بادی کانتورینگ یکی از عمل های زیبایی می باشد که در طی آن شما می توانید وزن خود را به میزان بسیار زیادی کاهش داده و اندامی ایده آل و زیبا داشته باشید. این نوع جراحی یکی از جراحی هایی می باشد که طیف بسیار گسترده ای را در بر گرفته است و شما می توانید با استفاده از آن به اندام های خود سایز و اندازه دلخواه بدهید.
همه چیز درباره بادی کانتورینگ
بادی کانتورینگ بیش تر برای تنظیم خطوط بدن در ناحیه های مختلفی مانند دور کمر، شکم، ران و باسن می باشد. این جراحی بیشتر بعد از کاهش وزن صورت می گیرد و می توان با استفاده از آن پوست اضافی بدن را بر دارید و در نتیجه بدن شما ظاهری مرتب تر خواهد داشت.
انواع جراحی های کانتورینگ
جراحی های کانتورینگ شامل چندین جراحی می باشد که عبارتند از :
- لیفت بازو ها که برای اصلاح کردن افتادگی های بازو انجام می شود.
- لیفت سینه و از بین بردن افتادگی های پوست سینه که در اثر لاغری ایجاد شده است.
- لیفت صورت و برداشتن غبغب
- لیفت اندام های تحتانی که شامل لیفت باسن، ران ها و ناحیه ابدومینال می باشد.
هدف بادی کانتورینگ
بادی کانتورینگ یکی از جراحی های غیر ضروری می باشد ولی شما می توانید با استفاده از آن بهتر از گذشته باشید و اعتماد به نفس خود را بالاتر ببرید زیرا افتادگی های پوستتان را با این جراحی از بین خواهید برد. هدف اصلی این جراحی این است که شما بتوانید وضعیت بهتری نسبت به گذشته داشته باشید و بتوانید فعالیت های فیزیکی خود را بهتر انجام داده و همچنین بهداشت فردی را بهتر از قبل رعایت کنید زیرا پوست های اضافی بدن شما را از بین می برد.
افراد مناسب برای کانتورینگ بدن
برخی از افراد می توانند با داشتن شرایط مناسب این جراحی را انجام دهند و به اصطلاح برای این نوع جراحی مناسب اند. این افراد عبارتند از :
- بزرگسالان با وزن ثابت
- افرادی که شرایط پزشکی خاصی ندارند.
- افرادی که از سیگار استفاده نمی کنند.
- افرادی که نگرش مثبتی به جراحی دارند.
- افرادی که سبک زندگی سالمی دارند و می توانند بعد از جراحی ثابت بودن وزن خود را حفظ کنند.
اقدامات قبل از انجام کانتورینگ بدن
یک سری اقداماتی وجود دارد که باید قبل از جراحی آن ها را بدانید و سعی کنید با رعایت کردن آن ها روند عمل و بهبودی را بهتر کنید. اقدامات قبل از عمل عبارتند از :
- پرسیدن سوال هایی که ذهن شما را نسبت به جراحی درگیر کرده است.
- حفظ سلامتی و شادابی برای بهتر گذراندن دوران بهبودی
- آماده کردن فضایی مناسب در خانه برای بعد از جراحی
- رسیدن به وزن مطلوب قبل از عمل
- انجام تست های آزمایشگاهی
- چک کردن قلب با استفاده از الکتروکاردیوگراف
- مصرف داروهای خاص قبل از جراحی
- قطع دخانیات حداقل دو هفته قبل از انجام عمل
- قطع مصرف آسپرین و داروهای گیاهی که ضد التهاب می باشند.
روند جراحی
جراحی کانتورینگ بدن با توجه به خواسته شما از جراح می تواند مدت زمان مختلفی داشته باشد و تا ساعت ها طول بکشد بنابراین باید اطرافیان خود را از این موضوع مطلع کنید. بعد از جراحی باید یک شب را در بیمارستان بگذرانید پس سعی کنید یکی از اعضای خانواده را با خود به عنوان همراه ببرید.
- بیهوشی اولین مرحله از جراحی می باشد و برای این جراحی بیش تر بیهوشی عمومی تجویز می شود. برای بیهوشی دارو های مختلفی وجود دارد بنابراین قبل از انجام جراحی باید لیست داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک قرار دهید تا از تداخل داروهای مصرفی و داروی بیهوشی پیشگیری کنید.
- مرحله دوم برش و لیفت بدن در قسمت های مختلف بدن می باشد. این مرحله بسیار حساس می باشد و شامل ژنیکوپلاستی، لیفت سینه، لیفت ران و باسن و لیفت بازو می باشد.
انتخاب جراح
یکی از مهم ترین نکات دیگری که باید در رابطه با کانتور کردن بدن در نظر داشته باشید این است که یکی از بهترین جراحان را در این زمینه انتخاب کنید زیرا این جراحی هزینه بسیار زیادی دارد و در صورتی که در این امر دقت نکنید ممکن است مشکلات بسیار زیادی برایتان ایجاد شود و از نتیجه جراحی راضی نباشید و پولتان به هدر برود.
