دسته ها
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۸

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن و مراحلی که باید طی کنید

  • سمیه نیک فرجام
  • ۲۲ فروردین ۱۳۹۸
  • ۰

برای دریافت ویزای توریستی و یا اقامتی در کشور ژاپن شما باید مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن را ارائه دهید و با تکمیل کردن این مدارک به راحتی می توانید ویزای ژاپن را دریافت کنید. برای آگاهی بیشتر از مدارک تکمیلی در ادامه همراه ما باشید.

برای وارد شدن به مرزهای هر کشوری شما به عنوان توریست یا مهاجر باید ویزای اقامتی و توریستی خود را بر حسب نوع سفر خود همراه داشته باشید و مرحله اول و مهم برای دریافت هر ویزا مراجعه به سفارت هر کشور است. اگر قصد دارید تا به کشور پیشرفته و مدرن ژاپن سفر کنید برای دریافت ویزای آن باید باید مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن را به این سفارت ارائه دهید و با درخواست تقاضای خود و بررسی مدارک از سوی سفارت ویزای خود را دریافت کنید و سفری آرام و مطمئن داشته باشید. برای پذیرش ویزای ژاپن چه مدارکی لازم است

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن:

پیش از هر چیز برای ارائه مدارک خود به سفارت ژاپن باید تمام مدارک جمع آوری شده و تکمیلی را به انگلیسی ترجمه کنید و با دریافت تاییدیه دادگستری می توانید پیش از گذشت شه ماه از درخواست و باطل شدن مدارک آن را به سفارت ارائه دهید تا مورد پیگیری و بررسی قرار بگیرند.

  • مدارک اصلی از گذرنامه و به همراه داشتن گذرنامه های قبلی و برای این کار باید گذرنامه شما دارای تاریخ اعتبار ۶ ماه باشد و گذرنامه دو صفحه سفید داشته باشد. همچنین برای هر فرد گذرنامه جداگانه در نظر گرفته می شود.
  • از دیگر مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن همراه داشتن ۶ قطعه عکس پرسنلی برای گذرنامه می باشد.
  • اصل و کپی شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی
  • مدارک مورد نیاز حساب بانکی به زبان انگلیسی و با مهر بانک

سفارت ژاپن چه مدارکی نیاز دارد

  • مدارک شغلی مورد نیاز و ترجمه آن به انگلیسی
  • مدارک کامل نظام پزشکی
  • تکمیل کردن فرم مشخصات فرد و احراز هویت
  • داشتن چک رمز دار و ضمانت بانکی با حداقل مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال

در صورتی که فردی قصد دارد اعضای خانواده خود را نیز تحت پوشش قرار دهد باید از طریق ویزای شغلی اقدام کند و افراد زیر ۱۸ نیز باید تحت حمایت اعضای خانواده ویزا دریافت کنند.

اگر فرد وکیل، پزشک، باز نشسته، معلم، استاد و دارای مشاغل دولتی مختلف است باید مدارک کارگزینی خود را نیز به همراه داشته باشد و افرادی که کارفرما هستند مدارک جواز کار را باید داشته باشند.

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن چیست

برای دانشجویان نیز از مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن ارائه مدارک اشتغال به تحصیل است که باید به شکل اصل و ترجمه باشد و این مدارک توسط دادگستری مورد تایید قرار بگیرد و برای دانشجویان دانشگاه های آزاد نیز مدارک باید توسط ستاد مرکزی دانشگاه مورد تایید قرار بگیرد.

همچنین افرادی که قصد دارند تا از طریق دعوتنامه ویزای اقامت و ویزای توریستی خود را در ژاپن دریافت کند باید مدارک لازم دعوتنامه را به سفارت ارائه دهد.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
مطالب پیشنهادی
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.