دسته ها
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

خواص عصاره سیر و معجزه آن در درمان بیماری ها

  • زهره گنج بخش
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰
  • ۰

حتما تاکنون در رابطه با خواص سیر و فواید دارویی آن بسیار شنیده اید. ما در این مطلب قصد داریم خواص عصاره سیر را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم، خواهشمندیم تا پایان همراه ما باشید.

خیلی از افراد به دلیل بوی تند سیر این ماده غذایی را مصرف نمی کنند. اما اگر از خواص معجزه آسا این ماده اطلاع داشته باشند حتما سیر را در لیست رژیم غذایی خود قرار خواهند داد. این گیاه را شما می توانید به طریق مختلف مصرف کنید. شما می توانید عصاره سیر را گرفته و آن را به این طریق مصرف کنید. در ادامه با خواص عصاره سیر آشنا خواهید شد.

عصاره سیر

شناخت خواص عصاره سیر

برای اینکه بتوانید عصاره سیر تهیه کنید باید مقداری طبیعی سیر را به شکل طبیعی و به صورت تازه داخل غذا ساز بریزید. سپس تا جایی که سیر به شکل مایع غلیظی در بیاید به مخلوط کردن آن هم چنان ادامه بدهید. حال آن را از داخل یک صافی رد کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا بیرون بیاید. حال شما یک عصاره خالص از سیر دارید که خواص فوق العاده ای دارد و برای بهبود سلامت شما بسیار مفید واقع می شوند. در ادامه به تفکیک این خاصیت ها را بیان خواهیم کرد.

بهبود سلامت قلب با عصاره سیر:

استفاده از این ماده غذایی باعث می شود که گردش جریان خون در رگ ها بهبود بیابید. هم چنین مصرف آن سبب می شود که مواد چرب در رگ ها رسوب نکند. جلوگیری از تشکیل پلاک ها در داخل شریان ها از دیگر خواص آن می باشد. در نهایت مانع از بروز سکته های مغزی، حملات قلبی و فشار خون مزمن خواهد شد. مصرف این ماده از شما در برابر بیماری های قلبی حفاظت خواهد کرد.

رفع و درمان عفونت های قارچی:

یکی از راهکارهای خانگی درمان عفونت قارچی مصرف سیر است. عصاره سیب سبز باکتری هایی را که سبب عفونت قارچی می شوند را از بین خواهند برد. حتی استفاده آن به صورت موضعی روی پوستتان باعث کاهش خارش و تحریک آن قسمت خواهد شد.

خاصیت عصاره سیر

درمان سرماخوردگی با عصاره سیر:

طبق تحقیقاتی که روی ۱۴۶ نفر انجام دادند به این نتیجه دست یافتند که سیر مقاومتی در برابر سرماخوردگی در بدن ایجاد خواهد کرد. آن ها طی دوره ۱۲ روزه که از این ماده غذایی استفاده کرده بودند، در بدنشان ایمنی نسبت به سرماخوردگی ایجاد شده بود. همچنین عصاره سیر در بهبود عملکرد ریه و مبارزه با ویروس ها نیز نقش مفیدی را ایفا می کند.

سیر و کاهش وزن :

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد از آن رنج می برند چاقی می باشد. چاقی می تواند باعث بروز بیماری های زیادی شده و حتی به کوتاه شدن طول عمر نیز می انجامد. حال شما با مصرف سیر سبز می توانید کلسترول مضر بدن را کاهش داده و بیا مشکل چاقی مبارزه کنید. سیر با افزایش میزان متابولیسم بدن می تواند منجر به سوختن چربی ها شود و کاهش وزن را در پی داشته باشد.

درمان آسم با مصرف عصاره سیر:

یکی از فواید عصاره سیر درمان کردن آسم است. امروزه با آلودگی های هوا مردم بیشتر از این مشکل رنج می برند. برای این بیماری شما می توانید با مصرف سیر به کنترل شدن آن کمک کرده و تنفس راحت تری داشته باشید. حتی استفاده از این ماده غذایی در اشخاصی که آلرژیک دارند نیز مفید واقع خواهد شد.

خواص فراوان عصاره سیر

عصاره سیر برای پوست و مو:

مصرف عصاره سیر سبز برای پوست و مو بسیار مفید است. این ماده با خواص ضد باکتریایی خود باعث می شود آکنه های صورت شما رفع شود. آب سیر نیز برای پوست سر شما بسیار مفید است زیرا باعث تقویت فولیکول های مو می شود و به قوی تر شدن موهای شما کمک خواهد کرد.

تقویت سیستم ایمنی با عصاره سیر:

عصاره سیر فواید بسیار برجسته ای دارد. زمانیکه آب سیر را مصرف کنید، ترکیب آلیسین هنگام خرد کردن از آن آزاد می شود، به ترکیبات دیگری تبدیل می شود که باعث می شود سلول های خونی را  مقابل ویروس های خاص حفظ کنند. این امر منجر می شود که سیستم ایمنی تقویت بیابد.

از بین بردن سرفه و گلو درد:

اگر در طول زمستان از سرفه و گلو درد رنج می برید، توصیه می شود که سیر سبز مصرف کنید. این ماده غذایی باعث تسکین سرفه و گلو درد می شود.

فواید عصاره سیر

جلوگیری از سرطان با عصاره سیر:

طبق تحقیقات صورت گرفته این ماده غذایی پرخاصیت در جلوگیری از سرطان معده و سرطان روده بزرگ موثر است. عصاره سیر حتی اثرات شیمی درمانی را نیز کمتر می کند. کاهش فشار خون و جلوگیری از رشد تومور از دیگر خواص عصاره سیر سبز می باشد.

تنظیم سطح قند خون:

سیر دارای ویتامین B6 می باشد. این ویتامین در نگه داری سطح قند تاثیر گذار است. B6 کربوهیدرات ها را متابولیزه کرده و از این طریق به تنظیم میزان سطح قند خون کمک شایانی خواهد کرد.

برای اطلاع از روش های درمان خانگی برای کاهش فشار خون و کاهش قند خون می توانید از این لینک ها دیدن کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *