امروزه نرخ مهاجرت به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است و زبان های برنامه نویسی میتوانند سکوهای پرتاپ موفقیتآمیزی در این راستا باشند. شرکتهای معتبری در سراسر جهان خواستار برنامه نویسان ماهری هستند که بتوانند با آنها همکاری داشته باشند. اما کدام زبان های برنامه نویسی ارزش یادگیری دارند؟ و باید به فکر خرید چه لپ تاپی باشیم؟
با ما همراه باشید تا هم لپ تاپ های مناسب و هم زبان های برنامه نویسی تاپ را به شما معرفی کنیم.
چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟
قبل از هرکاری برای انجام کارهای مربوط به برنامه نویسی به یک ابزار توانمند نیاز دارید که باعث دلزدگی شما از دنیای برنامه نویسی نشود و تجربهی روان و لذتبخشی از انجام این کار را به ارمغان بیاورد. لپ تاپها با مزیت امکان جابهجایی و با بهرهگیری از پردازنده های مرکزی، گرافیکی و رم فوق العاده قادرند الگوریتم ها و کدهای سنگین برنامه نویسان را به خوبی به اجرا درآورند. قیمت مقرون به صرفه و تنوع گسترده انواع لپ تاپ ها پاسخگوی نیاز کاربران مبتدی تا حرفهای خواهند بود.
این نکته را فراموش نکنید! عزیزانی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی را دارند باید حتما روی لپ تاپ خود ویندوز اورجینال نصب کنند تا دچار مشکل نشوند. برای خرید لپ تاپ می توانید به فروشگاه آی تی سیتی مراجعه کنید و علاوه بر مشاوره رایگان برای خرید، ویندوز اورجینال هم خریداری کنید تا خیالتون بابت همه چیز راحت باشه. پس از خرید لپ تاپ مناسب، نصب ویندوز اورجینال و یادگیری یکی از زبان های برنامه نویسی که در ادامه معرفی می کنیم به رویاهایتان نزدیکتر شوید.
اینک به معرفی برترین زبان های برنامه نویسی می پردازیم.
۱) Python
این زبان برنامهنویسی پرکاربرد در سال ۱۹۹۱ توسعه داده شده است. از مزایای ارزنده این زبان میتوان به یادگیری آسان، منبع باز، رایگان، محبوبیت و شی گرایی آن اشاره کرد. پایتون قدرتمند در زمینههای ماشین لرنینگ، هوش مصنوعی، علم داده و توسعه وب کاربرد دارد. جالب است بدانید حوزههای اشاره شده جذابیت زیادی برای مدیران سراسر دنیا دارند، بدون شک با یادگیری و تمرکز روی آنها آینده خود را تضمین خواهید کرد.
پایتون یکی از زبانهایی است که بیشترین میزان آموزش را در مدارس و دانشگاههای سراسر جهان دارد و از محبوبیت درخوری بهره میبرد. اغلب وبسایتهای معروف مانند Reddit با استفاده از فریمورک زبان پایتون یعنی Djangoنوشتهشدهاند.
همانطور که اشاره شد، این زبان برای فناوریهای پیشرفتهای مثل ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی و علوم داده کاربرد دارد. چرا که از کتابخانههای یادگیری ماشین جالبی همچون TensorFlow، Scikit-Learn و سایر کتابخانههای پرکاربرد برخوردار است.
۲) JavaScript
دومین زبانی که بهتر است در ذهن داشته باشیم جاوا اسکریپت میباشد که در سال ۱۹۹۵ پا به عرصه ظهور گذاشت. سادگی، محبوبیت، یادگیری آسان، امنیت بالا و پویا بودن از ویژگیهایی هستند که توانستهاند توجه افراد زیادی را به این زبان جلب کنند. این زبان میتواند نیاز برنامهنویسان را در زمینههای توسعه وب، رباتیک، توسعه بازی، توسعه اپلیکیشن موبایل، برنامههای سمت سرور مرتفع سازد. واقعا عملکرد این زبان فوق العاده است!
