قرص تولرین یکی از داروهایی می باشد که می توانید برای درمان بی اختیاری ادرار از آن استفاده کرده و بهترین بهره را از آن ببرید. نام دیگر این دارو دیترول می باشد و برای درمان مثانه بیش فعال بسیار خوب می باشد و احساس فوری را به دفع ادرار از بین می برد و شما می توانید به راحتی کنترل ادرار خود را در دست بگیرید.
اطلاعات دارویی قرص تولرین
داروی دیترول که با نام عمومی تولترودین شناخته می شود باعث می شود که گرفتگی مثانه شما کاهش پیدا کرده و اوضاع شما بهبود می یابد. موارد استفاده از قرص تولرین عبارت است از :
- درمان مثانه بیش فعال
- تکرر ادرار
- بی اختیاری ادرار
- ادرار ناگهانی و سریع
- موارد درمانی دیگر
نحوه استفاده
استفاده از این دارو باید زیر نظر متخصص باشد در غیر این صورت ممکن است مشکلات بسیاری برای شما ایجاد شود. در واقع بعد از این که پزشک این دارو را برایتان تجویز کرد باید اطلاعات خود را در مورد آن افزایش داده و دارو را همانطور که پزشک گفته است مصرف نمایید و از کاهش و یا افزایش میزان دز آن پیشگیری نمایید. در واقع این دارو برای درمان دوره ای می باشد و بهتر است در دوره های بعدی با نظر پزشک مجددا از دارو استفاده کنید در غیر این صورت ممکن است بدن شما به این دارو عادت کرده و در نهایت مشکلات بی شماری برایتان ایجاد گردد.
در برخی از شرایط با توجه به مشکلی که فرد دارد پزشک خودش دز دارو را کاهش و یا افزایش می دهد از این رو بهتر است در زمانی که از قرص تولرین استفاده می کنید تحت نظر متخصص باشید. این کار پزشک می تواند نتیجه درمان شما را بهبود بخشد بنابراین بهتر است با او لج نکرده و کاری که بهتر است را انجام دهید.
زمانی که می خواهید از قرص تولرین استفاده کنید حتما آن را با یک لیوان آب کامل بخورید و از خرد کردن و جویدن آن پیشگیری کنید در غیر این صورت ممکن است مواد درون دارو به سرعت فعال شوند و در یک لحظه میزان دز بسیار زیادی از دارو وارد بدن شود و مشکلاتی را ایجاد نماید.
فراموش کردن دز مصرفی
نکته بسیار مهم در اینجا فراموشی استفاده از یک دز دارو می باشد. بهتر است برای این که فراموش نکنید تا از دارو استفاده کنید سعی کنید دارو را در ساعات مشخصی در روز استفاده کنید و یا آن را یادداشت نمایید و جلوی چشم خود قرار داده و حتی می توانید از ساعت های زنگ دار نیز در این زمینه کمک بگیرید. با این حال یک سری از افراد فراموش می کنند که یک دز از دارو را در زمان خود استفاده کنند و در خوردن و یا نخوردن مجدد آن دچار شک و تردید می شوند.
جالب است بدانید که اگر از زمان خوردن دز مصرفی زمان زیادی نگذشته باشد می توانید دارو را مصرف کرده و دز بعدی را در زمان قبلی مورد استفاده قرار دهید و در صورتی که از زمان دارو مصرفی خیلی گذشته است بهتر است دارو را استفاده نکنید و تا زمان مصرف دز بعدی صبر کنید و زمانش که رسید از همان دارو با همان میزان دزی که قبلا استفاده می کردید استفاده نمایید.
در زمان استفاده از دز بعدی هم بهتر است همان اندازه قبل دارو بخورید و دز را دو برابر نکنید زیرا دو برابر کردن دز دارو ممکن است مشکلات بی شماری برای شما ایجاد کرده و یا شما را دچار مسمومیت کند. بهتر است برای این که فراموش نکنید تا از دارو استفاده کنید سعی کنید دارو را در ساعات مشخصی در روز استفاده کنید با این حال یک سری از افراد فراموش می کنند که یک دز از دارو را در زمان خود استفاده کنند و در خوردن و یا نخوردن مجدد آن دچار شک و تردید می شوند.
نکته : تغییر دادن دز دارو زیر نظر متخصص امکان پذیر می باشد و بهتر است این کار را در خانه و خودسرانه انجام ندهید.
