برای اطمینان از این که کارت گرافیک برند انویدیا عملکرد بهینه ای دارد بایستی درایورهای آن به صورت منظم آپدیت شود. شرکت انویدیا مرتبا نرم افزارهای گرافیکی خود را بروزرسانی می کند. اگر مایلید تا با روش آپدیت کارت گرافیک انویدیا آشنا شوید با ما همراه باشید.
روش های آپدیت کارت گرافیک انویدیا
در حقیقت انویدیا یکی از سازندگان پیشرو کارت گرافیک به شمار می رود. کارت گرافیک قطعه مهمی است که هنگام خرید کامپیوتر و لپ تاپ باید به آن توجه داشته باشید. گفتنی است کارت های گرافیک از اجزای ضروری محسوب می شوند که عملکرد بصری و کیفیت بازی ها و سایر برنامه هایی را افزایش می دهند که به گرافیک با وضوح زیاد نیاز دارند.
با این وجود، برای اطمینان از این که کارت گرافیک عملکرد بهینه ای دارد باید درایور آن به صورت منظم آپدیت شود. درایور، نرم افزاری است که با سخت افزار ارتباط ایجاد کرده و اجازه می دهد سیستم عامل و دیگر برنامه ها به درستی عمل کنند.
قابل ذکر است شرکت انویدیا به صورت مرتب نرم افزاری کارت گرافیکی اش را بروزرسانی می کند. از این رو اغلب در طول چند هفته درایورهای کارت گرافیکی را ارتقا دهید. نصب جدیدترین نسخه درایورها سبب می شود این اطمینان ایجاد شده که بهترین عملکرد از سیستم ارائه می شود. در ادامه با روش های آپدیت کارت گرافیک انویدیا آشنا می شوید.
۱. از طریق تنظیمات آپدیت ویندوز ۱۰ و ۱۱
راحت ترین روش آپدیت کارت گرافیک از طریق تنظیمات ویندوزهای ۱۰ و ۱۱ و رفتن به بخش آپدیت ویندوز می باشد. دقت کنید این روش برای مواقعی مناسب است که هنوز درایور کارت گرافیک روی سیستم نصب نشده و با رفتن به این قسمت می توان آخرین نسخه آن را نصب نمود.
بعد از ورود به این قسمت، روی گزینه Check for updates کلیک نموده تا علیرغم درایور کارت گرافیک سایر درایورهای نصب نشده هم به راحتی نصب گردند. اگر برای کارت گرافیک بروزرسانی دریافت نشد، از روش های بعدی استفاده کنید.
۲. از طریق نرم افزار GeForce Experience
به کمک نرم افزار GeForce Experience که همراه با کارت گرافیک های انویدیا ارائه می شود این امکان وجود دارد بازی ها را بهینه سازی نمایید. گیم پلی را ضبط و پخش نموده، اسکرین شات گرفته و درایورها را به طور خودکار آپدیت کنید. به منظور استفاده از این روش اول GeForce Experience را روی سیستم نصب نموده و از مراحل زیر پیروی کنید:
- ابتدا GeForce Experience را در دسکتاپ یا منو استارت اجرا کنید.
- در بالا روی بخش درایورها کلیک کنید. در فهرست آپدیت درایورهای موجود برای کارت گرافیک را مشاهده می کنید. در صورتی که موردی مشاهده نشد روی Check For Update کلیک نمایید. بعد روی دکمه دانلود کنار آخرین نسخه درایور کلیک کنید.
- بعد از پایان یافتن دانلود روی Express Installation کلیک تا آپدیت های درایور به طور خودکار نصب شود. همچنین می توان روی Custom Installation کلیک و انتخاب کرد کدام مولفه درایور را می خواهید نصب یا حذف کنید.
- حالا منتظر بمانید تا مراحل نصب تمام شود. در صورت درخواست سیستم را دوباره راه اندازی کنید.
۳. از طریق سایت انویدیا
روش دیگر برای بروز رسانی درایور کارت گرافیک انویدیا دانلود دستی از سایت انویدیا می باشد. این روش کنترل بیشتری روی نسخه درایور و سازگار با سیستم می دهد. ابتدا باید مدل و مشخصات دقیق کارت گرافیک و سیستم عامل را مشخص کرده بعد مراحل زیر را دنبال کنید.
- برای شروع به صفحه دانلود درایور در سایت انویدیا رفته و نوع محصول، سری، مدل، سیستم عامل، زبان و نوع دانلود را از منوهای کشویی انتخاب نمایید. همچنین می توان با افزونه موجود در مرورگر کروم به طور خودکار مدل دقیق کارت گرافیک را پیدا کنید.
- در ادامه بعد از انتخاب فایل، آن را دانلود و نصب کنید. نصب درایور به طور خودکار صورت می گیرد. اگر امکان دانلود درایور از سایت انویدیا فراهم نبود می توانید از برخی سایت های معتبر داخلی استفاده که از قبل آن را دانلود کرده و در اختیار می گذارند.
از این که تا پایان مطلب همراه آرگا بودید از شما سپاسگزاریم و امیدواریم نهایت استفاده را برده باشید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با کارت گرافیک rtx 470 و بررسی دمای کارت گرافیک روی لینک ها کلیک و از این مقالات هم بازدید نمایید.
منبع : آرگا