آنر ۹x پرو با تغییراتی در بخش سخت افزاری همراه بوده و به نوعی نسخه بهبود یافته آنر ۹x می باشد. شرکت آنر از این دو اسمارتفون در جولای ۲۰۱۹ رونمایی کرد. ۹x پرو با بهره مندی از پردازنده قدرتمند Kirin 810 جزو اولین تولیدات شرکت چینی می باشد که در نبود خدمات گوگل و فروشگاه پلی با تکیه بر HMS روانه بازار بین المللی شده است.
آشنایی و بررسی آنر ۹x پرو
دارای
- چیپست قدرتمند
- طراحی شیک
- ساختار شیشه ای
- شارژدهی مطلوب
در مقابل
- وزن زیاد
- اندروید ۹.۰
- پورت مشترک سیمکارت دوم و کارت حافظه
گوشی آنر ۹x پرو با طراحی جذاب از پردازنده قدرتمند Kirin 810 ، دوربین سلفی با مکانیرم جهنده(پاپ آپ) ،نمایشگر ۶/۵۹ اینچی تمام صفحه، و دیگر قابلیتهای به روز بهره می برد. این اسمارتفون جزو نسخه های عالی آنر محسوب شده و محصولی متمایز و ویژه تلقی میگردد. گروه طراحی آنر همواره در تلاش بوده تا بهترین ها را در مقایسه با رقبایش عرضه کند و آنر ۹x پرو نیز از این قاعده جدا نیست. با بررسی بیشتر این گوشی همراه ما باشید.
آشنایی سریع با گوشی آنر ۹x پرو
- ابعاد: ۸.۸ * ۷۷.۲ * ۱۶۳.۱ میلیمتر
- وزن: ۲۰۶ گرم
- دوربین اصلی: ۶.۵۹ اینچ با رزولوشن ۲۳۴۰* ۱۰۸۰ پیکسل
- دوربین سلفی: سه گانه (۴۸، ۸ و۲) مگاپیکسل
- نمایشگر: ۱۶ مگاپیکسل پاپ آپ
- حافظه: ۸ گیگابایت رم با حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶
- سیستم عامل: اندروید ۹.۰ پای با رابط کاربری EMUI 9.1
- چیپست: Kirin 810 هفت نانومتری
- پردازنده گرافیکی: Mali-G52
- باتری: ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری
- شارژر: شارژ ۱۰ واتی
- حسگرها: سنسور اثرانگشت (کنار گوشی)، ژیروسکوپ، قطبنما، سنسور مجاورت، شتابسنج
- جک ۳.۵ میلیمتری: دارد
طراحی
یکی از پارامترهای مهم هنگام خرید گوشی برای اکثر افراد ظاهر آن می باشد آنر نیز با در نظر گرفتن این موضوع توجه خاصی به طراحی آنر ۹x پرو نموده به نحوی که رنگ بدنه بسیار شفاف و چشم نواز قطعا مجذوب کننده خواهد بود. این گوشی در سه رنگ خیره کننده Magic Night Black ، Charm Red و Charm Sea Blue به بازار ارائه می شود. ابعاد(۸.۸ * ۷۷.۲ * ۱۶۳.۱ میلیمتر) و وزن (۲۰۶گرم) گوشی برای فردی با دست متوسط ارگونومی چندانی ندارد و این اسمارتفون تقریبا ۱۰ گرم سنگین تر از آنر ۹x است.
آنر ۹x پرو دارای بدنه ای شیشه ای با فریم آلومنیومی می باشد که جنس فریم یپارچه نبوده و با روکش پلاستیکی تقریبا ضخیمی پوشیده شده است. پنل پشتی را صفحه شیشه ای Dual 3D Curved Glass فراگرفته و این پنل از دو طرف به لبه های منحنی ختم شده که کمک می کند گوشی به راحتی در دست قرار گیرد. طیف رنگی جذاب این پنل موجب می شود با حرکت دادن گوشی الگوی حرف x روی آن ظاهر شود. دوربین ها با آرایشی عمودی و با برآمدگی خیلی کم در گوشه سمت چپ تعبیه شده و اندکی پایین تر فلش ال ای دی مشاهده می شود. برآمدگی دوربین کار با گوشی را روی سطح صاف دشوار نخواهد کرد.
