فریاد زدن بر سر همسرتان می تواند ترس و استرس را در پی داشته باشد و طبق یک مطالعه، مغز ما فریاد زدن را به عنوان یک موقعیت خطرناک درک می کند و تاثیر فریاد زدن بر روی یک فرد بزرگسال به مانند یک کودک است. اثرات فریاد زدن بر سر همسر نیز می تواند بسیار طولانی مدت باشد و در این رابطه می توان از علت فریاد فرد ابتلا به افسردگی، اضطراب یا حتی دیگر بیماری های روانی پنهان به شمار آورد.
علت فریاد زدن چیست؟
گفتنی می باشد که فریاد زدن در روابط می تواند بسیار رایج باشد در صورتی که شریک زندگی شما سریع عصبانی شود، فریاد می زند و حتی چیزهایی پرتاب کند. برخی از کارشناسان بر این باورند که علت فریاد زدن ابراز خشم، امری سالم است و حتی داد زدن گاه به گاه طبیعی است، چرا که می تواند به رهایی از تنش، نا امیدی و درد کمک به سزایی کند، اما زمانی که به روشی صحیح اتفاق نمی افتد، رابطه می تواند خیلی سریع به سمت سقوط پیش برود. قابل به ذکر است که با انجام علت فریاد زدن و جیغ کشیدن در روابط نباید برای ایجاد احساس ترس در طرف مقابل انجام شود.
فریاد زدن بر سر همسرتان اثرات زیادی دارد که یکی از آن ها ترس است. این همان تاثیری است که روی کودک می گذارد زیرا مغز درک می کند که یک موقعیت بالقوه خطرناک است که باعث ترس می شود. در این شرایط باید به همسرتان بگویید که کاری انجام داده که واقعا شما را آزار داده است، فریاد زدن راه مناسبی نیست.
زن ها وقتی شوهرشان جلوی خانواده اش سرشان داد می زند واقعا می ترسند و آسیب می بینند. بر کسی پوشیده نیست که ما موجوداتی احساسی هستیم و در بسیاری از مواقع تحت تاثیر احساسات و تجربه های خود در یک لحظه خاص عمل می کنیم. هنگامی که ما نا امید، عصبانی یا غمگین هستیم، نا امیدانه به دنبال شنیده شدن با فریاد زدن، گریه کردن، پرتاب کردن وسایل و غیره هستیم.
-
داد زدن در زندگی زناشویی
حتی اگر داشتن یک ازدواج شاد از هر دو طرف به زمان و تلاش نیاز دارد، باید در نظر داشته باشید که وقتی کسی تحت تاثیر خشم و عصبانیت رفتار می کند، ممکن است تهدیدات و خطرات احتمالی وجود داشته باشد که تماما به علت فریاد زدن وابسته می باشد. فریاد زدن توسط بسیاری از محققان و پزشکان به عنوان نوعی از آزار کلامی در نظر گرفته می شود. با این حال، باید بدانیم که همه ما احتمالا بیش از یک بار در طول زندگی خود به فریاد زدن متوسل شده ایم.
این نوع رفتار می تواند پیامد های کوتاه مدت و بلند مدتی داشته باشد و معمولا نتیجه یک راه ارتباطی نا کارآمد است که ما تمایل داریم از والدین یا روابط قبلی خود تکرار کنیم. بنابراین، اگر آگاهانه در مورد آن فکر کنیم، هیچ کس سزاوار فریاد زدن نیست.
-
اگر همسر مدام فریاد بزند چه باید کرد؟
اگر همسرتان مدام فریاد می زند، می توانید کار های زیر را انجام دهید:
- از او بخواهید کمی استراحت کند و از محیط دور بماند
- با او در مورد اینکه فریاد زدن او بر شما تاثیر می گذارد صحبت کنید
- به شکایات کلی که او درباره آن ها فریاد می زند گوش دهید
- هنگامی که او فریاد می زند، بحث را بیش از اندازه با لجبازی ادامه ندهید
- به او بگویید که گوش کردن به جیغ و داد و فریاد برای شما سخت است
- مشاوره را امتحان کنید
وقتی در رابطه ای هستید که فریاد زدن امری مکرر است، احترام معنای خود را از دست می دهد و ازدواج رو به سقوط می رود. در نتیجه همسری که بر او فریاد می زنند در نهایت بی حس می شود و عشق و علاقه به ترس تبدیل می شود. فریاد زدن و در نهایت فحش دادن، ما را به فردی قلدر و زورگو تبدیل می کند که طبیعی است هیچ کس از بودن در کنار یک فرد قلدر لذت نمی برد و با این وجود در زندگی با او نیز تجدید فکر می نماید. .
