مینیمال سبکی که اساس آن سادگی بوده و امروزه در تمامی دنیا دیده می شود و این به کارگیری در حال افزایش و گسترش محبوبیت بالایی را توانسته به خود اختصاص دهد. شروع و شکل گیری این سبک به دهه ی ۱۹۶۰ باز می گردد که تقریبا در دهه ی ۱۹۸۰ به دنیای طراحی و معماری راه یافت. البته که اصالت اولیه ی آن به ژاپن می رسد, ولی با تلفیق شدن با سایر سبک های طراحی موفق شده تا به شکل بهتر و زیباتری تکامل بیابد. در بخش های مختلف منزل می توان از این سبک بهره برد که در این مطلب تصمیم داریم ایده های جالب و کاربردی از طراحی ورودی مینیمال را به عرصه ی حضور بکشانیم.
ایده هایی زیبا و در عین حال ساده از طراحی ورودی مینیمال
سادگی و اصل بودن دقیقا موردی است که سبک مینیمالیستی را شکل می دهد. عده ای کارشناسان این سبک را گونه ای از طراحی داخلی عنوان می کنند که بر کارکرد و هارمونی عنصرهای گوناگون در محیط اصرار می ورزد و بی نظمی یا به بیانی عنصرهای طراحی غیر الزامی را می کاهد تا محیطی آرام و آسوده را ایجاد نماید. طبق گفته ی آنان معمولا تنها چند عنصر جهت برجسته نمودن یک محیط لازم می باشد.
مینیمال برای ورودی منزل
در هر منزلی طراحی ورودی حکایت از سبک و شیوه طراحی و دیزاین ساکنان آن دارد. در واقع برداشتی که افراد هنگام وارد شدن به منزل شما به دست می آورند، بسیار مهم بوده و به نوعی نقش بسته رد ذهن آنها می باشد.
اغلب حرف از طراحی و چیدمان ورودی منزل که می شود، ذهن ها دستخوش مواردی مانند جای دادن لوازمی مانند لباس و کفش می شود؛ اما چیدمان این بخش فراتر از این حرف ها بوده که در اهمیت هم پای دیزاین دیگر قسمت های منزل مورد توجه قرار می گیرد.بر خلاف تصوری که اغلب برای زیبا کردن فضا از ریخت و پاش و وسایل و اکسسوری های زیاد استفاده می کنند, راز داشتن یک طراحی بی عیب و نقص و زیبا در شیک و ساده بودن آن نهفته است.
– نورپردازی
از جمله برترین شیوه ها جهت اجرای دیزاینی شیک به سبک مینیمال در قسمت ورودی منزل، بیشترین بهره بردن از نور اعم از نور طبیعی و یا نور مصنوعی است. نورپردازی مناسب قادر است محیط را شفاف و بزرگ نماید. دیوارهای سفید و آینه های بزرگ در طراحی ورودی می تواند محیط را درخشان و پرنورتر کرده و توجه عموم را جلب نماید.
– پرهیز از شلوغی در دیزاین دیوار
اگر قصد طراحی مینیمال در راهروی خود دارید، یکی از ایده ها دوری از شلوغی و خلوت کردن ورودی منزل می باشد. مثلا تنها به استفاده از آینه ای کوچک بر روی دیوار و نصب شلفی ساده و در عین حال شیک جهت قرار دادن لوازم در قسمت ورودی بسنده کنید.
در صورت تمایل به استفاده از یک کنسول بهتر از مدل ساده و جمع و جور آن بهره ببرید.
– ترکیب رنگی کاربردی و ساده
خاکستری و طیف های رنگی مختلف آن انتخاب فوق العاده ای برای اجرای سبک مینیمال در بخش ورودی می باشد.اگر تمایل دارید تا در چیدمان و دیزاین ورودی منزل خود از یک ترکیب جادویی بی نظیر بهره ببرید؛ می توانید از ترکیب رنگ سفید و خاکستری استفاده نمایید.
و اگر در طراحی این بخش از آینه های بزرگ بهره ببرید و نور به میزان لازم در این محیط وجود داشته باشد, حضور رنگ های خنثی حس پر از ساده و آرام بودن را در شما ایجاد می کنند. رنگهایی که تابلوهای جذاب نصب شده بر روی دیوار سفید رنگ این بخش از منزل به وجود می آورند؛ غیر از به وجود آوردن محیطی مینیمال و ساده, رنگهای خنثی و گرم در محیط ایجاد کرده و چیدمان و دیزاین آن را زیبا و هنری تر می نمایند.
-الهام گرفتن از سبک طراحی منازل ژاپنی
خوب می باشد از منازل ژاپنی برای طراحی ورودی به سبک مینیمال تاثیر بپذیرید. به عنوان مثال می توانید از چوبی که جلا داده شده برای دیزاین این قسمت بهره ببرید تا نور خورشید را به میزان بیشتری بازتاب بدهد. به کارگیری نیمکتی چوبی با طرح شیک و ساده و همچنین آباژوری ساده، تابلو می توانید کار شما را زیباتر نماید.
– انتخاب لوازم با طراحی ساده
اگر منزل شما ورودی بزرگ و جادارتری دارد، بنابراین مایل هستید تا آن را با لوازم زیادتری چیدمان دهید؛ جهت به وجود آوردن محیطی مینیمالیستی خوب است لوازم این بخش را با دقت بیشتری برگزیده و تهیه نمایید و تنها لوازم مورد نیاز دارای طراحی ساده را در آن قرار دهید.
از اینکه تا انتهای این مطلب همراه آرگا بودید، از شما قدردان و متشکریم. امیدواریم مورد توجه واقع شده باشد و اما برای آشنایی با طراحی راهرو، دکوراسون ژاپنی بر روی لینک کلیک کنید تا اطلاعات مفید و کاربردی تری را مشاهده کنید.
منبع : آرگا