جراحی ترمیمی
یکی دیگر از جراحی هایی می باشد که بعد از بهبودی فرد عمل شده انجام می گیرد. این جراحی بعد از ۵ الی ۶ ماه قابل انجام می باشد و بیش تر برای بی نظمی های ایجاد شده در حین جراحی صورت گرفته و ممکن است در برخی از افراد ضروری باشد. البته ضرورت داشتن یا نداشتن جراحی ترمیمی بستگی به نظر پزشک و تصمیم خودتان دارد.
بهبودی بعد از جراحی
- یکی از مهم ترین مسائلی که وجود دارد مراقبت های بعد از جراحی می باشد. معمولا درد و تورم و کبودی بعد از جراحی کاملا طبیعی بوده و بعد از گذشت یک الی دو هفته از بین می رود.
- بسیاری از متخصصان برای درمان مشکلات شما بعد از جراحی داروهایی را تجویز می کنند که شما می توانید با استفاده به موقع و سر وقت از آن ها روند بهبودی خود را سرعت بخشید.
- معمولا بعد از جراحی یک روز به بدن شما استراحت می دهند و روز بعد از شما می خواهند که راه بروید. بهتر است سعی کنید این کار را سریعا انجام دهید و از جای خود بلند شوید تا مشکلی برایتان ایجاد نشود و از لخته شدن خون در بدن خود پیشگیری کنید.
- بهتر است لباس های گشاد و راحت را بپوشید تا بخیه های بدنتان آسیب ندیده و بتوانید از عفونت آن ها پیشگیری کنید.
- بعد از جراحی تیوپ های کوچکی زیر پوست کار گذاشته می شود که می تواند به خارج کردن ترشحات و خون کمک کرده و از بروز عفونت ها تا حدود بسیار زیادی پیشگیری کند.
- بعد از جراحی نباید وسایل سنگین را بلند کنید و تا مدت ها نباید ورزش کنید.
- اگر بعد از جراحی مشکلاتی مانند درد در سینه ها، تنگی نفس و ضربان قلب غیر عادی را تجربه کردید بهتر است سریعا به اورژانس مراجعه کنید و تحت درمان قرار بگیرید.
- معمولا پزشک متخصص شما دستورالعمل نگهداری از زخم و ناحیه جراحی را به شما خواهد گفت.
هزینه بادی کانتورینگ
بادی کانتورینگ طیف گسترده ای در زمینه هزینه ها دارد و بسته به محل هایی که مورد جراحی قرار می گیرد شما باید هزینه های مختلفی را بپردازید. باید بدانید که بیمه ها این جراحی های غیر ضروری را پوشش نمی دهند و تمامی هزینه ها را باید به صورت آزاد پرداخت کنید. هزینه های کلی این نوع جراحی عبارت است از :
- هزینه های بیهوشی
- هزینه بیمارستان و وسایل پزشکی اتاق عمل
- هزینه لباس و وسایل جراحی که قبل از عمل به شما داده می شود.
- هزینه درمان های قبل از جراحی
- هزینه آزمایشاتی که انجام می شود.
- هزینه دستمزد پزشک جراح
عوارض جراحی بدن
بادی کانتورینگ یکی از جراحی های نوینی می باشد که معمولا بی خطر بوده ولی ممکن است مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. موضوع انجام دادن و یا ندادن جراحی امری شخصی می باشد و پزشک نمی تواند شما را مجبور به انجام آن کند بنابراین قبل از عمل همه چیز را درباره این جراحی مطالعه کنید و از افرادی که این عمل را انجام داده اند تجربه هایشان را بپرسید. قبل از این که به اتاق عمل بروید از شما رضایت نامه ای گرفته می شود که هر گونه عوارض جانبی بعد از جراحی به عهده خودتان می باشد بنابراین بهتر است درباره عوارض بادی کانتورینگ نیز مطالبی را بدانید. عوارض این نوع جراحی عبارت است از :
- خونریزی بسیار شدید بعد از جراحی و نیاز به انتقال خون
- ایجاد عفونت در نواحی جراحی شده که معمولا با استفاده از آنتی بیوتیک های ساده قابل درمان می باشند.
- افزایش مایعات در بافت های بدن
- از بین رفتن بیش از حد پوست
- ایجاد لخته خونی در بدن
- آمبولی ریوی
- بی حسی در نواحی مختلف پوست
- ایجاد زخم های گسترده
- عوارض بیهوشی
- اسکارهای پوستی
- ایجاد بی نظمی در بدن و باقی ماندن پوست های اضافی
- درد و تورم در ناحیه جراحی شده
- تهوع و استفراغ
زمانی که شما جراحی های تهاجمی را انجام می دهید اسکارهای پوستی برایتان ایجاد می شود و می توان گفت این اسکار ها جزء جدایی ناپذیر جراحی های تهاجمی می باشد. البته اگر از یک جراح متخصص و کاربلد کمک بگیرید می توانید این نوع ضایعات پوستی را به حداقل برسانید. در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک زیبایی و سلامتی سایر مطالب نوشته شده در رابطه با جراحی های زیبایی را مشاهده کرده و اطلاعات کافی را بدست آورید.
منبع : آرگا