قلدرها معمولا نیاز به کنترل و تسلط بر شخص مقابل را با استفاده از زبان توهین آمیز احساس می کنند گفتنی می باشد که معمولا فردی که از این نوع ارتباط برای به دست آوردن خواسته های خود از همسرش استفاده می کند، عزت نفس پایینی دارد و هیچ مهارت های ارتباطی ندارد.
-
آزار و اذیت های متحمل شده
پس از آن، اگر شما فردی هستید که مورد آزار و اذیت قرار می گیرید، انتظار اینکه شریک زندگی تان رفتار خود را تغییر دهد، کارساز نخواهد بود تا زمانی که رفتار خود را تغییر دهید. گفتنی می باشد که کنترل همسر یا تحت کنترل بودن سالم نیست، همان طور که قوانین خانه در مورد اینکه چه کسی چه کاری انجام می دهد وجود دارد، باید قوانین ازدواج نیز وجود داشته باشد.
به عنوان مثال، احترام به شریک زندگی شما، مانند آزادی و حریم خصوصی شما، الزامی است.
-
برای مواجه با علت فریاد زدن همسر، چه باید کرد؟
اول، شما باید فکر نکنید که این یک وضعیت عادی است، زیرا ما تمایل داریم به خود بگوییم افراد متاهل همیشه دعوا مشاجره دارند، پس این یک امر طبیعی است. بله، زوج های متاهل با هم دعوا می کنند، چرا که افراد در مورد خیلی چیز ها اختلاف نظر دارند، اما نباید با شما بی احترامی، تحقیر، تحقیر یا توهین آمیز رفتار کنند. در صورتی که شما شروع به تحمل و پذیرش شرایط کردید،ت وجه داشته باشید که این روند ادامه خواهد یافت چرا که یک چرخه معیوب است .
بعلاوه، اگر همسرتان شروع به سر و صدا کردن، فریاد زدن یا ایجاد احساس بی فایده در شما کرد، باید ارزیابی کنید و در نظر بگیرید که آیا بهتر است همسرتان را ترک کنید، یا اینکه او را همین طوری که هست، قبول نمایید. در بسیاری از مواقع، همسر شما سعی می کند رفتار خود را به این دلیل توجیه کند که قادر به کنترل خود نیست یا خلق و خوی کوتاهی دارد، اما حقیقت این است که آن ها تصمیم می گیرند واکنش عاطفی خود را کنترل نکنند. به این فکر کنید که وقتی با دوستان، محل کار یا مکان های عمومی هستید، آن ها چگونه واکنش نشان می دهند.
-
تمایل این دسته از افراد
اگر آن ها تمایل دارند احساسات خود را در رابطه با علت فریاد زدن کنترل کنند، می توانند خود را در اطراف شما کنترل کنند، فقط تصمیم می گیرند این کار را نکنند. توجه داشته باشید که این یک محیط بسیار سمی برای بزرگ کردن فرزندان شما در نظر گرفته می شود، اگر این شرایط را قبلا یا در دوران بارداری خود داشته باشید، می تواند بر سلامت روان شما و آن ها تاثیر بگذارد.
-
وقتی فریاد زدن خطرناک می شود
برخی ممکن است استدلال کنند کلمات فقط کلمات هستند، اما گفتنی می باشد که آن ها می توانند تاثیر زیادی بر نحوه درک شما تاثیر بگذارند، به خصوص وقتی که از طرف کسی باشد که دوستش دارید یا به او اهمیت زیادی در زندگی می دهید. برخلاف ضربه زدن، کلمات اثری نامرئی از خود به جا می گذارند که می تواند از طریق درد عاطفی احساس شود، بنابراین اساسا تاثیری مشابه با آزار فیزیکی دارد که در بسیاری از موارد یکی به دنبال دیگری می آید.