در طی ۵ سال اخیر، جاوا اسکریپت کاملاً بر جهان سلطه یافته است و توانسته با کارکردهای مناسبی که دارد، ملزوماتی که برنامهنویسان میخواهند در اختیارشان قرار دهد.
این زبان برنامهنویسی هم در سمت کلاینت هم سرور مورد استفاده قرار میگیرد. شما قادر خواهید بود از جاوا اسکریپت روی server side بهخوبی برای توسعه رابط کاربری، استفاده کنید. جاوا اسکریپت برخی از موفقیتهای خود را مدیون jQuery است که بهدرستی روش استفاده از جاوا اسکریپت روی client side را تغییر میدهد.
۳) Php
پی اچ پی، زبان برنامهنویسی دیگری است که بهواسطه ساده، سریع و منبع بازبودن از آینده خوبی برخوردار است. کارایی مطلوب این زبان برنامهنویسی را میتوان در برنامه تحت وب، ساخت ربات تلگرام، وبسرویس نویسی، ساخت نرمافزارهای دسکتاپ مشاهده کرد. جالب است بدانید فیسبوک، ویکیپدیا و یاهو از PHP بهره بردهاند.
پی اچ پی یک زبان برنامهنویسیِ شی گرا محسوب میشود که برای طراحی وب توسعهیافته است. کدهای پیاچپی توسط یک سرور وب که نرمافزار پیاچپی روی آن نصب باشد، تفسیر میشود. دستورهای این زبان میتوانند بهصورت مستقیم در درون کدهای HTML نیز قرار بگیرند.
۴) Java
امروزه جاوا از پرکاربردین و محبوبترین زبانهای برنامهنویسی به شمار میآید و بر دنیای توسعه برنامههای سمت سرور حکومت میکند. شرکتهای بسیاری هستند که به برنامهنویسان مسلط به جاوا نیاز دارند و از بازار کار خوبی برخوردار است. بعضی از بزرگترین سازمانها مثل بانکها و شرکتهای بیمه از جاوا استفاده میکنند.
از برجستهترین ویژگیهای این زبان برنامهنویسی میتوان به امنیت بالا، قدرتمند بودن، کارایی بالا، پویایی و شی گرایی اشاره کرد. این قابلیتهای مطلوب باعث شدهاند جاوا در حوزههای برنامه موبایل، ساخت بازی و برنامههای تحت وب بسیار سودمند باشند.
اگر قصد یادگیری این زبان را دارید بهتر است آن را برای ساخت برنامههای کاربردی قوی و سمت سرور مقیاسپذیر یاد بگیرید. شما میتوانید هر برنامه پیشرفتهای را با کمک جاوا بنویسید.
۵) خانواده بزرگ C
میدانستید بدون داشتن دانش C یا C++ نمیتوانید یک برنامهنویس واقعی باشید؟ شاید این جمله اغراقآمیز به نظر برسد اما باید بدانید که این زبان پایه و اساس برنامهنویسی محسوب میشود. مهندسان نرمافزار و توسعهدهندگانی که C و C++ را یاد گرفتهاند، عملکرد بهتری نسبت به برنامهنویسانی دارند که C را نمیدانند! C یکی از زبانهایی است که لازم است حتماً با آن آشنایی داشته باشید حتی اگر کامل بلد نباشید.
این زبان از مزیتهای شی گرایی، مدرن بودن و کتابخانههای ارزشمند بهرهمند است و کاربردهای گستردهای در برنامههای موبایل، توسعه و ساخت بازی و برنامه ویندوز دارد.
حالا که با زبان های برنامه نویسی برتر آشنا شدید، بهتره از همین الان دست به کار بشید و برای آینده خود تلاش کنید. اگر هم برای خرید لپ تاپ احتیاج به مشاوره دارید، پیشنهاد می کنم به فروشگاه آی تی سیتی سری بزنید و علاوه بر دیدن مشخصات و قیمت های مناسب، از کارشناسان آی تی سیتی به صورت رایگان مشاوره بگیرید.
منبع : آرگا