قاسم زارع بازیگر معروف کشورمان، متولد ۱ فروردین ۱۳۳۶ از همدان و فارغ التحصیل مرکز آموزش تئاتر اداره کل فرهنگ و هنر این استان می باشد. وی تاکنون در فیلم های تلویزیونی و سینمایی زیادی با موضوع جنگ از جمله بوی پیراهن یوسف، آژانس شیشه ای، اخراجی ها، نفوذی و … به هنرنمایی پرداخته است، در ادامه بیوگرافی قاسم زارع را مرور می کنیم.
بیوگرافی قاسم زارع به همراه تصاویر
قاسم زارع در جنوب همدان به دنیا آمد و در محله ای نزدیک قبرستان پرورش یافت. وی به دلیل حضور گروه های زیادی از پرده خوان ها، نقال ها و رمال ها و اجرای نمایش انها در پنجشنبه شب ها در قبرستان آنجا، از همان کودکی به هنر نمایش و بازیگری علاقه پیدا کرد.
در نهایت به دنبال علاقه کودکی اش، در دوران دبیرستان وارد اداره فرهنگ و هنر استان همدان شد و با حضور در نمایش های تئاتر از آن زمان تا الان این حرفه را دنبال می کند.
وی قبل از انقلاب به خدمت سریازی رفت و بعد از اتمام آن، به دلیل انقلاب و تغییر فضای فرهنگ و هنر، ادامه کار بازیگری تئاتر در همدان ممکن نبود، بنابراین به تهران مهاجرت کرده و در آنجا به ادامه فعالیتش در این زمینه پرداخت.
اغلب فیلم هایی که زارع تاکنون در آن به ایفای نقش پرداخته است، مربوط به آثار جنگی و دفاع مقدس بوده است. به گفته وی اولین بار در فیلم جنگی «راهیان شهادت» بازی کرد و سپس با بازی در فیلم سینمایی «بوی پیراهن یوسف» ساخته ابراهیم حاتمی کیا در نقش یک آزاده دیده شد، در فیلم سینمایی «آژانس شیشه ای» و در کنار بازیگرانی چون پرویز پرستویی، حبیب رضایی، رضا کیانیان و … خوش درخشید.
فیلم آژانس شیشه ای یکی از فیلم های خوب و قوی با موضوع دفاع مقدس است که بازی شاهکار بازیگرانش هنوز هم بعد از سالها در ذهن مخاطبانش باقی مانده است.
او در سال ۱۳۶۴ با بازی در سریال آیینه به کارگردانی غلامحسین لطفی وارد تلویزیون شد و حضورش در سینما با فیلم «صنوبرهای سوزان» در سال ۱۳۶۸ اتفاق افتاد.
ازدواج وی
قاسم زارع قبل از شروع جنگ نحمیلی ازدواج کرد و در زمانی که به عنوان نیروهای مردمی در جبهه خدمت می کرد، درای یک پسر سه ساله بود، به همین خاطر مدام به خانواده اش فکر می کرد و دوست داشت زنده و سالم به نزد آنها برگردد.
اکنون بعد از مطالعه بیوگرافی قاسم زارع می توانید عکس های گردآوری شده وی برای این مطلب را در اینجا مشاهده کنید.
عکس جدید قاسم زارع
نقش آفرینی قاسم زارع در یک فیلم پلیسی
عکس قاسم زارع در کنار خانواده اش
اکبر عبدی و قاسم زارع در یک فیلم
عکس و زندگینامه قاسم زارع
قاسم زارع و همسرش در کنار رزیتا غفاری و همسر وی
بازیگر معروف اخراجی ها در اکران فیلم اکسیدان
قاسم زارع و محمد شیری
قاسم زارع و مهدی میامی در مراسم ترحیم داریوش اسدزاده
عکس قاسم زارع
عکس قاسم زارع در کنار هنرمندان مشهور
گریم قاسم زارع در یک فیلم عکس قاسم زارع بازیگر سینما و تلویزیون
عکس و بیوگرافی قاسم زارع
فیلم شناسی وی
فیلم های سینمایی
مدیترانه (۱۳۹۷)، کاتیوشا (۱۳۹۶)، چهار اصفهانی در بغداد (۱۳۹۴)، سگ های پوشالی (۱۳۹۲)، اخراجی های ۳ (۱۳۸۹)، خاک و آتش (۱۳۸۹)، دموکراسی تو روز روشن (۱۳۸۸)، کارناوال مرگ (۱۳۸۷)، پنالتی (۱۳۸۷)، اخراجی های ۲ (۱۳۸۷)، نفوذی (۱۳۸۷)، کودک و فرشته (۱۳۸۷)، فرزند خاک (۱۳۸۶)، اخراجی ها (۱۳۸۵)، سنگ کاغذ قیچی (۱۳۸۵)، زاگرس (۱۳۸۴)، پیک نیک در میدان جنگ (۱۳۸۳)، جایی برای زندگی (۱۳۸۳)، من بن لادن نیستم (۱۳۸۳)، مزرعه پدری (۱۳۸۲)، دختر شیرینی فروش (۱۳۸۰)، سفر به فردا (۱۳۸۰)، آواز قو (۱۳۷۹)، رقص شیطان (۱۳۷۹)، موج مرده (۱۳۷۹)، فریاد (۱۳۷۷)، آژانس شیشه ای (۱۳۷۶)، بوی پیراهن یوسف (۱۳۷۴)، صنوبرهای سوزان (۱۳۶۸)
مجموعه های تلویزیونی
تعبیر وارونه یک رؤیا (۱۳۹۴)، یادآوری (۱۳۹۲)، بوی باران (۱۳۹۲)، رویاهای بیداری (۱۳۹۱)، صفحه ۱۱۳ (۱۳۹۰)، ستایش (۱۳۸۸)، سال های مشروطه (۱۳۸۸)، آینه های نشکن (۱۳۸۷)، فتانه (۱۳۸۶)، قرارگاه مسکونی (۱۳۸۵)، روز های مهربانی (۱۳۸۴)، چه کسی به سرهنگ شلیک کرد (۱۳۸۴)، بچه های خیابان (۱۳۸۲)، چراغ جادو (۱۳۸۱)، ثارالله (۱۳۸۱)، گروه ویژه (۱۳۷۹)، عید آن سال ها (۱۳۷۸)، هتل (۱۳۷۷)، یک روز خوب (۱۳۷۷)، حباب (۱۳۷۷)، نابغه های قرن بیستم (۱۳۷۴)، نبردی دیگر (۱۳۷۴)، خانه بخت (۱۳۷۱)، آیینه (۱۳۶۴)
تئاتر
تانگوی تخم مرغ داغ (۱۳۹۳)
از اینکه تا پایان این مطلب همراه ما بوید از شما دوستان عزیز سپاسگزاریم، در صورت تمایل برای خواندن بیوگرافی سایر بازیگران و هنرمندان مشهور می توانید به قسمت عکس بازیگران رجوع کنید.
منبع : آرگا