دسته ها
پنج شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳

شروع بعد از ورشکستگی با تکنیک های موثر

  • شقایق ایران دوست
  • ۲۰ فروردین ۱۴۰۳
  • ۰

شروع بعد از ورشکستگی امری بسیار سخت می باشد و نیاز به استمرار و خستگی ناپذیری دارد و اگر بتوانید این موارد را داشته باشید می توانید به راحتی از پس این مشکل نیز بر بیایید.

اگر زندگی بسیاری از افراد موفق را نگاه کنید حداقل یک بار ان ها نیز طعم ورشکستگی را چشیده اند و توانسته اند برای بار دوم روی پا های خودشان ایستاده و برای داشتن زندگی بهتر تلاش کرده اند. اگر شما نیز در این میان گیر کرده اید و در میانه یک ورشکستگی هستید باید بدانید که این آخر راه نخواهد بود و در ادامه اقدامات طلایی برای شروع بعد از ورشکستگی را برایتان مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید از پس این شرایط سخت بر بیایید.

زندگی بهتر بعد از ورشکست شدن

تکنیک های موثر در شروع بعد از ورشکستگی

ورشکسته شدن در کسب و کار های کوچک و بزرگ امکان دارد رخ بدهد و باید بدانید که این مورد را نمی توان از زدگی خود حذف کرد و هر فردی در هر جایگاهی که باشد امکان دارد روزی تمامی دارایی های خودش را از دست بدهد بنابراین نیازی به نگرانی در این زمینه وجود ندارد و شما نیز می توانید بعد از این مورد دوباره به زندگی خود ادامه داده و حتی زندگی کاری موفق تری را نیز برای خودتان داشته باشید. ورشکسته شدن بدین معنا می باشد که یک کسب و کار نتواند از پس بدهی هایی که دارد بر بیاید.

واژه دیگری که در این زمینه استفاده می شود معسر می باشد و برای اشخاص حقیقی می باشد و این افراد توان بازپرداخت بدهی های خود را ندارند و عموما اصطلاح ورشکستگی برای شرکت ها و کسب و کار ها می باشد. با این حال باید بدانید که تنها دادگاه های رسمی هستند که می توانند حکمی برای ورشکست شدن را بدهند و در غیر این صورت شما نمی توانید برای شرح دادن شرایط خود از این واژه استفاده نمایید. این مورد را از یاد نبرید که این واژه می تواند ضرر های بدی به یک کسب و کار بزند از این رو تا حد ممکن باید از آن پیشگیری نمایید.

شرایط ورشکسته شدن

شاید برای شما نیز سوالی ایجاد شود و آن هم این است که چه زمانی افراد و یا سازمان ها دچار ورشکسته شدن می شوند ؟ این سوال بسیار مهم است و در ادامه شرایطی که می تواند منجر به ورشکسته شدن شود را برایتان بررسی خواهیم کرد.

زندگی افراد ورشکست شده

ضعف در نقدینگی

ابتدایی ترین و مهم ترین علتی که می تواند منجر به ایجاد ورشکستگی شود ضعف در نقدینگی است و باید بدانید که در مرحله های ابتدایی هر کار هزینه ها بسیار زیاد می باشد و جریان درآمدی در این زمینه ایجاد نشده است و فرد ممکن است نتواند از پس این هزینه ها بر بیاید. همچنین این شرایط می تواند فشار های زیادی به صاحبان کسب و کار ها برساند. یادتان باشد که اگر برای این مورد آمادگی نداشته باشید باید خودتان را برای رو به رو شدن با این مشکل آماده کنید و نقدینگی یکی از مهم ترین مفاهیم در کسب و کار خواهد بود و همچنین یادتان باشد که ر این زمینه نرخ سوخته تعیین خواهد کرد که چه میزان از سرمایه شما هدر رفته است و به اصطلاح سوخت شده است.

کمبود سرمایه

کمبود سرمایه در گردش و یا کمبود وجه نقد می تواند عامل دیگری برای ورشکسته شدن باشد و باید بسیار جدی گرفته شود. قبل از این که شما بخواهید یک کسب و کاری را برای خودتان راه بیندازید باید سرمایه اولیه داشته باشید در غیر این صورت امکان دارد نتوانید از پس هزینه ها بر آمده و در نهایت مشکلات بی شماری برایتان ایجاد می شود و شما ورشکسته خواهید شد. کمبود سرمایه در شروع یک کار می تواند احتمال ورشکسته شدن آن را دو برابر نماید.

ضعف در بازاریابی

از دیگر موارد مهم در شروع کسب و کار بازاریابی های غلط می باشد و باید بدانید که اگر نتوانید مشتریانی را از هر قشر از جامعه برای خودتان داشته باشید امکان دارد مشکلات بی شماری در این زمینه گریبانگیر شما شود. در این میان اگر می خواهید از ورشکسته شدن دور بمانید باید سعی کنید که بازاریابی درست داشته و در نهایت قدم به قدم پیش بروید تا احتمال ورشکسته شدن را در کسب و کار خود کاهش دهید.

