پوکو x7 pro یکی از گوشی های جدید برند پوکو است. هدف این میان رده پرقدرت رفع نواقص و تقویت نقاط قوت نسل قبلی می باشد. با بررسی پوکو x7 pro همراه ما باشید تا ببینیم چه اندازه به این هدف نزدیک شده است.
نقد و بررسی پوکو x7 pro
برند پوکو یکی از برندهای محبوب در کشورمان می باشد که بعد از عرضه موفق پوکو x6 pro و بالا رفتن انتظارات، حالا پوکو x7 pro را راهی بازار گوشی های میان رده نموده است. این اسمارتفون به مراتب سریع تر از نسل قبلی است و شارژدهی بهتری هم دارد.
گوشی پر قدرت پوکو x7 pro ماموریت سختی پیش رو دارد. آیا این گوشی روند قبل را ادامه داده و با رفع نواقص و تقویت نقاط قوت نسل قبلی در مدار موفقیت باقی خواهد ماند یا با کاهش استقبال روبرو می شود؟ در ادامه به بررسی پوکو x7 pro پرداخته تا به پاسخ این سوال برسیم. با آرگا همراه باشید.
طراحی پوکو x7 pro
در بررسی طراحی پوکو x7 pro می توان گفت نسبت به نسل های قبلی متمایزتر شده و در نگاه اول مجذوب کننده است. البته مطابق انتظار برای کاهش قیمت گوشی از متریال پلاستیکی استفاده شده ولی با این حال حس خوبی هنگام در دست گرفتن آن منتقل می شود.
از نکات مثبت پوکو x7 pro وجود گواهی IP68 می باشد که گوشی را در برابر گرد و غبار و نفوذ آب ایمن می نماید. وزن گوشی نسبت به ابعاد آن مناسب بوده و در طولانی مدت دست را خسته نمی کند. سنسور اثر انگشت هم به شکل اپتیکال پایین نمایشگر قرار دارد و سرعت و دقت زیادی در باز کردن قفل صفحه دارد.
طراحی متفاوت دوربین های پشتی را می توان از تغییرات مثبت اساسی در ظاهر پوکو x7 pro دانست. دوربین اصلی و اولتراواید گوشی با طرحی که یاد آور آیفون ۱۶ است به صورت چینش عمودی زیر هم قرار گرفته و ظاهر مینیمالیستی ایجاد کرده اند.
فریم و پنل پشتی پوکو x7 pro از پلاستیک ساخته شده و تخت می باشند. تخت شدن ساختار به همراه افزایش ۹ گرمی وزن باعث شده وقتی گوشی را در دست می گیریم خوش دستی و حس راحتی نسل قبل تجربه نشود.
در مجموع ظاهر پوکو x7 pro طراحی سری ردمی نوت سال های قبل را در ذهن تداعی می کند و البته ممکن است چنین تصوری شایسته دستگاهی نباشد که نقش جایگزین پوکو ایکس ۶ پرو محبوب را ایفا می کند. لازم به ذکر است پوکو x7 pro در رنگ مشکی و سبز با بدنه پلاستیک ۱۹۵ گرم و رنگ مشکی زرد با پنل چرم ۱۹۸ گرم ارائه می شود.
از طرفی نسخه پلاستیکی ظاهر براق و شیشه ای دارد و شدیدا مستعد جذب اثرانگشت و چربی است. به طوری که بدون کاور استفاده از آن آزاردهنده می شود.
نمایشگر و اسپیکر پوکو x7 pro
برای گوشی پوکو x7 pro نمایشگری با پنل ۶.۶۷ اینچی آمولد در نظر گرفته شده که در زمینه ارائه رنگ و تراکم پیکسلی جزو بهترین ها می باشد. ضمنا این نمایشگر از قابلیت های روز دنیا مانند نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، دالبی ویژن و HDR10 + پشتیبانی می کند.
روشنایی ۳۲۰۰ نیتی نمایشگر موجب می شود حتی زیر نور مستقیم آفتاب به راحتی بتوان از گوشی بهره برد و با چالشی روبرو نشد. قابل ذکر است نمایشگر حدود ۸۸.۸ درصد مساحت گوشی را در اختیار دارد. از این رو حاشیه های اطراف آن عریض تر از قبل هستند.
این نمایشگر از پوشش گوریلا گلس ۷i بهره می برد. پوکی مدعی است که این پوشش تا دو برابر نسبت به ضربه و خط و خش مقاوم تر از پوکو ایکس ۶ پرو می باشد. سنسور اپتیکال اثر انگشت نیز طبق معمول زیر نمایشگر در جایگاهی نسبتا بالاتر از قبل قرار دارد و در تست ها عملکرد سریع و دقیقی نشان داده است.