همان طور که گفتیم، زمانی که بر سر ما فریاد می زنند، مغز ما اطلاعات را پردازش می کند و واکنش ترس ما را چنین فعال می کند که محیط سرشار از تنش و اضطراب است که باید هر چه سریع تر فرار کرد و یا رفتار غیر قابل توضیح تری بروز داد. اگر همسرتان با فریاد زدن شروع کرد و حالا خشم او از نظر جسمی نیز شما را تهدید می کند، به احتمال زیاد به این کار ادامه خواهد داد. از این رو دست به کار شوید، اجازه ندهید اوضاع بیش از این تشدید شود یا برای بار دوم صبر کنید تا کاری در مورد آن انجام دهید.
-
تحمل افراد تمام می شود
اگر می خواهید کنار بروید چون دیگر نمی توانید آن را تحمل کنید، توصیه این است که این کار را به طور ناگهانی انجام ندهید و شریک زندگی تان را عصبانی نکنید. حتما در این رابطه قصد خود را در دور شدن از موقعیت به اشتراک بگذارید تا هر دو بتوانید فرصتی برای فکر کردن داشته باشید و سپس زمانی که هر دو آرام هستند، گفتگو را از سر بگیرید.
همیشه به یاد داشته باشید که هیچ کس نباید خود را موظف به سو استفاده مداوم احساس کند، به خصوص اگر همسر شما تمایل یا تعهدی برای تلاش برای شکستن این الگو نداشته باشد. همچنین، اگر احساس می کنید ممکن است زندگی تان در خطر باشد، لازم است خودتان را از این موقعیت دور کنید و کمک بخواهید.
-
خشم و عصبانیت با علت فریاد زدن همراه است
اگر همسرتان طغیان های خشم یا عصبانیت دارد که مکررا هنگام مشاجره بر او غالب میشود، به این معنی است که او مهارت های ارتباطی ندارد. علاوه بر این، تجربیات گذشته خود ما رفتار ما را شکل می دهد بدون اینکه ما کاملا از آن آگاه باشیم. برای برخی از افراد، واکنش فوری آن ها هنگام فریاد زدن یا سر و صدا کردن، رفتن به حالت دفاعی یا رفتار بی صدا با آن ها است، اما گفتنی است که این فقط وضعیت را بدتر می کند. هنگامی که ما تحت تاثیر خشم یا عصبانیت قرار می گیریم، تمایل به گفتن چیزهایی داریم که بعدا پشیمان می شویم، اما مهم نیست که چند بار به خاطر علت فریاد زدن خود از دیگران عذر خواهی می کنیم، چرا که آسیب های جسمی و روحی به مراتب وارد شده اند.
در پایان، تنها رنجش، ناامیدی و درد عاطفی باقی می ماند که سرزنش دیگری به جای حل مشکل، ساده ترین کار است. در نتیجه، وقتی همه چیز از کنترل خارج می شود، یافتن مشاوره حرفه ای ممکن است مفید باشد.
-
رفتار های جایگزین چیست؟
اگر ترجیح می دهید کار ها را به تنهایی انجام دهید و آن را بین خود و همسرتان نگه دارید، گزینه های زیر را در نظر بگیرید:
قبل از درگیر شدن در یک دعوا یا مشاجره، هر دوی شما باید تمایل داشته باشید که این چرخه را بشکنید و بگویید: آخرین باری که در این مورد بحث کردیم، هر دو واکنش بی اثر نشان دادیم، بنابراین باید سعی کنیم با برقراری ارتباط بهتر به آن نزدیک شویم.
بپذیرید که چه احساسی دارید و بدن چگونه به آن واکنش نشان می دهد. هنگامی که ما عصبانی یا نا امید هستیم، بدن ما با فعال کردن ما از نظر فیزیولوژیکی شروع به واکنش می کند. دفعه بعد می توانید بگویید: احساس می کنم که می خواهم فریاد بزنم. میتوانم گرما و تنش را احساس کنم، بیایید چند دقیقه نفس عمیق بکشیم تا بتوانیم آرام شویم و سپس با آرامش در مورد این موضوع صحبت کنیم.
پس از بحث، رفتار خود را تجزیه و تحلیل کنید و اجازه دهید همسرتان نیز همین کار را انجام دهد. در اینجا به راحتی می توان به الگوی سرزنش کردن، چه کسی انجام داد باز گشت. تعیین کنید و متعهد شوید که چگونه رفتار شما میتواند بر رفتار شریک زندگی تان تاثیر بگذارد و دفعه بعد چه مواردی لازم است تا در انتقال احساسات یا اختلاف نظرتان موثر تر باشد.