در نمای جلو نمایشگر ۶.۵۹ اینچی تمام صفحه حدود ۸۴.۷ درصد این نما را به خود اختصاص داده است و دوربین سلفی درون حفره یا ناچی نبوده بلکه پاپ اپ بوده و با مکانیسم جهنده ای که دارد در صورت فراخوانی کاربر از لبه بالایی خارج می شود. در سمت راست کلیدپاور به همراه دکمه های تنظیم صدا در ارتفاع مناسبی تعبیه شده اند و سنسور اثرانگشت نیز در کلید پاور ادغام شده که خیلی سریع واکنش نشان می دهد.
به نحوی که با لمس کلید پاور در عرض چندثانیه به صفحه هوم انتقال می یابید بدون اینکه لاک اسکرین را مشاهده کنید. در ضمن این امکان وجود دارد تا از منو تنظیمات فعال شدن سنسور اثرانگشت را روی فشردن کلید پاور تنظیم نمود. در لبه بالا پورت مشترک سیمکارت و کارت حافظه قرار دارد و در لبه پایین جک ۳.۵ میلیمتری، خروجی اسپکر و درگاه شارژ USB 2.0 Type-C وجود دارد. در پایان این بخش قابل ذکر است گوشی میان رده آنر ۹x پرو فاقد گواهی رسمی IP می باشد.
صفحه نمایش
آنر ۹x پرو از صفحه نمایشی ۶.۵۹ اینچی لمسی خازنی LTPS IPS LCD بهره می برد که با رزولوشن ۲۳۴۰* ۱۰۸۰ پیکسل و نسبت تصویر ۹: ۱۹.۵ تراکم پیکسلی ۳۹۱پیکسل در هر اینچ را به ارمغان می آورد. ان نمایشگر به خاطر حاشیه های کمی که دارد تجربه جذابی را برای مشاهده محتوا، اجرای بازی و تماشای ویدیو به همراه دارد. این گوشی دارای گواهی TUV Rheinland بوده و امنیت چشمان کاربر را در مقابل نور آبی زیان آور فراهم می کند. به نظر بهره گیری از پنل ال سی دی با توجه به این که اکثر نمایشگرهای امروزی دارای پنل آمولد یا سوپر آمولد هستند آنچنان مطلوب نباشد ولی این پنل به خوبی از عهده نمایش جزئیات، تفکیک رنگی و مطابقت با شرایط نوری متفاوت برمی آید.
دوربین
از تفاوتهای آنر ۹x پرو با برادرش آنر ۹x آرایش دوربینها و تعداد آن ها می باشد. بررسی ها نشان می دهد در این اسمارتفون دوربین ها در چینشی عمودی در گوشه سمت چپ تعبیه شده اند. دوربین اصلی سه گانه بوده و شامل لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/1.8 و فوکوس خودکار، لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.4 و لنز عمق سنج ۲ مگاپیکسلی می باشد.
این ارقام نشان از دقت بالای دوربین در درج جزئیات و درج عمق واقعی است. یکی از نکات جذاب درباره این دوربینها ثبت تصاویر باکیفیت در شب است که نویزها را تاحد امکان کمتر نموده و رنگها را واقعی تر به ثبت می رساند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز عکس های سلفی و پرتره جذابی را به ثبت خواهد رساند. کافی است برنامه دوربین را روی حالت سلفی قرار دهید تا دوربین پاپ آن آماده کار شود. این مدل دوربین برای نخستین بار در دو اسمارتفون آنر ۹x پرو و آنر ۹x در نظر گرفته شده است.
نرم افزار و سخت افزار
باتری
این اسمارتفون با بهره گیری از باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری منبع تغذیه قدرتمند و بادوامی محسوب می شود که با ظرفیت بالایش در صورت یک استفاده معمولی و غیر سنگین بیش از یک روز پاسخگو خواهد بود.
برای مشاهده بررسی گوشی آنر v30 و گوشی آنر ۱۰ لایت کلیک کنید.
منبع : آرگا