گفتنی می باشد که در عصر امروز می توان چنین مشاهده کرد که سن ازدواج در میان افراد بالاتر رفته است و یکی از عوامل موثر در این رابطه سخت شدن شرایط ازدواج می باشد که از این رو پسرها خیلی کمتر از گذشته می توانند مسئولیت ازدواج و به دوش گرفتن سختی های آن را تحمل کنند. این در حالی است که بعضی از دختران جوان با وجود زیبایی و موقعیت مناسب برای شکل دادن زندگی مشترک، نمی توانند فرد مورد نظر خود را پیدا کنند. با ما در ادامه این مطلب همراه شوید تا علل و دلایل نداشتن خواستگار را برای شما معرفی کنیم.
آشنایی با دلایل نداشتن خواستگار
بعضی از افراد جذب خواستگار را با مهارت و توانایی های خود در رابطه با شکل دادن روابط عاطفی مرتبط معرفی می کنند. گفتنی می باشد که با دریافت برخی از مهارت ها و در نهایت یادگیری برخی از روش ها و آگاهی از علت نداشتن خواستگار، به راحتی می توانید فرد دلخواه خود را برای ازدواج در زندگی تان جذب نمایید. همچنین بسیاری از جوانان با پای گذاشتن به یک سن خاص به ازدواج فکر می کنند و این در دختر و پسران عاملی مشترک است.
گفتنی است که برای برخی از دختران چنین شرایطی پیش می آید با نداشتن خواستگار احساسات منفی و آزار دهنده ای در پی آن ها را می گیرد. با کمال تاسف باید چنین گفت که در کشور ایران و برخی از فرهنگ های جهات سومی یک قانون نانوشته ای وجود دارد که آن هم این است؛ خوب بودن دختر را با تعداد خواستگارانش می سنجند.
گفتنی می باشد که دلایل نداشتن خواستگار به عوامل بسیاری بستگی دارد و نمی توان دخترانی که خواستگار کمی دارند را بد و نامناسب معرفی کرد.
عوامل مرتبط با نداشتن خواستگار
برخی از افراد بر این باورند که دختران پر خواستگار بسیار خوب هستند و آن هایی که از خواستگار چندانی برخوردار نیستند، حتما رفتار های ناشایستی در جامعه داشته اند و در گروه دختر های بد قرار دارند. این حرف های بی پایه و اساس موجب می شود که دختران و خانواده های آن ها به مرور زمان ناامید شده و از قرار گرفتن در جمع و دورهمی های خانوادگی احساس نگران و خجالت زدگی داشته باشند که در نهایت با فقدان اعتماد به نفس به خوبی در جمع حاضر نشوند.
-
عدم برخورداری از ظرافت های زنانه
از دیگر دلایل نداشتن خواستگار می توان به این امر اشاره داشت که برخی از دختر خانم ها از ظرافت های زنانه ای برخوردار نیستند و در نهایت شخصیت آن ها به گونه ای شکل گرفته است که گویی با مرد هیچ فرقی ندارند. رفتار این دسته از خانم ها به گونه ای است که کاملا مستقل هستند و به تنهایی کار و زندگی می کنند.
به طور کلی نظر این دسته از خانم ها بر این باورند که ظرافت های زنانه امری مسخره و خنده دار است و در نهایت خانه داری و بچه داری امری حقیرانه می باشد. در آخر نیز این چنین زنان برای آقایان جذابیتی نخواهند داشت و در کنار آن ها نمی توانند احساس مردانگی و قدرت داشته باشند.
-
کمبود فعالیت های اجتماعی
به طور کلی از عواملی اصلی در نداشتن خواستگار می توان به کمرنگ بودن دختر خانم ها در اجتماع و نادیده واقع شدن آن ها توسط افراد دیگر معرفی کرد. این در حالی است که بسیاری از دختر خانم ها وقت خود را در منزل می گذرانند و تنها به وقت گذرانی بسیار کمی با دوستان قدیمی خود می پردازند و به همین دلیل از خواستگار های کمتری برخوردار می باشند.
-
گوشه گیری
باید توجه داشت؛ دخترانی که خجالتی و کم رو هستند به مراتب نیز از خواستگاران کمتری برخوردار می باشند و این به دلیل خجالتی بودن آن ها می باشد و به خوبی توسط کسی شناسایی نشده اند.
این در حالتی است که برخی از خانم های به شدت مذهبی و پایبند به دین از برقراری ارتباط با نامحرمان به شدت اجتناب کرده و از این رو سعی دارند که تا حد توان مغرور و دست نیافتنی به نظر آیند.
