دعواهای زن و شوهر یکی از ساده ترین بحث هایی کمی باشد که در هر خانه ای وجود دارد. در واقع این دعواها به دلایلی بسیار گوناگونی رخ می دهد ولی شما می توانید با استفاده از یک سری از ترفندهای خاص آن ها را کاهش داده و بهتر زندگی کنید. برای کاهش دعوای زناشویی نیاز است تا یک سری از تکنیک ها را بلد باشید.
تکنیک های کاهش دعوای زناشویی
دعواهایی که در خانه به وجود می آید دلایلی بسیاری دارد که یکی از آن ها می تواند دخالت خانواده ها باشد. البته دلیل های دیگری نیز برای این کار وجود دارد و شما می توانید برای این که بهتر آن ها را حل کنید حتما از یک متخصص در زمینه خانواده کمک بگیرید.در ادامه شما را با کاهش دعوای زناشویی آشنا کمی کنیم و راه حل هایی را برایتان بیان می کنیم.
کاهش تنش ها
یکی از راه هایی که می تواند به شما کمک کند تا کم تر دعوا کنید این است که اختلافاتی که بین شما و همسرتان وجود دارد را کاهش دهید و سعی کنید یک دیگر را درک کنید. در واقع زمانی که شما بر سر بدست آوردن چیزی اختلاف دارید جنگ های روانی آغاز می شود و مشکلات ارتباطی شدت می گیرد. بهتر است به حرف های یک دیگر خوب و با دقت گوش دهید و گوش دادن شما صرفا به این دلیل نباشد که جوابی به او بدهید بلکه باید به گونه ای باشد که بعد از کمی فکر کردن در مورد موضوع بتوانید بدون دعوا و جنگ راه حلی برای آن پیدا کنید.
در نظر داشته باشید که زندگی میدان جنگ نمی باشد و اگر قصد برنده شدن در آن را دارید باید هدف خود را تغییر دهید زیرا زندگی زناشویی هیچ برنده و بازنده ای ندارد و اگر برنده شوید باید با یک دیگر به این نقطه برسید در غیر این صورت هر دو طرف بازنده ای بیش نیستید.
عقب نشینی کردن
اگر نمی توانید میزان تنش ها را کاهش دهید بهتر است عقب نشینی نمایید. سعی کنید زمانی که بحث ها بالا می گیرد کوتاه آمده و یا مکان را ترک کنید. در واقع این کار به شما ها کمک می کند تا بتوانید بحث میان خود را به زمانی موکول کنید که هر دو آرام تر هستید و افکار منطقی تری دارید. اگر فکر می کنید که در حال دعوا کردن بر سر یک موضوع بی اهمیت هستید می توانید با کناره گیری و کوتاه آمدن بحث را خاتمه دهید و برای درک بیشتر این موضوع زمان بخرید.
تغییر تکنیک ها
در نظر داشته باشید که در حین دعوا هر فردی دوست دارد که همه انرژی خود را بگذارد تا بتواند پیروز این جنگ شود. اگر بتوانید نگرش خود را در مورد زندگی شخصی و زناشویی خود تغییر دهید و از روش های دیگری برای کاهش تنش های بین خودتان استفاده کنید بسیار موفق خواهید شد. در واقع با این کار شما در این جنگ شکست نمی خورید بلکه می توانید با استفاده از توانایی هایی که دارید از بروز دعوا های بسیار شدید تر پیشگیری نمایید.
بهتر است به جای این که در برابر همه حرف های شریک زندگی خود گارد بگیرید به حرف های او گوش داده و سعی کنید که با دید او نیز به این قضیه پیش آمده نگاه کنید تا بتوانید تصمیم های بهتری بگیرید و بهتر عمل کنید. آرامش داشتن در بین دعوا ها به شریک زندگی شما کمک می کند تا بتواند آرامش خود را بدست آورده و با منطق بیشتری به حرف های شما گوش خواهد داد.
برقراری ارتباط موثر
یکی از روش هایی که به شما کمک می کند تا بتوانید به کاهش دعوای زناشویی کمک کنید این است که ارتباط های موثری را برقرار کنید. برای این کار نیاز است تا در حین دعوا احساسات را از خود دور کرده و سعی کنید با منطق خود تصمیم گیری کنید. این روش ها به شما دو نفر کمک می کند تا کمی آرام تر شده و در مورد خودتان و زندگی که دارید با منطق بیشتری حرف بزنید. به خودتان فرصت بدهید و در مورد چیزهایی که منجر به برانگیخته شدن خشم شما می شود حرف بزنید.
در واقع یک سری از احساسات هستند که منجر به آزارهای شدید در رابطه می شوند و اگر بتوانید در مورد آن ها با یک دیگر حرف بزنید و گفتگو های موثر تری داشته باشید. در واقع بهتر است قبل از این که وارد نبرد دعوا های زناشویی شوید یکی از این راه ها را انتخاب کنید زیرا این مبارزه ها هیچ برنده ای ندارد.
