ناصر هاشمی دوبلور، فیلمنامه نویس، کارگردان و بازیگر معروف و موفق سینما و تلویزیون ایرانی می باشد. این هنرمند با استعداد فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۶۲ در سن ۲۷ سالگی با چندین تئاتر و تله تئاتر آغاز نمود. خوب است بدانید ایشان برادر مهدی هاشمی بازیگر معروف کشورمان می باشد. در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی آرگا، همراه ما باشید تا بیشتر با بیوگرافی ناصر هاشمی همراه کارنامه هنری و تصاویر شخصی وی آشنا شوید.
بیوگرافی ناصر هاشمی بازیگر ایرانی + تصاویر شخصی وی
ناصر هاشمی با نام اصلی میر احمد هاشمی قرمزی فیلمنامه نویس، دوبلور، کارگردان و هنرپیشه مشهور و محبوب کشورمان متولد ۲۲ فروردین ماه سال ۱۳۳۵ که هم اکنون وی ۶۵ سال سن دارد و در شهر لنگرود واقع در استان گیلان چشم به جهان گشوده است.
وی فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردان تئاتر از دانشگاه تهران می باشد. او با کوتاه کردن فامیلی به هاشمی و تغییر نام وارد عرصه هنری شد.
ناصر هاشمی در یک خانواده ۵ نفره با اصالت و هنرمند متولد شده، او دو برادر بزرگ تر به نام های محمود و مهدی دارد که هر دو از بازیگران صاحب نام هستند.
شروع فعالیت هنری
او فعالیت جدی خود را با تشویق برادرانش از دوران دبیرستان شروع کرد و نخستین بار در نقش کوتاهی در تئاتر برادرش مهدی هاشمی ایفا کرد و سپس به دانشگاه رفت.
تا اینکه وی در سال ۱۳۶۲ در سن ۲۷ سالگی با سریال “ماه پنهان است” به کارگردانی خسرو شایسته در کنار جمیله شیخی و آتیلا پسیانی مقابل دوربین قرار گرفت.
او در سال ۱۳۶۷ دومین تجربه تلویزیونی خود را با سریال “راویان اخبار” به دست آورد. در سال ۱۳۷۴ در سریال پرطرفدار “پدر سالار” کاری از اکبر خواجویی در نقش ناصر پسر کوچک اسدالله خان بسیار به شهرت رسید و در سپس سال ۱۳۸۶ با مجموعه تلویزیونی “روزگار قریب” به کارگردانی کیانوش عیاری شهرتش چند برابر شد.
سینما
آقای هاشمی در سال ۶۵ در سن ۳۰ سالگی با فیلم “گزارش بک قتل” کاری از محمدعلی نجفی وارد سینما شد. سپس در سال ۶۹ در فیلم “گریه آواز خوان” بازی کرد.
از آخرین فعالیت سینمایی وی می توان به فیلم “شکلاتی” به کارگردانی سهیل موفق و تهیهکنندگی ایرج محمدی در سال ۱۳۹۵ اشاره کرد. در این فیلم بازیگرانی همچون شبنم مقدمیف محمدرضا هدایتی، ارژنگ امیرفضلی، علی مسعودی، فرزین محدث، پریسا رضایی، جواد جوینده، شهره لرستانی، داریوش اسدزاده، محمدرضا شیرخانلو و … حضور داشتند.
عکس و بیوگرافی ناصر هاشمی
کارگردانی و نویسندگی سمندون
ایشان در سال ۱۳۷۳ در قامت نویسنده، بازیگر و کارگردان مجموعه تلویزیونی خاطره انگیز “سمندون “را ساخت.
در سال ۱۳۷۷ فیلم “بال های سپید” را به همراه برادرش مهدی ساخت و نویسندگی این فیلم را هم بر عهده داشت.
ازدواج و همسر اول
ناصر هاشمی در سال ۱۳۷۲ در سن ۲۷ سالگی با خانم سیما تیرانداز در تئاتر آشنا شد و در نتیجه در سال ۱۳۷۴ با وجود ۱۶ سال اختلاف سن ازدواج کردند. اما متاسفانه زندگی زناشویی آنها در سال ۱۳۸۲ به طلاق ختم شد.
سیما تیرانداز ازدواج کرده اما آقای هاشمی همچنان مجرد است.
عکس های ناصر هاشمی و مهدی هاشمی
علت بیکاری
منم دلم میخواد مثل هر آدم دیگری که از صبح بیدار می شوم سرکار بروم و مثل اغلب بازیگری تئاتر بدنم آماده باشد و صیفل پیدا کند.. اما وقتی با پیشنهاد چشمگیر و قابل توجهی نیست مجبورم به بیکاری تن بدم
تدریس
وی چندین سال بود که در چند آموزشگاه، کلاس های بازیگری برگزار می کرد که طولانی ترین حضورش دز تدریس در کانون سینما گران جوان بود.
انتخاب دوباره بازیگری
ناصر هاشمی در مصاحبه ای بیان کرده بود که اگر به گذشته بر می گشتم باز هم بازیگری را انتخاب می کردم و از زمان استفاده بیشتر و بهتری می کردم و همچنین به بادگیری هنر های مورد علاقه ام می پرداختم.
فیلم های سینمایی
- شکلاتی به کارگردانی سهیل موفق
- خانه دیگری به کارگردانی یهنوش صادقی
- برادرم خسرو به کارگردانی احسان بیگلری
- عموجان هیتلر به کارگردانی حمید ابراهیمی
- دزدان غیر دریایی به کارگردانی بیژن شیرموز
- مرغابی وحشی به کارگردانی مسعود کرامتی
- برخورد به کارگردانی سیروس الوند
- کار بزرگ سارا به کارگردانی محمد جعفری
- گریه آواز خوان به کارگردانی گامبوزیا پرتوی
- سکوت به کارگردانی علی سجادی حسینی
- گزارش یک قتل به کارگردانی محمدعلی نجفی
سریال های تلویزیونی
- قاب های خالی به کارگردانی مرتضی هرندی
- روزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری
- تله تئاتر کالیوگولا به کارگردانی قطب الدین صادقی
- دومین انفجار به کارگردانی نادر مقدس
- داستان یک شهر به کارگردانی خسرو معصومی
- پدر سالار به کارگردانی اکبر خواجویی
- زرد قناری به کارگردانی رخشان بنی اعتماد
- راویان اخبار
- ماه پنهان است به کارگردانی خسرو شایسته
امیدواریم از خواندن بیوگرافی ناصر هاشمی هنرپیشه و کارگردان ایرانی و همچنین از تماشای تصاویر جدید و شیک وی لذت برده باشید و از اینکه تا این لحظه همراه ما بودید بی نهایت سپاسگزاریم.
منبع : آرگا