-
توقعات بیش از حد
همان طور که می دانید هیچ فردی در زندگی کامل و بدون عیب نمی باشد. در صورتی که شما توقعات بیش از حدی در زندگی لحاظ کنید و شاخص های غیر واقعی در نظر داشته باشید باید چنین در نظر داشت که به مرور تعداد خواستگار های خوب شما نیز کاهش می یابد.
از این رو واقع بینانه تر عمل کنید. خوب است که ارزش خود را پایین نمی دانید اما زیاده روی در این امر نیز می تواند تواقعات شما را در زندگی بالا برده و هرچه سن بالاتر برود به خوبی از پس این مرحله مهم در زندگی برنیایید.
-
عدم برخورداری از انرژی و حال خوب
طبیعی است که کسی دوست نداشته باشد با دختر غمگین، ضعیف و گوشه گیر ازدواج نماید، از این رو اگر هیچ خواستگاری ندارید، شاید وقت آن رسیده است که کمی به خلق و خوی خود توجه داشته باشید و از میزان غمگین بودن و افسردگی خود اطلاع یابید.
از این رو شاید بتوانید خیلی سریع تر از این حال و هوا بیرون بیایید و به زندگی شاد و سرحال قبل بازگردید.
-
کمبود اعتماد به نفس
به طور کلی کسانی که خودشان را دوست دارند و برای وجود خود ارزش قائل می باشند از عزت نفس منحصری نیز برخوردار هستند. در این رابطه گفتنی می باشد که یکی از علل های اساسی در فقدان خواستگار، کمبود عزت نفس ارزش قائل نبودن برای خود می باشد که در نهایت در جذابیت و محبوبیت افراد تاثیراتی قائل است.
-
بی اهمیت به ویژگی های ظاهری
گفتنی می باشد که آقایان در ابتدای برخورد با خانم ها به ظاهر آنان توجه می کنند و اگر از ظواهر بیرونی خوششان بیاید به برقراری ارتباط تمایل پیدا می کنند. از این رو برای جذب خواستگار باید از زیبایی و پاکیزگی ظاهری به نسبت به خوبی برخوردار باشید تا در نهایت ویژگی های درونی و ذاتی خود را نمایان کنید.
در این رابطه باید توجه داشته باشید که ظاهری جذاب به معنی چهره و اندام بدون نقص است و نباید آن را با آرایش غلیظ و زننده اشتباه بگیرید. از این رو سعی داشته باشید که از نظر ظاهری مرتب و تمیز باشید و به مراتب برای هر موقعیتی لباس های موقر و متین به تن کنید.
-
عدم برخورداری از خلق و خوی مناسب
باید به این نکته توجه داشته باشید که برای پیدا کردن خواستگار مناسب به تنهایی زیبایی ظاهر و اندام کافی نیست و شما باید از نظر معنوی و اخلاقی نیز خود را پرورش دهید. خوش اخلاقی، مهربانی و خوشرویی می تواند عاملی موثر در جذب خواستگار به شمار آید که از این رو هر مردی دوست دارد که با چنین فردی به ادامه زندگی خود بپردازد.
-
ارتباط های نادرست
دختر خانم هایی که وقت بیشتری از زندگی خود را صرف رابطه های بیهوده کرده اند و با هر پسری وارد رابطه شده اند و تنها هدف خوش گذرانی به ازای از بین بردن آینده خود داشته اند، نباید انتظار خواستگار های آنچنانی داشته باشند.
-
فقدان وقار و متانت
از دیگر دلایل نداشتن خواستگار می توان به این موضوع اشاره داشت که برخی از دختر خانم ها با عشوه و رفتار های زننده سعی بر جلب نظر جنس مخالف دارند. از این رو خواستگار های خوب و مناسبی برای شما پیدا نمی شود و مردان فکر می کنند که از آن دسته دختر های در دسترس هستید که هیچ جذابیتی نخواهند داشت.
-
گذشته ای نامناسب
این موضوع در دختر خانم هایی که در گذشته زندگی خود از اشتباهاتی برخوردار بوده اند نیز به مراتب بسیار دیده می شود. برای که اطرافیان نسبت به آن ها دیدگاهی منفی و نامناسب پیدا کرده اند و در تحقیقات ابتدایی برای ازدواج خود به مشکلاتی بر می خورند.
اگر مطالعه این مطب برایتان موثر واقع گشت، با کلیک به روی دیگر مطالب مرتبط همانند جواب منفی به خواستگار و موفقیت در خواستگاری کلیک نمایید.
منبع : آرگا