شخصی نکردن مسائل
بهتر است در زندگی زناشویی که دارید هیچ چیز را شخصی نکنید و سعی نکنید که همه اخلاق ها و رفتارهایی که همسرتان دارد را به خودتان ربط بدهید. در واقع این رفتار جز آزار رساندن به شما و روح و روانتان هیچ کار دیگری را انجام نمی دهد. این را بدانید که هر فردی حق دارد هر کاری که دوست دارد را انجام دهد و ممکن است این کارها و رفتارها هیچ ربطی به شما نداشته باشند.
داشتن چشم انداز دیگر
بهتر است همیشه از زاویه خود به مشکلاتی که منجر به ایجاد دعوا های زناشویی شده است نگاه نکنید و سعی کرده تا همیشه بیرون از گود بنشینید و در نهایت برداشت هایی که فرد مقابل دارد را نیز در نظر بگیرید. این کار شما می تواند باعث بهبودی روابط شده و در نهایت می تواند درک شما را نسبت به موضوعات گفته شده افزایش داده و باعث کاهش دعوای زناشویی شود.
قبول اشتباهات
باید بدانید که هر فردی ممکن است اشتباه کن و اگر خود را فردی می دانید که اصلا اشتباه نمی کند باید درگیری های بسیاری با همسر خود داشته باشید. در واقع اگر بتوانید اشتباهات خود را ببینید و به این موضوع برسید که هر فردی می تواند اشتباه کند و با گردن گرفتن مشکلات و اشتباهات خود می توانید درگیری ها و تنش های بین فردی را کاهش دهید. استفاده از این کار می تواند شما را به الگوی بسیار خوبی برای همسرتان باشید تا او نیز اشتباهات خود را پذیرفته و به کاهش دعوای زناشویی کمک کند.
بخشیدن و فراموش کردن
اگر بعد از این که با همسر خود دعوا می کنید نتوانید این مسئله را برای خود حل کنید و آن را مشکلی بزرگ بدانید و به فکر انتقام گرفتن باشید زندگی شما هیچ ثباتی نخواهد داشت و ممکن است مشکلات بسیاری برایتان ایجاد شود. بهتر است هر مسئله ای را برای خود آنقدر بزرگ نکنید که دوباره بر سر همان مسئله دعوایی پیش بیاید.
در واقع اگر بتوانید فراموش کنید و خود و همسرتان را ببخشید می توانید زندگی بهتری داشته باشید در غیر این صورت باید به فکر جدایی باشید زیرا فراموش نکردن و نبخشیدن می تواند منجر به ایجاد تنش ها و دعوا های شدید تری شود. بهتر است برای این که تنش های خود را کاهش داده و از فرسودگی دور بمانید دعواها را بیش از حد کش ندهید.
کنترل خود
بهتر است از داشتن رفتار های شدید بپرهیزید. در واقع بسیاری از افراد زمانی که ناراحت هستند واکنش های شدید نشان می دهند و همین موضوع می تواند منجر به ایجاد دعوای زناشویی و تشدید شدن آن شود. در واقع برای این که بتوانید واکنش های نامناسب را از خود دور کنید بهتر است صبور باشید و سعی کنید قبل از نشان دادن هر واکنشی مساله را درک کنید و فرصت مناسب را به فرد مقابل بدهید تا بتواند از خود دفاع کند.
سرزنش نکردن
برای این که دعوا های شما کاهش یابد و دیگر به آن برنگردید بهتر است خود و همسرتان را سرزنش نکنید. سعی کنید حواستان باشد تا در بین دعواها حرمت هایی که بین شما ها قرار دارد را از بین نبرید در غیر این صورت ممکن است اختلافاتی که میان شما وجود دارد تشدید شده و در نهایت منجر به جدایی های طولانی مدت خواهد شد.
حرف نزدن از جدایی
گفتن کلمه طلاق در دعواها حتی اگر در آن جدی نباشید می تواند تبعات بسیار بدی را به همراه داشته باشد و همسر شما را از ادامه این زندگی باز می دارد. صحبت کردن از طلاق می تواند بسیار آزار دهنده و ناراحت کننده باشد و اعتماد افراد را تا حدود بسیار زیادی کاهش می دهد و منجر به این می شود که دیگر همسرتان در برابر شما تعهدی در وجود خود احساس نکند و در نتیجه زمینه های خیانت جور خواهد شد.
برای داشتن یک زندگی بهتر می توانید از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید و از عمه تراپی دوری کنید زیرا این کارها عاقبت خوبی ندارد و می تواند باعث نابودی زندگی شما شود. در ادامه می توانید بر روی لینک های عشق میانسالی و شوهر خسیس کلیک کنید و سعی کنید اطلاعات خود را در این زمینه ها افزایش دهید تا بتوانید رفتار های درستی در برابر یک دیگر داشته باشید و به کاهش دعوای زناشویی کمک نمایید.
منبع : آرگا