اطراف پنل جلو و پشت گوشی نیز با فریم ماتی احاطه شده که کمی به ضخامت آن اضافه شده و لبه های آن کمی انحنا دارد. نرخ نمونه برداری لمسی نمایشگر که در برخی بازی ها مثل شوتر اول شخص اهمیت زیادی دارد در حالت پیش فرض حدود ۴۸۰ هرتز و با فعال بودن حالت گیم توربو حدود ۲۵۶۰ هرتز خواهد شد.
این قابلیت با رشد ۱۵ درصدی نسبت به نسل قبل نشان می دهد نمایشگر در هر ثانیه ۲۵۶۰ مرتبه برای دریافت اثر انگشت کاربر خود را بروز می سازد. پوکو x7 pro به لطف دو خروجی صدا در بالا و پایین صدای استریو تقریبا باکیفیتی تولید می کند.
البته اسپیکر بالایی که همزمان صدای مخاطب را در تماس تلفنی پخش می کند نسبت به اسپیکر اصلی بلندی و عمق صدای کمی دارد. قابل ذکر است با پشتیبانی از قابلیت دالبی اتموس این سیستم صوتی صدای تقریبا باکیفیتی تولید می کند. به نحوی که صداهای زیر غنی و واضح بوده و صدای خواننده با وضوح قابل قبولی شنیده می شود.
سخت افزار و نرم افزار پوکو x7 pro
در بررسی سخت افزار پوکو x7 pro باید گفت که نقطه قوت گوشی محسوب شده و در این بخش پوکو سنگ تمام گذاشته است. در دل این مدل تراشه قدرتمند دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا به کار رفته که به راحتی گرافیکی ترین بازی ها را اجرا و حتی در پردازش تصاویر هم عملکرد عالی دارد.
اگر اهل بازی و کارهای سنگین هستید این تراشه به تنهایی می تواند شما را برای خرید پوکو x7 pro مجاب نماید. واحد پردازش عصبی تراشه نیز با پیشرفت هایی همراه شده است. به لطف استفاده از ماژول نسل هشتم می تواند از مدل های زبانی بزرگ و چند وجهی پشتیبانی نماید و وظایفی مثل ترجمه، تولید محتوا و پاسخ های هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی را به شکل محلی بدون نیاز به اینترنت و با هجده درصد بهبود در بازدهی کلی انجام دهد.
از سایر ویژگی های تراشه جدید مدیاتک بهره مندی از مودم ۵G-Advanced با حداکثر سرعت ۵.۱۷ گیگابیت بر ثانیه، پشتیبانی از بلوتوث ۵.۴ و وای فای ۶E اشاره نمود. واحد پردازش گرافیکی این گوشی نیز در رندرینگ صحنه های پیچیده بازی ها، پردازش افکت های نوری و سایه زنی بهتر شده و عملکرد آن تا ۲۰ درصد سریع تر از قبل می باشد.
بهبودی که تجربه روان تر و پایدارتری را در بازی های سنگین گرافیکی عرضه می کند. در زمینه نرم افزاری نیز این مدل به اندروید ۱۵ مجهز شده و نسخه دوم HyperOS مجهز شده و تا چند سال هم آپدیت دریافت می کند.
دوربین و باتری
این گوشی به دوربین های دوگانه واید ۵۰ مگاپیکسل و اولترا واید ۸ مگاپیسکل مجهز شده است که کیفیت خوبی دارند. البته در این رنج قیمتی دوربین های بهتری نیز ارائه می شود. سنسور سلفی ۲۰ مگاپیکسلی هم کیفیت زیادی دارند و برای تهیه محتوای ویدیویی و گرفتن تصاویر سلفی مناسب می باشد.
باتری پوکو x7 pro نیز از قسمت های جالب توجه این گوشی است که با ظرفیت ۶ هزار میلی آمپر ساعت حتی در استفاده های سنگین نیز طول عمر خوبی دارد و به شارژ مداوم آن نیازی نیست. ضمنا این باتری از فست شارژ ۹۰ وات هم بهره می برد و در مدت کوتاهی فول شار می شود.
این بخش قطعا برای گیمرها اهمیت خاصی دارد. در مدت ۴۵ دقیقه باتری از شارژ صفر به صد می رسد.
منبع : آرگا