-
آیا بلند کردن صدایتان بی احترامی است؟
بلند کردن صدایتان را می توان بی احترامی تلقی کرد، به ویژه در حین مکالمه یا بحث کردن با کسی، حتی اگر هدف اصلی ما شنیده شدن باشد، مردم همچنان می توانند صدای ما را با لحن منظم بشنوند. هنگامی که صدای خود را بلند می کنیم، خطر فریاد زدن، بر سر افراد دیگر بیشتر است.
-
اثرات فریاد زدن در دوران بارداری
اثرات فریاد زدن در دوران بارداری میتواند بسیار مضر باشد و ممکن است شامل مشکلات فیزیکی مانند تغییر ضربان قلب، مشکلات فشار خون، مشکلات هورمونی یا اثرات روانی مانند افسردگی، اضطراب یا استرس باشد. فریاد زدن اگر اغلب انجام شود و زمانی که فردی در وضعیت فیزیکی متفاوتی قرار دارد، مانند زمانی که فردی باردار است، کار خطرناکی است، صرف نظر از اینکه فردی که فریاد می زند باردار است یا فریاد بر روی او فریاد زده میشود.
معمولا دیده می شود که با پیشرفت دوران بارداری، فرد ممکن است تغییرات عاطفی قابل توجهی را تجربه کند که مربوط به تغییرات هورمونی است که برای او اتفاق می افتد و استرس دیگری که در بدن او ایجاد می شود. بارداری می تواند فرایند بسیار دشواری برای بدن باشد چرا که باعث می شود بدن به شکل های شدیدی تغییر کند، که در نهایت ممکن است به نا امیدی فرد باردار نیز بیفزاید، و این اغلب می تواند منجر به فریاد زدن شود. نوسانات خلقی در بارداری نیز می تواند منجر به فریاد زدن شود، و بسیاری از افراد باردار اغلب با شریک زندگی خود مشاجره می کنند که ممکن است باعث عصبانیت آن ها شود.
-
هورمون های تاثیر گذار در داد و فریاد
هورمون های مسئول فریاد زدن در دوران بارداری عمدتا هورمون های استروژن و پروژسترون هستند و اثرات فریاد زدن در دوران بارداری نه تنها برای مادر، بلکه برای همسر نیز میتواند بد باشد زیرا استرس آن ها را نیز افزایش میدهد. بدتر از آن این است که شریک زندگی فرد باردار ممکن است نتواند تلافی کند یا فریاد بزند، یا حتی سعی کند صدای خود را برای آرام کردن طرف مقابل بلند کند، که ممکن است برای سلامت روان او مضر باشد. آمدن کودک می تواند با استرس بیشتر از شادی همراه باشد.
در نهایت، برخی از اثرات فریاد زدن در دوران بارداری نیز می تواند منجر به گرفتگی عضلات، سردرد، حالت تهوع و آپنه خواب شود و در برخی موارد، فریاد زدن طولانی مدت در دوران بارداری نیز با زایمان زودرس مرتبط است.
-
اثرات فریاد زدن در اطراف نوزاد
اثرات فریاد زدن در اطراف نوزاد را می توان در نحوه رشد و رشد شناختی و همچنین جسمی آن ها مشاهده کرد و دیده شده است که نوزادانی که در محیطی پر از فریاد بزرگ می شوند می توانند هم از نظر جسمی و هم از نظر جسمی کوتاه بیایند.
رشد روانی:
ممکن است به نظر نرسد که فریاد زدن در اطراف نوزاد هیچ تاثیر قابل توجهی ندارد زیرا آن ها مهارت های شناختی برای درک تفاوت های ظریف فریاد زدن یا جیغ زدن در اطراف خود را ندارند، اما می توانند به راحتی احساسات منفی را در اطراف خود تشخیص دهند. کودکی که در اطراف خود فریاد های زیادی می شنود ممکن است متوجه نشود که در حال شنیدن خشم است، اما می تواند احساس کند که مشکلی وجود دارد، و اغلب ممکن است گریه کند، که ممکن است باعث تشدید افرادی شود که فریاد می زنند زیرا ممکن است باعث تشدید این وضعیت شود.