علت های ورشکستگی

نداشتن برنامه ریزی

از دیگر علت های ورشکسته شدن سازمان ها و شرکت ها می تواند نداشتن برنامه ریزی های قابل انعطاف باشد. در واقع اگر شما نتوانید برنامه ریزی قوی داشته باشید نمی توانید وقایعی که در آینه برایتان ایجاد خواهد شد را بررسی کرده و هیچ راه کار احتمالی برایشان نخواهید داشت. یک برنامه کاری منسجم می تواند تمامی امور مالی و بازاریابی و رشد و سایرین را در بر داشته باشد و شما برای این که بتوانید یک کسب و کار خوبی را برای خودتان داشته باشید باید ماه های زیادی را روی این مباحث کار نمایید.

نداشتن آمادگی برای رقابت

برای این که بتوانید در کسب و کار خود موفق شوید و از ورشکسته شدن دور بمانید کافی است تا از رقیب های خودتان پیشی بگیرید. برای این که بتوانید این کار را انجام دهید باید بتوانید چیز های گوناگون و متنوع تری را نسبت به آن ها ارائه دهید و ارزشی جدید در بازار کاری تان بسازید تا بتوانید کسب و کار خود را رونق داده و از بروز مشکلات جدی و غیر قابل پیش بینی در آن پیشگیری کنید.

روش های شروع مجدد کار بعد از ورشکستگی

بعد از این که ورشکسته شدید نباید زندگی را رها کنید بلکه باید سعی کنید قدرتمند تر از قبل به میدان باز گردید و در ادامه شش قدم بسیار خوب برای این مورد را برای شما عزیزان بررسی می کنیم و شما با رعایت کردن ان ها می توانید خودتان را نجات داده و دوباره به عرصه رقابت باز گردید.

خارج شدن از ورشکستگی

فروختن دارایی

سعی کنید برای این که وجه نقدی خود را زیاد کنید دارایی های خود را بفروشید و از ان ها برای دادن بدهی های خودتان استفاده کنید.  در واقع این کار را باید در زمان خطر احساس ورشکستگی انجام می دادید و با این حال بعد از آن هم دیر نیست و شما برای این که بتوانید سریعا بدهی هایتان را بدهید باید اقدامات لازم را انجام دهید. این راه به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید اعتبار و آبروی خود را حفظ کنید.

هزینه نکردن

برای مدتی سعی کنید دست از هزینه های اضافی بردارید و تمرکز خود را روی پرداختن بدهی هایتان بگذارید. سعی کنید در این میان درامد دیگری مانند اضافه کاری، انجام دادن کار های پاره وقت و داشتن شغل دوم نیز می تواند به شما کمک کند.

کمک گرفتن از وام دهندگان

برای راین که بتوانید بدهی های خود را بدهید از افراد وام دهنده بخواهید تا فرصت بیش تری در این زمینه به شما بدهند و شما نیز در این زمان بدست آمده باید تمامی تلاش خود را بکنید تا از پس این مشکلات بر بیایید. البته قبل از این که مجددا وام بگیرید باید درصد بازپرداخت آن را چک کنید در غیر این صورت امکان دارد از چاله خارج شده و به چاه بیفتید و اوضاع شما از این بد تر شود.

شروع بعد از ورشکستگی

کمک گرفتن از مشاور

در شرایط ورشکستگی بسیاری از افراد از گرفتن مشاور خودداری می کنند زیرا فکر می کنند پول پرداخت بدهی های خود را ندارند ولی باید بدانید که برخی از افراد کارشان همین است و می توانند با شما کنار بیایند و با حل کردن مشکلات شما و گرفتن زمان بیش تر از طلبکاران و همچنین پایین آوردن نرخ وام ها از شما دستمزدی بگیرند. این افراد می توانند با داشتن دانش و تجربه بالا در این زمینه روزنه های امیدی را برایتان باز کنند و در نهایت بهتر است به این افراد اعتماد کرده و برای بهبود کسب و کار خود و در آمد از ورشکستگی از آن ها کمک بگیرید.

کمک گرفتن از دوستان و خانواده

برای شروع بعد از ورشکستگی می توانید از دوستان و خانواده تان کمک بگیرید و یادتان باشد که در شرایط عادی قرض کردن از این افراد ایده ای بد می باشد ولی هر قاعده ای کمی تواند استثنا هایی نیز با خودش داشته باشد. پولی که می توانید از خانواده ون دوستان خود بگیرید را باید با دقت محاسبه نمایید تا بتوانید از این شرایط خارج شده و به روال عادی در زندگی تان باز گردید.

تاخیر در بدهی های جاری

بهتر است روی بدهی هایی که از گذشته تا کنون مانده اند تمرکز داشته باشید و بدهی های جاری را کمی به تعویق بیندازید تا بتوانید دوباره روی پا شده و در نهایت زندگی خود را از ورشکسته شدن نجات دهید.

 شروع بعد از ورشکستگی

شروع بعد از ورشکستگی می تواند امری سخت و طاقت فرسا باشد و در نهایت شما می توانید با اقداماتی که نام بردیم به راحتی از پس این مشکلات بر بیایید. در ادامه می توانید اطلاعاتی دیگر در مورد آشنایی با قانون ۵ دقیقه و تاثیرات شکر گذاری در زندگی  نیز کسب کنید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه کمک بگیرید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *