی پنجره آن هم در روزهای بارانی و برفی غیر قابل وصف است.
قرار دادن میز ناهارخوری جنب پنجره
با گذاشتن میز ناهارخوری کوچک و نیز ۲ – ۳ صندلی می توانید آشپزخانه خود را دیزاین کنید که لذت خوردن صبحانه در این مکان را هرگز از یاد نخواهید برد.
گل و گیاه طبیعی
وجود پنجره در آشپزخانه یک مزیت محسوب می شود، اگر چنین است به دلیل جذب نور کافی فضایی پرنور و دلباز دارید که با ادغام گل ها و گیاهان زیبای دیگر می توانید به این جذابیت و دلبازی بیفزایید. اگر از گیاهان خوراکی مانند پونه، ریحان و … در گلدان ها بهره ببرید، علاوه بر زیبایی می توانید عطری دل انگیز را در فضا انتشار داده و البته از آنها میل کنید.
در مطلبی که به پایان رسید، به آشنایی شما با دکوراسیون آشپزخانه پنجره دار پرداختیم، امیدواریم مورد توجه و پسندتان واقع شده باشد، همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با مدل آشپزخانه پنهان و مدل آشپزخانه کثیف به لینک ها مراجعه نمایید.
منبع : آرگا