سطوح استرس:
علاوه بر این، فریاد زدن در اطراف نوزاد ممکن است رفتار بدی را توام با خشونت به آن ها القا کند و به زودی کودک ممکن است به کودکی تبدیل شود که فقط گریه میکند و فریاد میزند تا تقریبا هر چیزی را جلب کند. به یاد داشته باشید، اثرات منفی فریاد زدن در اطراف نوزاد بسیار بیشتر از هر دلیلی است که در وهله اول برای انجام آن دارید، و اگر در چنین موقعیتی هستید، باید راه های سازنده تری برای رساندن حرف خود پیدا کنید.
-
اثرات فریاد زدن بر سر کسی
اثرات فریاد زدن بر سر کسی ممکن است شامل اثرات روانی مانند افسردگی، اضطراب، استرس یا غم و اندوه باشد و برخی از اثرات فیزیکی ممکن است شامل تپش قلب، افزایش ضربان قلب، گرفتگی قفسه سینه، تعریق یا حتی افزایش دما باشد. تاثیر فریاد زدن بر سر کسی ممکن است نه تنها در فردی که فریاد می کشد نیز ظاهر شود، زیرا وقتی سر کسی فریاد می زنیم، بدن ما نیز به حالت بیش فعالی می رود که باعث می شود مغز ما فکر کند که ما تحت حمله قرار می گیرد، که باعث می شود برای خطری آماده شود که هرگز نخواهد آمد.
این منجر به عملکرد سیستم عصبی خود مختار ما می شود و دائما تحت فشار قرار میگیرد و ممکن است به طور فزاینده ای به سختی آرام شود. اثرات فریاد زدن بر سر کسی به اندازه کافی شدید است که اطمینان حاصل شود که فرد از انجام آن ها دست می کشد، و برخی از راه های ممکن برای متوقف کردن فریاد زدن بر سر دیگران به شرح زیر است:
- مدیتیشن کنید.
- راه هایی برای آرامش پیدا کنید
- به دنبال درمان باشید
- به مردم بگویید وقتی فریاد می زنید بیرون بروند.
- سعی کنید صدای خود را عمدا تعدیل کنید.
- فریاد زدن و جیغ زدن در روابط را ممنوع کنید
توجه داشته باشید که فریاد زدن در روابط ممکن است منجر به افسردگی یکی یا هر دوی طرفین شود یا حتی ناشی از آن باشد، به خصوص اگر مردی که در رابطه است بیشتر فریاد می زند، زیرا مردان افسرده بیشتر احتمال دارد این نوع بی قراری را نشان دهند.
-
آقایانی که بیش از حد فریاد می زنند
مردانی که تمایل به برقراری ارتباط از طریق فریاد زدن دارند، در بسیاری از موارد افسرده یا تحت فشار قرار می گیرند و زمانی که علائم افسردگی یا اضطراب به این شکل ظاهر شود، می تواند منجر به مشکلات مشابهی به علت فریاد زدن منجر شود. به همین دلیل است که تقریبا هر درمانگر و روانشناس ازدواج به شما می گوید که فریاد زدن و جیغ زدن در روابط به سادگی مشکلی ندارد. بسیاری از مردم ممکن است متوجه شوند که شریک زندگی آن ها ممکن است خیلی ناگهانی تر فریاد بزند و فریاد بزند، حتی اگر این رابطه مدتی است ادامه داشته باشد، زمانی که آن ها در یک زمان استرس زا هستند، که ممکن است نشانه ای باشد که ممکن است بخواهید با هم تماس بگیرید. .
فریاد زدن در روابط نیز می تواند منجر به قطع رابطه شود، بنابراین مهم نیست که چه کسی فریاد می زند، مهم است که به روشی آرام و منطقی به آن رسیدگی کنید.
-
نکاتی که می توانید رعایت کنید
اگر در یک رابطه ناگهان فریاد و داد بزنید، دیگر نمی توانید با آن کنار بیایید، می توانید برخی از موارد زیر را امتحان کنید:
- مشاوره زوجین را امتحان کنید
- زمانی که فرد فریاد و جیغ نمی زند با او صحبت کنید.
- هنگامی که آن ها فریاد می زنند و فریاد می زنند از درگیر شدن با آن ها خودداری کنید
- برای رفتار آن ها بهانه نیاورید.
