از هاشور و تاتو ابرو برای کسانی استفاده می کنند که ابرو های کم پشتی دارند، این روش زیبای تقریبا یک روش دائمی می باشد که علاوه بر زیبایی که برای فرد به وجود می آورد خالی از عارضه نیست بلکه عوارض تاتو ابرو می تواند به صورت های جدی برای فرد مشکل به وجود آورد.
امروزه متد های زیبایی فراوانی برای ابرو ها وجود دارد که علاوه بر تاتو ابرو و هاشور ابرو روش های مختلف دیگری هم وجود دارد که هر کدام به نوبه خود عوارضی دارند از این رو اگر می خواهید با عوارض کاشت ابرو و عوارض میکروبلدینگ آشنا شوید می توانید بر روی لینک های مورد نظر کلیک کنید.
هاشور ابرو همان تاتو ابرو می باشد اما از نوع دیگر، معمولا در تاتو ابرو، داخل ابرو به صورت یکدست پر می شود اما در روش هاشور ابرو خطوطی همانند تار های مو ایجاد می کند که کاملا طبیعی می باشد، تاتو ابرو از آنجایی که یک روش دایمی می باشد در اثر دلزدگی و نارضایتی به سختی پاک خواهد شد از او رو استفاده از این روش به هیچکس توصیه نمی شود.
آشنایی با عوارض تاتو ابرو
همانطور که میدانید پوست بدن اولین مانع برای ورود هر گونه میکروب می باشد، و از آنجایی که در آرایشگاه ها تاتو ابرو را به صورت غیر استریل انجام می دهند ممکن است زمینه ورود میکروب و عفونت ها از طریق سوزن را فراهم شود. علاوه بر این رنگ هایی که از آن برای تاتو ابرو استفاده می کنند می تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و موجب قرمزی، التهاب و خارش پوست شود که در برخی مواقع پزشکان از روی ناچار برای اینگونه افراد دارو های هورمونی تجویز می کنند.
۱. ایجاد ضایعه
از عوارض تاتو ابرو می توان به ایجاد ضایعات پوستی به نام گرانولوما اشاره کرد، این ضایعات در واقع نوعی گلبول های سفید بیگانه خار می باشند که قصد دارند رنگی که در اثر تاتو بر روی پوست ایجاد شده را از بین ببرند به خصوص تاتویی که حاوی جوهر قرمز می باشد، علاوه بر این موجب ایجاد زخم و برآمدگی بر روی پوست خواهد شد.
۲. ایجاد عفونت
از شایع ترین عوارض خالکوبی عفونت آن می باشد، و معمولا پس از گذشت ۱ هفته در فرد ظاهر می شود، زمانی که تاتو بر روی ابرو انجام می شود به همان میزان چشم و اطراف آن تحریک می شود و چشم دچار التهاب شدیدی می شود که در واقع به این عوارض تاتو ابرو سلولیت می گویند.
۳. ابتلا به عفونت باکتریایی
در برخی اوقات عوارض تاتو ابرو می تواند به صورت عفونت های باکتریایی خود را بروز دهد که با علائمی مانند چرک، قرمزی، خارش و … همراه می باشد در واقع زمانی که آرایشگر از وسایل غیر استریل و استاندارد استفاده نکند باعث بروز چنین عفونتی خواهد شد.
۴. احتمال انتقال بیماری
آشنایی با عوارض هاشور ابرو
یکی از رایج ترین عوارض هاشور ابرو به وجود آمدن حساسیت می باشد که این حساسیت می تواند در غالب عفونت و یا زخم بر روی پوست فرد ایجاد شود این عوارض معمولا بعد از انجام عملیات هاشور به وجود می آید، که گاهی ممکن است عوارض آن برای طولانی مدت بر روی فرد باقی بماند. از این رو کسانی که این روش زیبایی حساسیت دارند به هیچ عنوان از آن استفاده نکنند.
- هاشور ابرو هم همانند تاتو ابرو یک روش دردناک می باشد که البته برای کاهش این درد از مواد بی حسی استفاده می کنند که به هر حال به دلیل ورود سوزن به بافت صورت باعث ایجاد قرمزی و ورم می شود.
- زمانی که عملیات هاشور به پایان می رسد علاوه بر این که خارش شدید و ورم را همراه دارد، سوزش شدید در ناحیه ابرو های خود حس می کنید.
- از دیگر عوارض هاشور ابرو می توان به وجود آمدن یک سری ضایعات برجسته در قسمت ابرو به وجود بیاید که ظاهر بدی را به وجود می آورد.
- کسانی که دچار مشکل کلوئیدی می باشند اگر از روش هاشور ابرو استفاده کنند ممکن است به تدریج در ناحیه ابرو گوشت های اضافه ای تشکیل شود.
- همانگونه که می دانید در هاشور ابرو با استفاده از سوزن های مخصوصی رنگ و یا همان جوهر را به قسمت زیرین پوست تزریق می کنند که این باعث خونریزی می شود و همین باعث می شود جوهر در روی پوست بخش شود، علاوه بر این بر خورد سوزن های متداوم بر روی پوست باعث می شود فولیکول تار های ابرو آسیب زیادی ببینند.
- معمولا در مراکزی که این روش ها را انجام می دهند بهداشت رعایت نشود می تواند زمینه ساز انتقال بیماری های عفونی را بالا ببرد که می تواند از مهم ترین عوارض این روش ها باشد.
- در برخی مواقع در مراکز نامعتبر برای انجام عملیات هاشور ابرو و یا تاتو ابرو از جوهر هایی نامرغوب و غیر استاندارد استفاده می کنند که این باعث می شود پوست واکنش های شدیدی نشان دهد و همچنین باعث می شود بیماری ها و مشکلات خطر ناکی مانند جهش های ژنتیکی، سرطان و یا نازایی فرد را تهدید کند. به همین دلیل به تمام کسانی که قصد دارند از این روش استفاده کنند توصیه می کنیم حتما به مراکز درمانی معتبر مراجعه نمایند.
منبع : آرگا