دسته ها
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸

شرایط و نحوه دریافت ویزای تحصیلی کانادا و مدارکی به آن نیاز دارید

  • سمیه نیک فرجام
  • ۴ مرداد ۱۳۹۸
  • ۰

ویزای تحصیلی کانادا یکی از انواع ویزا برای مهاجرت به این کشور است استفاده کنندگان از این ویزا شامل دو دسته دانش آموزان و دانشجویان هستند و بر همین اساس این ویزا به دو دسته مختلف برای مهاجران تقسیم می شود.

یکی از شرایط اساسی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا داشتن مدرک تحصیلی در مقطع تحصیلی مختلف و کالج است شما با ارائه مدارک تحصیلی خود به یکی از آموزشگاه ها و کالج های کانادا می توانید نامه پذیرش خود را دریافت کنید. به خاطر داشته باشید که تا زمانی که شما نامه پذیرش را دریافت نکرده باشید نمی توانید ویزای این کشور را دریافت کنید. زمان مورد نیاز برای صدور ویزای شما در صورت کامل بودن پرونده و مدارک شخصی ۱۱ هفته است همچنین با توجه به مقطع تحصیلی فرد مدت زمان اعتبار ویزا کانادا متفاوت است اما معمولا تا پایان یافتن دوران تحصیل ویزای شما از اعتبار برخوردار است.

 مراحل صدور ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا:

همانطور که می دانید برای دریافت ویزاهای مختلف شما باید مدارک مربوطه را به سفارتخانه ارائه دهید و در صورتی که مدارک شما کامل باشد می توانید ویزای کشور مورد نظر خود را دریافت نمایید.اما برای دریافت ویزای دانشجویی در کشور کانادا شرایطی وجود دارد که با آگاهی از آن ها و ارائه مدارک مورد نیاز می توانید این ویزا را دریافت نمایید.

  •  گالری اسپیناس

نحوه دریافت ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز:

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا با توجه به مقاطع تحصیلی مختلف گوناگون است که مدارک درخواستی از سوی سفارتخانه باید در قالب یک فایل بارگذاری شده و در اختیار سفارتخانه قرار بگیرد.

  • نامه پذیرش از سوی دانشگاه و یا موسسه آموزشی در کانادا
  • مدارک تحصیلی تکمیل شده
  • فرم و نامه درخواست ویزا
  • پرینت گردش حساب در ۴ ماه اخیر
  • پاسپورت جدید و به روز و کپی آن
  • اسکن ترجمه شده شناسنامه
  • اسکن از اصل شناسنامه
  • عکس
  • اسناد مربوط به دارایی فرد متقاضی
  • بیمه
  • فیش واریزی

 مدارک ویزای تحصیلی در کانادا

شرایط دریافت ویزای کانادا:

همانطور که بیان شد یکی از مهم ترین شرایط برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا پذیرش از سمت دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر در کانادا است. از دیگر شرایط دریافت این نوع ویزا می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • عدم سوء پیشینه فرد
  • داشتن مدارک و سند پذیرش از سوی دانشگاه و موسسه معتبر در کانادا
  • داشتن پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه و بیشتر
  • ارائه نامه شرح اهداف تحصیلی و موقعیت تحصیلی
  • توانایی و تمکن مالی برای زندگی و ادامه تحصیل در کانادا
  • خارج شدن از مرز کانادا به محض تمام شدن تحصیل

ویزای تحصیلی کشور کانادا

اما با ارائه مدارک مربوطه و برخورداری فرد از شرایط لازم شما می توانید به راحتی ویزای این کشور را دریافت کنید. مراحل بررسی و صدور ویزای دانشجویی در کانادا به این شکل است که شما با ارائه مدارک به سفارتخانه و قرار گرفتن در نوبت بررسی مورد ارزیابی قرار خواهید گرفت. همچنین می توانید در لینک مقابل با نحوه دریافت ویزای کار کانادا آشنا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
مطالب پیشنهادی
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.