- اگر به غیر از فریاد و فریاد، تهدید به خشونت وجود دارد، آنجا را ترک کنید
- شوهرم موقع عصبانیت داد می زند
اگر شوهرتان هنگام عصبانیت فریاد می زند، چند کار وجود دارد که می توانید برای بهبود وضعیت انجام دهید. مهم این است که این کار ها را زمانی انجام دهید که فریاد قطع شده است و نه زمانی که روحیه شما متشنج است یا هر دو از یکدیگر ناراحت هستید.
اگر از جان خود می ترسید یا در خطر هر گونه خشونتی هستید، باید فورا با پلیس تماس بگیرید و تا زمانی که پلیس به آنجا برسد به خانه همسایه ها یا مکانی امن در خارج از خانه خود پناه ببرید اگر شوهرتان هنگام عصبانیت داد میزند، این نکات را دنبال کنید:
- پیشنهاد مشاوره برای او و هردوی شما
- خواستار احترام
- جسمی درگیر نشوید
- روز بعد درباره اختلافات خود صحبت کنید
- در صورت عدم موفقیت همه موارد سوء استفاده را گزارش کنید
- وقتی فریاد شروع شد از آنجا دور شوید
-
نکات پایانی
همانطور که بحث شد، فریاد زدن بر سر همسر تنها اثرات روانی منفی دارد. حتی اگر شواهد فیزیکی وجود نداشته باشد، این یک راه سوء استفاده محسوب می شود. اگر می خواهید برای ازدواج خود بجنگید، اما پس از تلاش برای همه چیز، به دنبال کمک حرفه ای باشید، در غیر این صورت اگر می خواهید به ازدواج با همسرتان ادامه دهید، تجدید نظر کنید، به خصوص اگر فرزندانی دارید که به طور غیر مستقیم یا مستقیم از آزار کلامی رنج میبرند.
آیا خوب است سر همسرتان فریاد بزنید؟
فریاد زدن بر سر همسرتان درست نیست و همچنین نباید آن را عادی تلقی کرد. رفتار هایی مانند فریاد زدن، جیغ زدن، زبان توهین آمیز و غیره می تواند به تصویر شما از خود، عزت نفس و سلامت روان کلی شما آسیب برساند. علاوه بر این، این یک محیط بسیار سمی نه تنها برای شما، بلکه برای کودکان است.
فریاد زدن چگونه بر روابط تاثیر می گذارد؟
فریاد زدن می تواند روابط را به شیوه ای بسیار منفی تحت تاثیر قرار دهد. هیچ کس دوست ندارد یا از فریاد زدن یا فریاد زدن لذت نمی برد، فقط برای رابطه شما مفید نیست. شریک زندگی شما ممکن است به فریاد زدن متوسل شود زیرا این روشی است که شما را مجبور می کند کاری را که باید انجام دهید یا فقط به عنوان راهی برای کنترل شماست. این به رابطه شما آسیب می زند و حتی ممکن است به آن پایان دهد.
آیا فریاد زدن بی احترامی است؟
بله، فریاد زدن را می توان بی احترامی تلقی کرد، مخصوصا زمانی که فریاد زدن همراه با فحش دادن، ناسزا گفتن، تحقیر یا تحقیر کسی باشد. راه های زیادی برای اجتناب از فریاد زدن وجود دارد، اما از تمرینات تنظیم هیجانی و تمرینهای تنفسی ناشی می شود.
آیا پیروی از علت فریاد زدن در ایجاد بی احترامی موثر است؟
بلند کردن صدایتان می تواند بی احترامی تلقی شود و معمولا باعث ترس می شود. مغز شما سیگنال را دریافت می کند و برای جنگیدن، آماده می شود. علاوه بر این، بالا بردن صدای خود به این معنی است که مهارت های ارتباطی در جایی که کسی برای شنیده شدن باید لحن صدا را بالا ببرد، وجود ندارد.
چرا همسرم مدام فریاد می زند؟
همسر شما ممکن است دلایل زیادی داشته باشد که همیشه سر شما فریاد بزند، به خصوص به عنوان راهی برای کنترل رفتار شما آن را به کار می گیرد. به احتمال زیاد، این رفتار همچنان تکرار می شود مگر اینکه کاری برای متوقف کردن این چرخه معیوب انجام دهید.
منبع : آرگا