هشدارهای دارویی
داروها برای همه افراد مناسب نمی باشند و ممکن است برای یک سری از افراد استفاده از داروهای شیمیایی خاص مضر باشد از این رو بهتر است هشدار های دارویی قرص تولرین را جدی بگیرید.
- این دارو می تواند منجر به ایجاد حساسیت در افراد شود از این رو اگر نشانه های حساسیت را مشاهده کردید بهتر است دارو را قطع کرده و به متخصص مراجعه کنید.
- اگر به این دارو از حساسیت دارید بهتر است از خوردن آن خودداری نمایید.
- اگر بیماری گلوکوم یا آب سیاه دارید و آن را درمان نکرده اید بهتر است از خوردن این دارو خودداری کنید و این مورد را با پزشک خود در میان بگذارید.
- اگر دچار انسداد مجاری ادراری و یا شکم و روده ها هستید بهتر است از این دارو اصلا استفاده نکنید.
- اگر سابقه بیماری های خاص دارید بهتر است پزشک خود را در جریان این بیماری ها قرار دهید در غیر این صورت ممکن است نتوانید به خوبی از این دارو نتیجه دریافت کنید.
- این دارو را نجوید و خرد نکنید زیرا در زمان کم میزان بسیار زیادی از این دارو وارد بدن می شود و می تواند منجر به ایجاد مسمومیت های شدید گردد.
- این دارو می تواند بر روی فرد تاثیراتی بگذارید از این رو بهتر است از رانندگی کردن و انجام دادن کارهایی که نیاز به هوشیاری دارند بپرهیزید در غیر این صورت امکان دارد جان خود و دیگران را نیز به خطر بیندازید.
- این دارو را نباید به صورت همزمان با نوشیدنی های الکلی مورد استفاده قرار دهید زیرا عوارض بسیار شدیدی دارد.
- داروهای بسیار زیادی هستند که با این دارو تداخل دارند از این رو اگر داروهای دیگری دارید که آن ها را استفاده می کنید باید پزشک خود را از آن ها مطلع کنید.
- یادتان باشد که داروهای گیاهی و خارج از نسخه نیز می تواند با این دارو مشکل ساز شود و بهتر است هر چیزی که مصرف می کنید را به پزشک اطلاع دهید تا بتوانید از بروز تداخلات دارویی مرگبار در این زمینه پیشگیری کنید.
دوران بارداری و شیردهی
این دوران در زندگی زنان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و باید در این دوران از داروهایی خاصی پرهیز کنند زیرا هر دارویی که مورد استفاده قرار می دهند می تواند به جنین و نوزاد منتقل شود و او را نیز تحت تاثیر قرار بدهد. اگر باردار هستید و یا نوزاد خود را شیر می دهید بهتر است قبل از استفاده از قرص تولرین پزشک خود را مطلع کنید تا بتوانید از بروز مشکلات جدی در این زمینه پیشگیری نمایید.
عارضه های جانبی
این دارو نیز مانند سایر داروهای شیمیایی می تواند منجر به عوارض بسیار شدیدی گردد از این رو بهتر است این عارضه ها را بشناسید تا بتوانید در زمان بروز آن ها درست ترین واکنش را نشان داده و به پزشک مراجعه کنید تا بتوانید با روش های درمانی خاص این عارضه ها را تا حدودی کاهش دهید.عارضه های استفاده از این دارو عبارتند از :
- واکنش های آلرژیکی مانند تنگی نفس، ورم صورت، دشوار شدن تنفس، التهاب شدید زبان و گلو
- درد شدید در سینه ها
- ضربان قلب نا منظم و یا خیلی تند
- گیجی و توهم شدید
- ادرار بسیار کم و یا عدم ادرار
- سرگیجه .و خواب آلودگی بعد از مصرف دارو
- خشک شدن دهان
- تاری دید
- ادرار دردناک
- اسهال
- دل درد و ناراحتی های شدید معده
- درد شدید در مفاصل
- سردرد
استفاده از این دارو می تواند منجر به ایجاد یک سری مشکلات دیگر نیز شود بنابراین برای استفاده از قرص تولرین بهتر است با پزشک مشورت کرده و حتما تحت مراقبت های لازم قرار بگیرید تا بتوانید درمان خود را بهبود بخشید.
در آخر می توانید اطلاعات دیگری در رابطه با داروها مانند داروی دوستارلی ماب و داروی اورسوداکسی کولیک اسید بدست آورید و برای این کار کافی است تا بر روی لینک های داده شده کلیک کرده و وارد صفحات مربوطه گردید.
منبع : آرگا